Zodiile care au cele mai mari șanse să pună capăt unei relații în această vară

Acestea sunt zodiile care îți vor frânge inima în această vară și ar fi bine să stai cât mai departe de ele pentru a evita o dezamăgire.

Zodiile care au cele mai mari șanse să pună capăt unei relații în această vară

Foarte mulți oameni asociază vara cu poveștile de iubire pline de pasiune și senzualitate. Dar, chiar dacă acestea se dovedesc o experiență de care te bucuri pe moment, în unele cazuri se pot sfârși cu o dezamăgire. 

În cazul semnelor zodiacale de mai jos, acestea nu vor să se implice în angajamente sau relații de lungă durată, ci mai degrabă preferă să trăiască momentul și să își acorde timpul necesar pentru a explora tot ceea ce își doresc. Chiar dacă vei avea parte de o poveste de dragoste intensă, în final aceste zodii îți vor frânge inima:

Gemeni

Într-o relație, Gemenii au capacitatea de a te face să te simți o persoană specială și te vor răsfăța cu o mulțime de surprize și gesturi de afecțiune. Se bucură atunci când au parte de atenție și știu să ofere și ei la rândul lor asta. Dar, sunt și foarte curioși și au dorința de a cunoaște alte persoane. Chiar dacă vei avea parte de o poveste de iubire intensă, spre sfârșitul verii ar trebui să te aștepți că vor pune capăt pentru că vor să caute noi aventuri și experiențe

CONȚINUT VIDEO ELLE

Săgetător

Săgetătorii sunt perfecți pentru o iubire de-o vară. Sunt mereu optimiști, cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu le poate strica buna dispoziție. Știu cum anume să trăiască fiecare clipă și să se bucure de ceea ce le oferă viața. Te vor încânta cu simțul umorului și te îndeamnă și pe tine să trăiești în prezent. Dar, se îndrăgostesc foarte ușor, iar șansele să îți frângă inima sunt foarte mari atunci când consideră că au găsit o altă persoană care se potrivește nevoilor pe care le au.

Capricorn

Poveștile de iubire pe care le trăiesc în această vară Capricornii se termină pentru că prioritățile lor de schimbă dramatic. Ei asociază vara cu distracția, relaxarea, drept urmare nici nu pun foarte mult accentul pe consolidarea unei relații stabile și de lungă durată. Deși nu le este ușor să pună capăt unei relații, vor face asta pentru că fericirea lor este mai presus de orice.

Citește și:
Zodiile care se plictisesc foarte repede într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video