Genul de bărbat pe care ar trebui să îl eviți, în functie de zodia ta

Poate că nu ești fericită în relația pe care o ai acum sau poate ești în căutarea unui nou partener - iată care este genul de bărbat pe care ar trebui să îl eviți, în funcție de zodia ta.

Genul de bărbat pe care ar trebui să îl eviți, în functie de zodia ta

Dacă ai concluzionat că persoana cu care ieși nu este exact pentru tine și nici nu îți poți da seama ce nu a funcționat în acea relație, noi îți împărtășim câteva sfaturi despre genul de bărbat pe care ar trebui să îl eviți, în funcție de zodia ta.

Berbec

Nativii Berbec nu trebuie să își piardă timpul căutând sau fiind cu oamenii care sunt leneși și care nu își ating scopurile. Din păcate, au și tendința de a alege parteneri pe care au impresia că îi pot schimba după propria dorința. O persoană care știe deja că trebuie să țină pasul cu Berbecii este perfectă pentru un început de relație.

Taur

Taurii își cunosc limitele și știu sigur cine ar trebui să stea departe de ei. Nu suportă acel tip de oameni imprevizibili care vin cu surprize neplăcute. Au nevoie de un partener de viață cu care să poată vedea lucrurile într-un mod liniștit și nu impulsiv.

Gemeni

Singurul principiu într-o relație de durată pe care îl adoptă Gemenii este dorința de a încerca noi experiențe. Din start pornesc cu o oarecare revoltă asupra persoanelor care nu vor să iasă din zona de confort. Dacă nu au alături un partener cu care să exploreze lucruri și locuri, atunci un lucru este sigur și anume faptul că nu acela merită să stea alături de ei.

Rac

Nu se deschid niciodată emoțional în fața unui bărbat până nu sunt siguri că reprezintă ceva important pentru ei și pot fi confortabili cu acel cineva. Sigur, nativul Rac este interesat să găsească pe cineva care să intre în lumea lui și să spargă regulile. Partenerul potrivit are nevoie totuși de timp pentru a-l cunoaște pe nativul Rac, iar dacă nu are răbdare și nu își dorește cu adevărat acest lucru atunci este genul de bărbat pe care ar trebui să îl eviți.

Leu

Nativii Leu consideră că sufletul pereche pentru ei este cineva care să îi poate iubi necondiționat. Pot părea puțin mai mult dramatici la început, însă dacă le acorzi toată atenția ta atunci ești exact persoana de care au nevoie. Multe persoane se vor arăta interesate să le îndeplinească fiecare dorință, însă de fapt tot ceea ce contează pentru nativii Leu este ca posibilul partener să le fie la început cel mai bun prieten.

Fecioară

Nativele Fecioară își amintesc fiecare detaliu într-o relație și consideră că aceste mici elemente construiesc relația perfectă. Sunt foarte empatice, iar în majoritatea timpului dau mai mult decât primesc. Cei care își doresc mai mult decât o relație de prietenie vor considera acest gest ca fiind inutil. Fecioarele au nevoie de un partener la fel de loial precum sunt ele, iar un bărbat care nu se implică total în relație nu este genul pe care îl vor alături.

Balanță

Chiar dacă Balanțele sunt foarte corecte indiferent de circumstanțe, ele au și o personalitate foarte puternică. Doresc ca relația lor să fie una originală, trecând deja prin experiențe care au cuprins dorințe de schimbare la nivel de atitudine din partea partenerilor. Nativii Fecioară caută parteneri care să vădă cât de diferite sunt și ar trebui să se țină departe de persoane care nu le apreciază în totalitate.

Scorpion

Cele mai multe persoane văd Scorpionii ca pe un ideal greu de îndeplinit, fapt pentru care niciodată nu iau în serios o relație cu aceștia. Nativii acestei zodii își cunosc calitățile și profită de ele în orice circumstanță. Au nevoie de o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă și trebuie să se ferească de bărbații care vor să le limiteze spiritul de aventură.

Săgetător

Personalități extrovertite și foarte puternice, nativii Săgetător au nevoie de libertate. Își doresc ca persoana care le va sta alături să cunoască termenul de „liber arbitru” și să fie dornică să încerce lucruri noi. Trebuie să stea departe de acea tipologie de oameni tirani care au obiceiul să tragă de relație într-un mod obsesiv.

Capricorn

Termenul de familie este cel mai important pentru cei născuți în această zodie. Dacă vei avea ocazia să mergi la o întâlnire cu un nativ Capricorn, vei observa anumite lucruri care tind spre dorința lor de a avea familie. Capricornii trebuie să stea departe de acele persoane indecise, care au obiceiul de a se juca cu sentimentele celor din jur și de a se întâlni cu mai multe persoane în același timp.

Vărsător

După ce ies dintr-o relație Vărsătorilor le este teamă să încerce să cunoască alte persoane doar pentru simplul fapt că pot fi răniți din nou. Modul lor de exprimare nu este întocmai o calitate. Fără niciun motiv, au tendința ca relațiile pe care le au să eșueze. Dacă ești genul căruia îi place să întrețină o relație la superlativ fără să te gândești dacă semnifici ceva făcând asta, atunci ești partenerul potrivit pentru nativii din zodia Vărsător.

Pești

Gradul de bunătate și personalitatea adorabilă pe care o au îi fac pe cei născuți în zodia Pești să fie foarte buni parteneri. Adoră să iubească și marele atu pe care îl caută la persoanele noi este să dețină darul de a le accepta iubirea necondiționată. Trebuie să se ferească de acele persoane care vor să îi domine și nu le acceptă calitățile.

Citește și:
Cuplurile perfecte de zodii ale verii 2020

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie