De ce te mulțumești cu puțin într-o relație, potrivit zodiei tale

Nimeni nu se mulțumește cu puțin, mai ales când vine vorba de relații, însă mulți oameni acceptă și situația asta. Uneori este mai ușor să accepți această situație în loc să renunți și să găsești o persoană mai bună.

De ce te mulțumești cu puțin într-o relație, potrivit zodiei tale

Nu ne dăm seama când ne aflăm în această situație și ne ignorăm vocea interioară care ne spune că nu este în regulă. Ne gândim să acceptăm defectele partenerului și să îl iubim necondiționat, fără să ne gândim că acest lucru ne face rău.

Toate relațiile necesită efort și capacitatea de a-l face pe cel de lângă tine fericit, iar o relație care te plictisește și nu te mai face fericită cu siguranță este o relație la care trebuie să renunți.

1. Berbec

Un Berbec va rămâne într-o relație gândindu-se că va face acea relație să funcționeze. Nativii Berbec sunt încăpățânați și nu vor să renunțe la cineva sau ceva. Nici măcar nu le place ideea că vor nu îmbătrâni alături de partener. Vor găsi lucruri și activități prin care îi va apropia de parteneri. Dar uneori nu se rezolvă de la sine doar pentru că îți dorești asta.

2. Taur

Atunci când Taurii vor realiza că se mulțumesc cu puțin într-o relație, se vor gândi că măcar nu este o relație abuzivă. Își petrec foarte mult timp gândindu-se la faptul că nu au suferit, dar în același timp nu își dau seama dacă le e dor să fie într-o relație sau le e dor de partener.

3. Gemeni

Gemenii chiar cred că partenerul se va schimba la un moment dat. Dar nu poți pune pauză unei relații și să aștepți ca partenerul tău să treacă prin niște schimbări. Dacă o persoană se schimbă, va face acest lucru doar pentru el, și nu pentru că cineva așteaptă asta. Gemenii au nevoie să se concentreze pe propria persoană și pe dezvoltarea lor, iar dacă asta include să termine o relație, atunci trebuie să facă și asta.

4. Rac

Racii iubesc să fie într-o relație și să aibă pe cineva care să-i iubească înapoi. Vor să aibă o familie mare și nu acceptă ideea de a nu fi într-o relație. Dar să-ți fie frică să rămâi singură nu este un motiv suficient de puternic de a rămâme într-o relație care nu te face fericită. Din exterior poate părea lumea perfectă pe care oricine și-o dorește, dar în realitate nu este deloc așa. Un Rac întotdeauna va păstra aparențele.

5. Leu

Leii își pun toată încrederea în opiniile oamenilor, iar dacă familia și prietenii cred că relație lor este perfectă, este puțin probabil să distrugă această imagine creată. Dacă părinții sunt de acord cu partenerul lor sau prietenii cred că mai întâi ar trebui să iasă la întâlniri, se vor simți jigniți, iar atunci vor rămâne în relația respectivă.

6. Fecioară

Fecioara își va asuma faptul că stă într-o relație care nu-i aduce satisfacții și vor crede că nu fac îndeajuns de mult și vor găsi o cale prin care vor face relația să funcționeze. O soluție la care se gândește este terapia de cuplu. Va munci să facă tot ce este mai bun pentru partener și se va dedica cu adevărat, dar dacă relația tot nu funcționează, se va învinovăți pentru asta.

7. Balanță

Balanța se va mulțumi cu mai puțin într-o relație doar dacă este una fără probleme. Nu vor să se certe, iar dacă asta înseamnă mai puțină presiune, atunci este în regulă.

Vor ca lucrurile să fie ușoare în loc să facă mereu eforturi ca acea relație să funcționeze. Dacă nu au prea multe lucruri în comun cu partenerul sau nu petrec destul timp împreună, atunci vor găsi prieteni care să le satisfacă nevoile.

8. Scorpion

Atunci când un Scorpion spune că face un lucru, va face orice să-l ducă până la capăt. Dacă relația nu este perfectă, asta nu înseamnă că vor renunța. Pot fi extrem de posesivi, iar odată ce o persoană le aparține, este a lor pentru totdeauna. Vor încerca orice doar ca partenerul să stea lângă ei, iar dacă asta înseamnă să facă acest lucru la nesfârșit, o vor face.

9. Săgetător

Săgetătorii sunt optimiști, iar dacă partenerul tinde să-i doboare, vor rămâne în acea relație , crezând că pot schimba atitudinea partenerului. Uneori, vor sta într-o relație doar pentru că le dă siguranță, dar în același timp le dă și ocazia să meargă ori de câte ori vor în călătorii.

10. Capricorn

Capricornii chiar depun efort ca relația lor să fie serioasă, chiar dacă asta înseamnă să transforme o relație de scurtă durată într-una de lungă durată. Uneori, doar vor crea această situație și se vor obișnui să trăiască așa. Sunt foarte muncitori și le place să rezolve probleme și au resursele necesare să transforme o relație mediocră într-una minunată.

11. Vărsător

Un Vărsător va sta într-o relație care îi oferă mai puține satisfacții doar pentru că partenerul lor nu se ridică la inteligența lor. Dacă este un bun părinte, atunci se va simte mai confortabil cu acel partener. Dacă partenerul îi dă posibilitatea de a fi liber, atunci este în regulă pentru ei să stea într-o relație care nu este îndeajuns de bună.

12. Pești

Uneori, Peștii uită cât de incredibili sunt și rămân într-o relație care nu-i satisface doar pentru că au impresia că nu pot face mai mult. În momentul în care are o obligație pentru cineva, este dificil să dispară complet din viața partenerului. Din acest motiv, șansele pe care un Pește i le dă partenerului sunt foarte multe, chiar dacă relația nu funcționează încă din prima. Au speranța că lucrurile se vor îmbunătăți cu timpul, chiar dacă uneori situația devine tot mai rea.

Citește și:
Zodiile care iubesc profund și cred în relațiile de lungă durată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie