Horoscopul lunii noiembrie 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii noiembrie 2018.

Horoscopul lunii noiembrie 2018: previziuni complete

Citește horoscopul lunii noiembrie 2018.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna noiembrie 2018

În această toamnă, pentru ca lucrurile pe care ți le dorești să se și îndeplinească, este important să te organizezi. Haosul din viața ta este de necontrolat și te face să-ți întorci atenția din fața lucrurilor cu adevărat importante. În perioada următoare, alegerile din viața personală vor fi nedefinite. Treci de la o extremă la alta și nu știi ce simți cu adevărat.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Lucruri de neconceput pentru tine au loc în perioada următoare. Nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să-ți dai seama care e sursa anxietății. Profesional, te simți măgulită de cei care îți oferă ajutorul, însă nu ești pregătită să-l accepți. Consideri că te poți descurca singură, chiar dacă sunt situații în care ești în impas.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Dificultățile pe care le întâmpini în această perioadă te fac să rămâi fără energie. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară pe parcursul acestei luni. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Deadline-ul unui proiect important este aproape şi ai senzația că, până în prezent, lucrurile nu se îndreaptă în direcția pe care tu ți-o dorești pentru echipa ta. Abilitatea de a fi lider pare să-ți fie pusă la încercare. Această lună este destul de încărcată de evenimente definitorii în ceea ce privește parcursul tău profesional.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie