Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 23-29 aprilie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 23-29 aprilie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 23-29 aprilie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 23-29 aprilie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 23-29 aprilie 2018:


Asupra ta își exercită energia un Saturn destul de precaut care încearcă să te ferească de deciziile riscante. Lucrurile se precipită destul de mult în activitatea de la birou. Nimeni nu pare să mai înțeleagă sensul noțiunii 'bun simț”. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 23-29 aprilie 2018:

În ciuda bunei tale intenții, lucrurile sunt foarte ușor de interpretat într-un sens negativ. Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23-29 aprilie 2018:

Zilele dinspre sfârșitul săptămânii sunt vizate de energia lui Pluto. Atmosfera din viața ta pare să se precipite și mai mult. Nimic din ceea ce se întâmplă nu prezintă logică în viziunea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 23-29 aprilie 2018:

Atunci când Pluto pare să îl urmeze îndeaproape pe Saturn care este retrograd, totul în jurul tău tinde să aibă un înțeles profund. Indiferent de oportunitățile de care ai parte, este important să știi să le fructifici la maxim. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 23-29 aprilie 2018:

Atmosfera caldă și armonioasă specifică primăverii nu este singura motivație pe care o ai pentru a face lucrurile diferit. Viața ta se află pe o punte ascendentă în găsirea echilibrului interior. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-29 aprilie 2018:

Deși faci pași evidenți spre înțelegerea dinamicii unei anumite relații din viața ta, ai senzația că ar trebui să încetinești puțin ritmul în care se întâmplă lucrurile. Dezamăgirea pe care o poți suferi din nou poate fi descurajantă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 23-29 aprilie 2018:

În ciuda firii extrovertite, viața familială și cea personală reprezintă enorm pentru tine. Discreția în raport cu aceste două subiecte este destul de evidentă în dialogurile pe care le ai cu cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-29 aprilie 2018:

La începutul acestei săptămâni, intri într-o 'revizie' a relațiilor de prietenie. Ești de părere că multe dintre ele nu mai reprezintă pentru tine mai nimic din ceea ce a fost odată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-29 aprilie 2018:

Fiecare decizie pe care o iei are un impact profund, mai ales în zilele de miercuri și joi. Fii înțeleaptă! Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Încă ai rămas o fire credulă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-29 aprilie 2018:

Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți rivali. Deși provocări profesionale apar zi de zi, niciodată nu te lași acaparată de senzația de neputință care este posibil să te încerce. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-29 aprilie 2018:

Deși ești destul de rezistentă în fața intențiilor celor din jur de a te 'elimina', în această săptămână decizi de una singură să rămâi pe tușă. Implicațiile emoționale pe care le are relația romantică tinde să te debusoleze destul de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 23-29 aprilie 2018:

Prieteniile, colaborările de orice fel, angajamentele profesionale vor fi puse 'sub lupă' la începutul acestei săptămâni. Deși consideri că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt situații care te intrigă peste măsură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie