Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 14-20 mai 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 14-20 mai 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 14-20 mai 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 14-20 mai 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 mai 2018:

Pasiunea debordantă pe care o resimți la începutul acestei săptămâni te va conduce și te va face să experimentezi lucruri pe care nu ți le-ai imaginat vreodată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 mai 2018:

Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. În zilele care urmează reușești să te faci remarcată de superiori. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 mai 2018:

Nimic din ceea ce trăiești în această săptămână nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu entuziasm și bucurie noua realitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 mai 2018:

Pentru a ieși puțin din anonimat ai nevoie să simți că trăiești intens și să te lași condusă de nebunia pe care o simți uneori. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă, care cu siguranță îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 14-20 mai 2018:

Această săptămână îți oferă destul indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14-20 mai 2018:

Ambiția și dorința de succes sunt mai puternice în această săptămână decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei. Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 14-20 mai 2018:

Nu are sens să îți începi săptămâna cu o dispoziție negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane care ți-au demonstrat în timp că nu îți apreciează dedicarea sau tot ceea ce ai făcut pentru ei. La birou ai parte de zile destul de tensionate deoarece deadline-ul unui proiect important este foarte aproape. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14-20 mai 2018:

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viața ta. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Persoana iubită este posibil să fie avansată într-o nouă funcție. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14-20 mai 2018:

Din fericire, ai în jurul tău oameni fideli pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14-20 mai 2018:

Influențele planetare de la începutul acestei săptămâni îţi dau impresia că ești mai singură decât în realitate. Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14-20 mai 2018:

În această săptămână îți îndrepți atenția către viața de familie. Simți că agitația de la birou te-a îndepărtat mult de cei dragi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 14-20 mai 2018:

În zilele care urmează ai parte de o revigorare cosmică care își pune amprenta asupra dispoziției tale afective. Soarele și Pluto pulsează destul de evident în viața profesională deoarece vei fi surprinsă cu o promovare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie