Horoscopul verii 2014

Ce-ti rezerva astrele pentru vara anului 2014? Citeste previziunile astrologului ELLE si nu vei fi luata prin surprindere.

Horoscopul verii 2014

BERBEC (21 mar. – 20 aprilie)

Iunie vine cu ceva neintelegeri in familie, dar si la slujba. In schimb, cu dragostea stai foarte bine, cel putin pana pe 22. Din pacate, in iulie tensiunile din relatia de familie si de munca sa vor amplifica. Vei avea insa un sprijin puternic: Soarele care aduce si numeroase ocazii de distractie! In cursul acestei luni accentul se pune si pe finante. In august, reintoarcerea la slujba are loc sub semnul unor oportunitati profesionale deosebite. Intre diversele intalniri, deplasari in interes de serviciu, eventualele cursuri de formare profesionala, nu prea iti vei gasi timp pentru cei dragi…  Soarele are insa grija sa te remonteze si sa-ti ofere momente de neuitat alaturi de prieteni.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Partea „delicata' a lunii iunie o constituie domeniul relatiilor de familie, in special cele de cuplu. Pentru o eventuala vacanta, trebuie sa iti alegi biletelw chiar si in ultimul moment! Iulie pare sa fie o luna propice sentimentelor romantice: o intalnire mult asteptata pentru celibatare, iar pentru cupluri, o (re)apropiere pe care o vacanta ar face-o mai eficienta! Sunt favorizate relatiile amoroase mai recente; pentru familisti, lucrarile de renovare si/sau redecorare au toate sansele sa fie reusite. Nu la fel de bine vor sta lucrurile in august.Totusi, vei avea ocazia sa stabilesti contacte utile cu unele persoane influente. Blocajele continua si in septembrie.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In iunie, astrele iti fac agenda extrem de incarcata: slujba, tot felul de „corvezi' cotidiene, pe toate va trebui sa le faci de una singura… Din pacate, nu fara un stres considerabil, avand in vedere ca astrele nu iti sunt aliate! In iulie, ar fi binevenita o vacanta: daca nu ti-ai planificat nimic in avans, vei gasi mai mult ca sigur o oferta last minute care sa te satisfaca! nele native vor fi insa nevoite sa-si ajute o ruda aflata in dificultate. Astrele vor fi prielnice si nativelor care vor sa inceapa o afacere pe cont propriu. Relatia sentimentala se va afla in prim plan in august, cand sansa este de partea ta. Atentie la felul cum iti administrezi bugetul: nu este o idee buna sa fii nechibzuita… Astrele te plaseaza in centrul atentiei: la slujba, vei elabora cu succes noi strategii, in timp ce in viata privata vei gasi in sfarsit un posibil partener de cursa lunga.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

In iunie, astrele provoaca tensiuni la locul de munca. Vei ramane insa pe pozitii si vei reusi sa te impui! Soarele te ajuta sa formezi legaturi puternice in cuplu, dar pot aparea ceva disensiuni pe anumite subiecte (educatia progeniturilor, relatiile cu alti membri ai familiei). La slujba, va trebui sa „te bati' in continuare si in iulie pentru lucrurile pe care ti le doresti. Cat despre relatiile de cuplu, lui Venus se pare ca-i plac triunghiurile amoroase. In august, astrele te sustin in orice proiect de studii sau formare profesionala, ca si in intalnirile de lucru ori negocierile de orice fel. Desigur, va trebui sa ai grija si de problemele cotidiene. Ar fi bine sa pastrezi secretul asupra unui eventual nou proiect: In schimb, poti avea toata increderea in partenerul de cuplu. Afacerile si/sau proiectele profesionale isi reiau cursul normal, ceea ce poate aduce si un plus la buget. Ti se vor incredinta noi atributii, insa acesta nu trebuie sa fie un motiv pentru a reduce din „ratia' de somn ori de relaxare impreuna cu familia/prietenii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie