Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 4 – 11 noiembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 4 - 11 noiembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 4 – 11 noiembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 4 – 11 noiembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 11 noiembrie 2019:

Te simți mult mai atrasă de ideea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a săptămânii, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 11 noiembrie 2019:

În perioada care urmează așteaptă-te la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 11 noiembrie 2019:

Nu îți place să lucrezi cu prietenii deoarece consideri că un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor. Pauzele organizate și proiectate pe care le iei pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți refaci sistemul energetic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 11 noiembrie 2019:

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Marte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 11 noiembrie 2019:

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 11 noiembrie 2019: 

Aceste zile de toamnă rece se vor afla sub influența preponderentă a lui Marte. Pasiunea va reveni în viața ta personală și te vei apropia din nou la nivel spiritual de persoana iubită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 11 noiembrie 2019:

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Da, faci compromisuri pentru relația romantică, dar o faci pentru că ești conștientă că implicarea trebuie să fie una activă din partea ambilor parteneri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 11 noiembrie 2019:

Deși consideri și susții vehement că îți cunoști limitele și nu devii intrusivă, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort. Atitudinea delăsătoare a partenerului de viață te provoacă să acționezi defensiv. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 11 noiembrie 2019:

La începutul acestei săptămâni cariera ta trece printr-o schimbare pozitivă pentru tine, mai ales având în vedere implicarea de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Avansarea într-o nouă funcție te scoate din rutina cu care erai obișnuită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 11 noiembrie 2019:

Promisiunile făcute propriei persoane de ceva timp încoace încep să prindă contur. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 11 noiembrie 2019:

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași 'captivată' de tot felul de detalii care îți 'hrănesc' orgoliul. Marte și Saturn fac o echipă extraordinară atunci când vine vorba de romantism. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 11 noiembrie 2019:

Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi. Chiar dacă drumul pare a fi unul anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie