Horoscopul lunii mai 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii mai 2018.

Horoscopul lunii mai 2018: previziuni complete

Citește horoscopul lunii mai 2018.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna mai 2018

Deși evenimentele din mai vor fi destul de ostile și confuze pentru tine, reușești să privești lucrurile cu maturitate. Tot ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți armonios din punct de vedere personal. Finalul lunii se anunță a fi interesant în ceea ce privește cariera.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna mai 2018

Este posibil să fii pusă în postura de a insista foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia în plan profesional. Cu toate acestea, rezultatul este satisfăcător pentru tine. Zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. Această lună de primăvară parcă te readuce la viață. Ai multe planuri stabilite. Energia pe care o resimți este una puternică și definitorie atunci când este vorba de activitatea intensă de care ai parte zilnic.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna mai 2018

Îți menții vitalitatea pentru mult timp. Reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale care îți revin. În ceea ce privește viața personală, înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Alegerile din viața personală sunt de obicei greșite, ele te duc mereu spre vinovăție și te dezechilibrează chiar și psihic.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna mai 2018

Lasă-te condusă de intuiție, de ceea ce îți dorești și încearcă să fii încrezătoare! De multe ori nu te simți pregătită pentru ceea ce vine. Această stare îți induce un sentiment de respingere față de tot ce este nou. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte. Timpul te ajută să le rezolvi pe toate. Trebuie doar să îi dai voie.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna mai 2018

Sentimente confuze te vor urmări în perioada următoare. Treci prin momente de cotitură, care conduc la un blocaj emoțional. E posibil ca partenerul de viață să aibă probleme de sănătate, și nu știi cum să reacționezi. Ai tendința să te ascunzi de tot ceea ce se întâmplă. Negi până în ultima clipă că așa ceva ți se poate întâmpla ție.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna mai 2018

Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în perioada următoare. Teama care îți va invada sufletul și trupul îți va conduce, practic, toate acțiunile. Te simți măgulită de cei care doresc să-ți ofere ajutorul, însă nu te simți pregătită să îl accepți. Consideri mereu că te poți descurca singură, chiar dacă sunt situații în care te simți în impas.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna mai 2018

Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional. Familia devine din nou prioritară pe parcursul acestei luni. Dintotdeauna ai știut că alături de cei dragi nevoia de securitate afectivă este minimă, deoarece o ai necondiționat. Ideea de curtoazie a devenit pentru tine un clișeu în raport cu anumite persoane.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna mai 2018

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viaţa ta. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te laşi condusă de intuiţie. Persoana iubită este avansată în funcţie şi îţi revine sarcina de a o ajuta să fie încrezătoare. Weekend-urile sunt rezervate pentru familie. Aveți multe evenimente de sărbătorit împreună.

Horoscop lunar SĂGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna mai 2018

În perioada care urmează, la birou o să ai parte de zile destul de tensionate. Deadline-ul unui proiect important e aproape şi ai senzaţia că nu ai reuşit să inserezi în munca ta cele mai bune idei. Susținerea necondiționată din partea colegilor este vitală pentru tine. Ai parte de o echipă extraordinară și ești recunoscătoare pentru acest lucru.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna mai 2018

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi nimeni nu te poate ajuta în acest sens. Vrei să vezi unde te afli din punct de vedere emoţional. Investești timp și energie în dezvoltarea ta personală. Anumite persoane nu sunt de acord cu implementările pe care le faci, însă aleg să fie rezervate. Îți cunosc și îți respectă nevoia de independență.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna mai 2018

Încrederea în propria persoană contează pentru tine. Ea te ghidează şi te ajută să iei cele mai bune decizii. Chiar dacă te simți judecată, nu pleci urechea în fața intrigilor. Îți definești concis și clar tot ceea ce ai de făcut și nu te abați de la strategie. Zilele lui mai aduc momente de melancolie. Astenia te va face să fii mai retrasă social.

Citește și:
6 adevaruri despre cum este sa ai un Varsator ca partener

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna mai 2018

Partea financiară îți va influența deciziile în plan personal. Faci unele compromisuri destul de importante pentru relația pe care o ai. Unele evenimente sunt definitorii pentru cariera ta. Provocările de la birou au o nuanță de agresivitate, multe persoane te critică fără motiv. Este important să-ți menții intactă imaginea.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii mai 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie