Horoscopul lunii mai 2015

Afla ce iti rezerva astrele pentru luna mai 2015!

Horoscopul lunii mai 2015

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In prim-plan, problemele financiare. Multumita tandemului Soare-Marte in casa a II-a, banii nu-ti vor lipsi, doar ca… vei fi tentata sa exagerezi cu cheltuielile. In jurul zilelor de 25-27 mai, vei fi foarte imprevizibila. Daca vei fi fericita, ceva se va schimba in manierele tale, eventual… te dai in spectacol. Daca vei fi furioasa, cu atat mai usor se va vedea.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)


Cu Soarele si Marte in semnul tau zodiacal, vei detine controlul atat acasa, cat si la slujba. Ceilalti nu vor avea decat sa te urmeze! Luna Noua din 17 are loc tot in Taur. Acum este momentul sa demarezi o afacere pe cont propriu! Deocamdata, insa, pastreaza-ti si locul de munca. Pe 27, Mercur se alatura lui Marte in casa a II-a (finante personale). Se pare ca vei rezolva o problema legata de o datorie, fie ca tu esti creditorul ori, din contra, debitorul. Luna plina din 3 se ocupa de casa a VII-a (relatii): se pare ca vei petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu. Celibatarele se pot astepta si ele la ceva declaratii.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mercur in propriul tau semn zodiacal indica o perioada agitata. La slujba, beneficiezi de idei geniale si comunicare eficienta, care te ajuta sa inregistrezi progrese in cariera. Luna Plina din 3 lumineaza casa a VI-a (a muncii), in Scorpion: o idila cu un coleg? Daca ai deja o familie, ea va deveni o prioritate dupa data de 7 (Venus in Rac) si o sa le lipsesti prietenilor.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Daca ai in vedere un nou proiect, vei avea doi sustinatori: Soarele si Marte (pana pe 13). Vei putea relansa discutii, vei sti sa iesi in evidenta. Luna Plina din 3 va fi pe casa a V-a (a dragostei) si, in plus, in Scorpion. Te poti astepta sa intalnesti pe cineva fermecator si… cam periculos. Luna Noua din 17 poate da unei relatii platonice o turnura mai… concreta.

LEU (23 iulie – 23 august)

Soarele in Berbec va fi un sprijin salutar pentru tine in aceasta perioada. Marte din Taur incearca sa-ti blocheze proiectele profesionale. Luna Plina din 3 lumineaza casa a IV-a (camin): pot sa apara unele situatii urgente legate de copii ori de alti membri ai familiei. Cu Venus in Rac dupa 7 mai, ai putea cheltui pentru casa mai mult decat ai planificat.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Cu trei planete in Taur, esti beneficiara unui trigon regal! Marte te face de neinlocuit la slujba, iar Mercur faciliteaza comunicarea sub toate formele. Luna Plina din 3 lumineaza casa a III-a (comunicare): atentie, totusi, la persoanele care iti furnizeaza informatii! Pe 7 Venus intra in Rac (casa prietenilor). Se pare ca cineva are o problema pe care vrea sa ti-o incredinteze.

BALANTA (23 septembrie – 23 octombrie)

Luna aceasta, cea mai buna veste e ca Soarele se ocupa de sporirea veniturilor tale: recuperarea unor datorii mai vechi, marire de salariu… ceva tot va fi! Gratie lui Mercur in Gemeni, se activeaza tot ce inseamna comunicare. In jurul zilei de 17 mai (Luna Noua pe casa a VIII-a, a finantelor comune), se pare ca vei negocia cu partenerul o achizitie de anvergura.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Opozitiile fata de semnul tau inca mai persista (Soare si Marte in Taur), asa ca te enervezi din orice si esti gata sa te certi cu toata lumea. Din 8, Venus in Rac mai imblanzeste atmosfera. Marte in opozitie cu Saturn in Sagetator (casa a II-a) pe 14-15 mai poate aduce unele dificultati banesti. Dupa 21, atentie la tentatiile erotice!

SAGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

In prim plan, activitatea profesionala. Din pacate, opozitia lui Mercur poate fi agasanta: negocieri complicate, dosar care trebuie refacut. Luna Noua din 17 va avea loc in banosul Taur. Probabil vei incerca sa castigi ceva in plus prestand ore suplimentare. Venus intra in Rac (casa a VIII-a, a partenerilor intimi). Vei prefera intimitatea caminului, impreuna cu partenerul de cuplu.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Soarele si Marte (pana pe 12) in Taur iti consolideaza pozitia la slujba. Sunt sanse sa obtii ceea ce intentionezi de mult sa soliciti! In jurul zilei de 25 ai putea avea un impuls de a cheltui din economii pentru partener sau pentru cineva din familie. Venus intra pe 7 mai in Rac (casa relatiilor). Contrar firii tale, vei simti nevoia sa-ti manifesti afectiunea fata de partener, chiar si in public.

VARSATOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Atmosfera tensionata in familie, blocaje in activitatea profesionala… Nimic de mirare, cu Soarele si Marte in Taur! Din fericire, Mercur in Gemeni are grija de tine, propunandu-ti iesiri cu prietenii si activitati recreative. Axa cariera/camin va fi activata pe 3 mai de Luna Plina. Ar fi bine sa acorzi prioritate problemelor profesionale care ti-au dat de furca.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Soarele in Taur te ajuta sa faci fata provocarilor tandemului Mercur-Marte in Gemeni. Luna Plina din 3 si Luna Noua din 17 vor activa axa calatoriilor. Nu sta pe ganduri: iti vei improspata starea de spirit si vei revitaliza cel putin o relatie! Atentie la aspectul stresant dintre cuplul Soare-Marte si Saturn: va trebui sa te descurci cu unele provocari, acasa si la slujba!

Horoscop oferit de Silvia Museteanu
Desen: Agnes Keszeg

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie