TOP 3 zodii care vor fi singure în 2022

Semnele zodiacale de mai jos au toate șansele să fie singure în 2022. Crezi că zodia ta face parte din această listă?

TOP 3 zodii care vor fi singure în 2022

Singurătatea are și părțile ei bune. De la faptul că petreci mai mult timp cu tine însăți, renunți să ai așteptări că partenerul se va schimba și că ești singura persoană responsabilă cu starea ta de bine, sunt câteva dintre aspectele pozitive pe care le poate avea singurătatea în viața noastră.

În general, oamenii privesc singurătatea ca pe un lucru negativ, chiar neplăcut. Dar adevărul e că e mai degrabă o experiență binevenită pentru fiecare dintre noi. În timp ce unele zodii simt nevoia de a fi în permanență într-o relație, altele preferă să fie singure tocmai pentru a se concentra pe alte lucruri sau pentru a se bucura de viață în ritmul lor. Așa că, citește în continuare și află dacă zodia ta se numără printre cele care în 2022 vor fi singure. 

Gemeni

Gemenii și-au propus ca în 2022 să se preocupe mult mai mult de carieră, iar din acest motiv nici nu vor avea timpul necesar pentru a se dedica unei relații. Drept urmare, șansele să fie singuri sunt foarte mari. De fapt, anul acesta nu este deloc favorabil pentru o relație amoroasă. Le este dificil să își facă prieteni și să se implice în relații noi. În cazul în care vor într-adevăr să se îndrăgostească, ar trebui să nu se grăbească pentru că în caz contrar vor suferi. Din fericire, nu le este teamă de singurătate, așa că vor profita de această perioadă și se vor concentra pe planurile din viața profesională.

Leu

Nici pentru Lei anul 2022 nu este bun din punct de vedere al relațiilor sentimentale. Pentru nativii care se bucură din plin de independență, aceștia nu vor avea probleme că nu sunt într-o relație, însă pentru cei care au nevoie de un partener, lucrurile vor fi mai complicate. Însă, ar trebui să ia în considerare faptul că e indicat să își îndrepte atenția către eforturile din carieră, către dorința de a avansa la locul de muncă și către planurile în ceea ce privește lansarea în afaceri.

Berbec

Se pare că astrele nu vor fi de partea Berbecilor când vine vorba de găsirea unui partener. Au șanse destul de mari să experimenteze multe dezamăgiri pe plan amoros. Chiar dacă au impresia că au întâlnit persoana potrivită, pe parcurs își dau seama că s-au înșelat amarnic și că mai degrabă și-au pierdut timpul lângă cineva care nu era dispus să le ofere ceea ce aveau nevoie. Însă, avem o veste bună pentru ei – cu răbdare vor vedea că spre sfârșitul anului 2022 vor avea parte de schimbări majore și de momente uimitoare în viața personală.

Citește și:
Zodiile norocoase ale anului 2022

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie