Horoscopul lunii aprilie 2021: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii aprilie 2021.

Horoscopul lunii aprilie 2021: previziuni complete

Citește horoscopul lunii aprilie 2021.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Pentru starea ta de bine, devine imperioasă nevoia de a petrece cât mai mult timp singură. Ai nevoie de o perioadă calmă în care să reușești să iei lucrurile ca atare, indiferent de context. De cele mai multe ori nu ai cuvinte apreciative la adresa propriei persoane. Felul în care te vezi se reflectă în tot ceea ce faci. Încerci să fii evazivă, dar cei care te cunosc recunosc imediat ce simți sau cum te simți.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Sunt situații pe care nu le poți controla. Trebuie să accepți cu maturitate acest adevăr. Integrarea lui în viața de zi cu zi te va ajuta, într-o formă sau alta, să te întorci către tine. De cele mai multe ori nu ai răbdare cu tine. Deși îți dorești să realizezi multe lucruri, în perioada următoare tu trebuie să fii prioritatea. Te-ai neglijat prea mult timp.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Îți este dificil să înțelegi că nu totul este despre tine. Sunt mulți cei care nu te observă. Din cauza vigilenței exagerate, dai de înțeles că tot ceea ce te interesează este să deții controlul. Și poate chiar acesta este și adevărul. Modul tău de lucru este ghidat de o întreagă paletă de valori morale. Luna aprilie te va supune la multe încercări emoționale.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Te simți din ce în ce mai obosită. Maniera în care decurg proiectele la care lucrezi nu îți dă satisfacția la care te așteptai. Speri să reușești să primești de la cei din jur ajutorul de care ai nevoie. Neajunsurile pe care le resimți în jurul tău nu îți distrag atenția de la obiectivele pe care le ai. Din păcate, uneori nu este suficient doar să fii concentrată pe ceea ce faci.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Astrele îți transmit inspirație și vitalitate pe parcursul acestei luni de primăvară. Redescoperi pasiunea pentru lectură și asta te va împlini. Lucrurile se pot schimba radical într-o fracțiune de secundă. A avea un plan secund denotă înțelepciune. La birou dinamica nu se schimbă prea mult. Rămâi destul de plafonată, dar încerci să te concentrezi pe ceea ce te împlinește la acest loc de muncă.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Te simți speriată și inhibată chiar de propriile gânduri. Această caracteristică a zodiei tale te face să iei decizii greșite. Prejudecățile după care te ghidezi de cele mai multe ori scot la iveală o fire alunecoasă. Luna aprilie a acestui an te va aduce față în față cu o perioadă dificilă. Trebuie să fii înțeleaptă și să alegi oameni de calitate de care să te înconjori.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și hotărâre. Prezența Soarelui va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei. Firile rebele ale unor persoane din viața ta te îndeamnă și pe tine să ieși mai mult din zona de confort. Alături de tine vor rămâne întotdeauna cei care te apreciază cu adevărat, fără doar și poate.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Căutarea asiduă a fericirii, asupra căreia ți-ai concentrat întreaga atenție o mare parte din viață, a luat sfârșit. Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute vreodată. Pentru a trăi cu sufletul deschis ceea ce urmează să se întâmple în viața ta, este nevoie să ai mai multă încredere. Chiar dacă multe planuri se pot anula în ultima clipă, mereu vei avea și alte opțiuni.

Horoscop lunar SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor tale sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul. În multe sectoare ale vieții tale te vei lăsa ghidată de intuiție. Pentru tine este cea mai sigură cale de a acționa. Pe parcursul acestei luni de primăvară experimentezi o stare profundă de recunoștință.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Ai nevoie de apreciere constantă din partea celorlalți pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare e periculoasă pentru echilibrul tău psihic. În weekend-urile acestei luni este de preferat să te odihnești mai mult. Suprasolicitarea psihică din timpul săptămânilor viitoare se va resimți profund. Trebuie să știi cum să echilibrezi balanța.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Luna aprilie a acestui an este prima care te va aduce în contact cu o serie de neajunsuri emoționale pe care ai tot încercat să le ignori. Din păcate, nu te mai poți ascunde în spatele măștilor. Modul în care te simți te provoacă să acționezi. Vorbește deschis despre relațiile importante pentru tine. Recunoștința este cea care stă la baza echilibrului nostru emoțional.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna aprilie 2021

Dintotdeauna te-ai considerat veriga slabă din anturajele din care ai făcut parte. În familia de origine nu ai învățat să te iubești cu adevărat. Orice și oricine poate avea un efect evident asupra deciziilor sau alegerilor pe care le faci. Pe parcursul acestei luni de primăvară te vei provoca din ce în ce mai des să ieși din zona de confort. Vei face toate astea pentru propriul bine.

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii aprilie 2021? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii aprilie 2021?

Citește și:
5 zodii temperamentale, care pot deranja prin comportamentul lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie