De câtă afecțiune are nevoie fiecare zodie

Fiecare dintre noi are nevoie de o doză diferită de iubire, iar zodia în care te afli poate influența foarte mult acest lucru.

De câtă afecțiune are nevoie fiecare zodie

Unii oamenii au multă nevoie de iubire și afeciune, în timp ce alții sunt mai independenți și nu simt nevoia să arate și să le fie arată iubire în fiecare secundă din zi.

Bine, dacă o anumită persoană nu simte neapărat nevoia să arate fizic prea multă afecțiune față de persoana cu care are o relație, nu înseamnă că nu are sentimente. Afecțiunea, prin definiție, se referă la a plăcea pe cineva și a-i arată acest lucru prin păsare și grijă, nu neapărat prin îmbrățișări și săruturi.

Ei, orice ar însemna afecțiunea, se pare că unele zodii preferă să o arate inclusiv prin tandrețe și îmbrățișări.

Rac

Persoanele din zodia rac sunt super dulci. Ești super apropiată de persoanele pe care le iubeșți și arăți afecțiunea chiar când persoanele din viața ta au mai mare nevoie de ea. Faptul că ai o intuiție foarte bună te ajută să știi întotdeauna când partenerul tău are nevoie de grijă emoțională sau fizică. Racii sunt una dintre cele mai romantice semne astrologice.

Pești

Peștii sunt cu adevărat afectuoși. Adori să petreci timp cu oamenii tăi preferați și simți că ți se face dor de aceste persoane, chiar dacă au trecut doar câteva zile de când nu le-ai mai văzut.

Îți ții de mână chiar și cea mai bună prietenă. Crezi cu adevărat în romantism și ții să îl arăți cu orice preț față de persoanele dragi ție.

Balanță

Balanțele sunt romantice. Îți place să vezi cupluri romantice chiar și în public. Îți plac plimbările cu persoana iubită, săruturile romantice și flirtul, așa că te vei simți foarte apropiată de partenerul tău, indiferent dacă sunteți împreună de 3 luni sau de 3 ani.

Pentru tine, o zi nu este completă dacă nu ai avut parte de afecțiune. Chiar dacă nu poți petrece timp fizic cu partenerul tău, îl vei suna  în timpul pauzei de prânz pentru a-i spune cât de tare îți lipsește. Ești ușor de iubit și găsești cu ușurință persoane cu care să rezonezi.

Fecioară

Fecioara oferă suport oamenilor din jur. Îți dorești tot ce e mai bun pentru oamenii pe care îi iubești. Știi că nu poți controla totul în viață, deși încerci să o faci, dar oferi întotdeauna sprijin, consierand că asta ajută. Afecțiunea arătată de tine nu este neapărat fizică, dar o arăți neîncetat prin bunătate și ajutorul oferit.

După părerea ta, afecțiunea poate veni în toate formele și mărimile, acesta fiind motivul pentru care îți place să ajuți oamenii și să le trimiți mesaje și texte de încurajare. Te gândeșți tot timpul la persoanele dragi și îți place să fii afectuasa în felul tău, căci vrei să le arăți mereu că eșți acolo pentru ei.

Taur

Taurii nu fac întotdeauna gesturi mărețe, dar le place să își arate sentimentele prin lucruri mărunte. Ești genul care le oferă oamenilor pe care îi iubești cadouri simbolice pentru că vrei să le arăți că te gândeșți la ei. Ți se pare că gesturile mici te ajută mai mult să îți arăți afecțiunea.
Este important pentru tine să îi faci pe cei dragi fericiți. De asemenea, ești o fire romantică și îți place să arăți asta în public, în privat, prin gesturi mărunte, prin gesturi mari și, cel mai important, zi de zi.

Scorpion

E aproape imposibil ca un scorpion să fie ignorat. Îți place să îți arăți dragostea prin cuvinte mai mult decât prin gesturi, pentru că știi întotdeauna ce să spui. Ești foarte bună la flirt, asta datorându-se talentului tău de a jongla cu cuvintele.

Îți este foarte greu să oferi și afecțiune fizică, dar când reușești să ajungi și în acest stadiu, o faci într-un fel în care persoana respectivă nu o poate uita. Simți nevoia să ai o conexiune reală cu cineva înainte de a-ți arată afecțiunea.

Citește și:
Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale

Berbec

Berbecii nu arată des afecțiunea. Pentru a arată afecțiune, ai nevoie de un partener dinamic, care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Trăiești intens și vrei pe cineva care să aprecieze acest lucru la tine. Nu flirtezi cu oricine, dar atunci când găsești pe cineva cu care să ai o conexiune puternică, îi arăți personalitatea ta adevărată.

Gemeni

Gemenii pot deveni afectuoși cu persoanele cu care se distrează, dar dacă nu există acel click', șansele de a se apropia de persoană respectivă sunt minime. Vrei să ai în jur întotdeauna persoane lângă care te simți bine, așa că dacă nu vei mai simți această stare de bine lângă cineva, pur și simplu vei pleca să îți cauți fericirea în altă parte.

Pentru tine, afecțiunea înseamnă să îți lași orgoliul de-o parte. Îți este frică să fii vulnerabilă, așa că întotdeauna vei face glume, în loc să oferi un romantism clasic, serios.

Săgetător

Săgetătorii nu se tem să arate afecțiune uneori, dar asta numai dacă persoana de lângă știe că ei doar flirtează, ci nu vor să se implice în ceva serios. Consideri că ai o reputație de menținut, care constă în faptul că îți place să fii singură. Flirtezi și te joci, până observi că partenerul tău a devenit prea apropiat de tine. În acest caz, intri în panică și începi să te îndepărtezi.

Leu

Leii au o inimă caldă și le place să primească afecțiune de la ceilalți, dar se pierd când trebuie să o arate și ei. Ai o idee referitoare la felul în care ți-ar plăcea să îți arăți afecțiunea față de personale dragi, dar nu te prea pricepi la pusul în practică. Ești adesea rece și arogantă. Nu îți place să auzi cuvântul nu', iar când ai parte de un eșec, ți-e greu să găsești curaj pentru a încerca din nou. Afecțiunea reprezintă vulnerabilitate în opinia ta, iar dacă vrei să îți găseșți dragostea, trebuie să mai lucrezi la asta.

Capricorn

Capricornilor le plac relațiile de lungă durată, dar nu arată prea multă afecțiune. Ai mult control de sine, ceea ce te face să nu arăți prea multă dragoste, chiar dacă ai sentimente intense față de cineva. Încerci să găsești o metodă mai practică prin care să îți arăți sentimentele, dar asta te face să pari rece, nu inteligentă.

Dacă reușești totuși să arăți afecțiune, o faci numai în privat, pentru persoanele în care ai multă încredere. Oricum, nu vei exagera niciodată cu afecțiunea, chiar dacă ești într-o relație cu cineva de ani de zile.

Vărsător

Vărsătorilor nu le place să își arate sentimentele. Tinzi să te concentrezi pe tine însăți și pe propriile tale aspirații în viață și ți-e greu să faci loc și altor persoane în viața ta.

Îți păstrezi adevăratele sentimente pentru tine dacă nu cunoști o persoană suficient de bine. Vei arăta afecțiune doar față de un om care știi că nu te va judeca și nu te va considera o ciudată. Îți e greu să te deschizi, acesta fiind și motivul pentru care ai nevoie de mult timp până să începi să te simți în largul tău arătându-ți sentimentele.

Citește și:
Locurile în care trebuie să călătorești în 2018, în funcție de zodie

Text: Amy Abaluta
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie