Semnele secrete ale flirtului, pentru fiecare zodie

Ți-ar plăcea să știi momentul în care cineva te place cu siguranță sau, pur și simplu, stă de vorbă cu tine?

Semnele secrete ale flirtului, pentru fiecare zodie

Mai jos vei afla modul prin care poți reuși să descoperi semnele secrete ale flirtului. Tot ce trebuie să faci e să utilizezi aceste valoroase informații!

Berbec

Stilul de flirt al unui Berbec e unul direct și imediat. Vei auzi complimente despre cât de bine arată părul sau hainele tale, mai ales în momentul în care sunteți față în față. Berbecului îi place să facă lucrurile mai repede decât ești tu probabil obișnuită și te-ai putea trezi că ești invitată la o întâlnire într-un mod care nu presupune niciun efort pentru că nici nu realizezi că a sosit momentul să mergi să te pregătești de întâlnire. Odată ce te-ai prins de intențiile Berbecului, nu deranjează pe nimeni dacă alegi să joci cartea în care „te lași greu”. Un Berbec adoră o pradă deosebită.

Taur

Un Taur care te găsește atractivă poate fi atât de absorbit de sentiment că poate părea pasiv. Doar că, poți descoperi interesele unui Taur de pe urma semnelor lui comportamentale de-a dreptul constante și…senzuale. De pe urma proximității fizice a Taurului pe care o manifestă față de tine în cadrul evenimentelor sociale sau datorită faptului că îți acordă cea mai multă atenție vei cunoaște cum stau lucrurile. Poate că vei fi nevoită să arăți puțin interes față de Taurul tău astfel încât lucrurile să meargă, dar nu-ți face griji, un Taur atent se va îngriji și de asta.

Gemeni

Modul preferat de flirt al nativilor Gemeni este acela de a-ți capta atenția prin comportamentul lui neașteptat. Dacă ai impresia că vorbești cu un băiat drăguț, s-ar putea ca deodată să-și facă apariția un „bad boy”. Și, dacă mai crezi cumva că un Gemeni are o personalitate rece și se gândește undeva departe, s-ar putea să experimentezi deodată o mulțime de maniere de-a dreptul fermecătoare. Oricum ar fi, dacă vei sesiza schimbările comportamentale, poți fi sigură că acest nativ Gemeni e gata de joacă și vrea ca și tu să faci parte din ea. De ce nu? Zodia Gemeni are unul dintre cele mai interesante și mai spirituale caractere din tot zodiacul.

Rac

Poate că ai impresia despre Raci că sunt timizi și, aparent, nu au niciun contact în zona de flirt, dar adevărul este că ei dețin o putere fantastică de anticipare. De aceea, dacă cumva lucrurile încep să devină prea temperamentale, Racii vor pune întrebări destul de directe precum dacă te interesează persoana lor, ce ți-ar plăcea să faci cel mai mult în cadrul unei întâlniri sau dacă e ok să îți ofere un sărut. Stilul Racului nu este neapărat unul romantic, ci mai degrabă caracterizat de o seducție subtilă. Racii sunt destul de fericiți în a-ți da de știre că sunt acolo pentru tine, să-ți asculte nevoile.

Leu

Leul reprezintă regele zodiacului și persoana care vrea să dețină rolul principal într-o viață dramatică. Adesea, acest caracter vesel poate însufleți o petrecere cu povești pline de umor în ceea ce privește aventurile lui personale. Știi că un Leu are intenții serioase cu tine atunci când poveștile vor fi schimbate în detrimentul subiectului „noi doi”. În tot acest timp, ia-ți cu tine replicile de flirt. Dacă nimic nu pare să se schimbe, s-ar putea să-ți petreci timpul cu un vrăjitor care se bucură de flirt și lingușeală, nedorindu-și absolut nimic mai mult.

Fecioară

Fecioarele au minți foarte active și petrec foarte multă energie mascându-și flirtul prin a fi extrem de fermecătoare. De fapt, până ce Fecioarele sunt de-a dreptul fericite și implicate într-o relație, ele nu consideră nicio problemă în a trimite semnale mixte, chiar dacă ești direct cu ele. Să ajungi însă la adevăratele intenții ale unei Fecioare e ușor.

Balanță

O Balanță trăiește pentru relații. Acest semn adoră să flirteze sugerând dezvoltarea unui posibil viitor. Cel mai provocator lucru de făcut însă este acela de a determina o Balanță să facă orice… înseamnă mai mult decât ceva doar obișnuit pentru ele. Așa că fie alegi să flirtezi cu o Balanță din pură plăcere, fie aștepți pentru momentul în care există un interes profund în ceea ce te privește.

Scorpion

A flirta cu un Scorpion nu e pentru cei slabi de inimă. Sexy și intenși în același timp, când un Scorpion e determinat să te seducă, el își va releva calitatea de a hipnotiza. Știi că un Scorpion flirtează cu tine când primești priviri de-a dreptul intense urmate de secrete împărtășite. Lucrurile trec la alt nivel în momentul în care un Scorpion te invită să mergeți undeva împreună, de preferat într-un loc ce pare misterios sau magic și cu siguranță, privat.

Săgetător

Să flirtezi cu un Săgetător e ușor. Să convingi un Săgetător să devină serios este cu totul și cu totul o altă problemă. Poți evita jocurile tipice Săgetătorilor ce se referă la oscilarea dintre seducție la un legământ prin a accepta că arcașul tău trebuie să se simtă în controlul relației. Dacă poți prelua cu grijă controlul lăsând totuși impresia că trăgătorul tău cu arcul o deține, un flirt constant cu Săgetătorul s-ar putea transforma în curând într-un legământ serios cu tine.

Capricorn

Un Capricorn interesat de tine poate vorbi despre realizările sale profesionale, o casă frumoasă sau un mediu social de succes. Ce e important de înțeles e faptul că acesta e modul de primire al unui Capricorn în viața lui: permițându-ți să afli ce se află la dispoziția ta. Dacă asta îți sună mai mult a formalitate și în niciun caz flirt e din cauza faptului că cei născuți sub semnul lui Saturn nu au o latură socială și sunt reticenți față de celelalte semne zodiacale. Totodată, asta face ca seducția unui Capricorn să fie mai ușor detectabilă.

Vărsător

Vărsătorii sunt exaltanți și imprevizibili. Un Vărsător poate fi în mijlocul unui flirt cu tine când menționarea unui anumit subiect îi atrage atenția și brusc, seducția își face apariția. Vărsătorilor le plac discuțiile despre politică, filosofie sau artă, chiar dacă acum două minute discuția era despre cu totul altceva. Vărsătorii sunt totodată cunoscuți pentru abordarea directă în ceea ce privește dorințele lor pasionale. Fii pregătită pentru surprize!

Pești

Îți vei da seama că un Pești flirtează cu tine înainte ca el să știe. Pentru că Peștii acționează de cele mai multe ori având la baza intuiția, ei rareori se comportă conform unui plan sau strategii. De exemplu, ați putea avea o conversație despre vreme, conversație care, în mod gradual, capătă o tentă de flirt în timp ce nativul Pești păstrează subiectul doar pentru a te ține sub umbrela lui. Oferă-i adevăratele tale intenții astfel încât el să își urmeze dorințele.

Citește și:
5 zodii temperamentale, care pot deranja prin comportamentul lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie