Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale

Cu ajutorul horoscopului putem descoperi câteva din răspunsurile mult dorite, deoarece când vine vorba despe cum să seduci fiecare zodie fiecare are preferințele sale.

Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale

Seducția nu doar că pune lururile în mișcare, dar îți poate stârni interesul imediat. Dacă cineva nu stăpânește tehnica seducției se poate spune că nu este priceput nici în pat. Ar trebui să descoperi ce tehnică funcționează cel mai bine în cazul tău, după aceea vei putea împărtăși acest lucru și cu ceilalți.

Puteți găsi aici preferințele personale ale fiecărei zodii

Berbec

Ți-ar plăcea ca cel care te seduce să fie încrezător, puternic și să facă primul pas. Nu ți-ar plăcea să te domine constant, deoarece și tu îți dorești să deții controlul uneori. Complimentele referitoare la felul în care arăți cu siguranță îți vor atrage atenția. Dacă observi aceeași intesitate și energie de care tu dai dovadă de la partenerul tău cu siguranță vei fi intrigat.

Taur

Vrei să fii sedusă ușor și nu îți plac încercările bruște ale anumitor persoane de a se apropia de tine. Ești extrem de senzuală și îți place să partenerul tău să fie foarte îngrijit și parfumat. Dacă îți vor face cadouri scumpe cu siguranță îți va stârni interesul. De asemenea un cadou dulce este calea spre inima ta.

Gemeni

Creierul este organul tău sexual deci vei fi atras de o persoană sociabilă și foarte creativă. Ești o persoană foarte sexuală și cel care te seduce ar trebui să dea dovada de versatilitate și multă imaginație. Dacă nu este foarte inteligent și doar arată bine, ai putea fi tentată să ai o aventură însă s-ar putea să regreți.

Rac

Îți place să fii sedusă în stilul clasic. Să fii curtată, invitată în oraș și cucerită. Îți dorești să îți cunoști partenerul foarte bine înainte de a ajunge în pat. Nu îți dorești neapărat o relație serioasă însă trebuie să existe o conexiune între voi.

Leu

Tu ești conștient de atuuri-le tale însă vrei ca și partenerul tău să le cunoască. Pentru a fi sedusă, partenerul tău trebuie să arate foarte bine și să fie mereu atent la detalii. Nu va funcționa o relație între voi dacă el nu crede cu adevărat în complimentele pe care ți le face. Ai nevoie de atenția lui în totalitate.

Citește și:
Cele 3 zodii care ar putea avea dezamăgiri în dragoste în 2018

Fecioară

Ești o persoană foarte atentă la detalii și îți place că persoana care încearcă să te seducă să fie foarte atrăgatoare și îngrijită. De asemenea ai nevoie de o persoană romantică, deoarece ești genul acela care preferă lumânările parfumate la o cină pregătită pentru tine. Totodată partenerul tău trebuie să fie inteligent deoarece asta înseamnă sexy în viziunea ta.

Balanță

Nu ești atrasă de stilul agresiv de seducție, îți plac flirtul, florile și cuvintele dulci. Nu îți place dacă persoana care vrea să te seducă joacă cartea indiferenței și dorește să pară inabordabilă. Îți dorești să depui și tu efort în cucerirea partenerului dar nu vrei să faci tu totul.

Scorpion

Scorpionul este atras de persoane sincere și pasionale. Îți place să deții controlul și ești priceput în arta seducției. Îți place să existe tensiune sexuală între voi și să întâlnești pe cineva la fel pe pasional și intens că tine.

Săgetător

Îți place să primești foarte multe complimente și să ți se spună cât ești de specială. Ceea ce te impresionează pe tine este o plimbare cu barca sau un picnic pe malul mării. Nu ești genul care preferă o ieșire la film sau o cină la un restaurant pompos. Ești sedusă cu ușurință de o persoană sinceră și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Capricorn

Îți plac persoanele directe, încrezătoare și care au scopuri bine stabilite în viață. Ești genul de persoană care muncește mult dar se și distrează la maxim. De aceea trebuie să fii sigură că partenerul tău poate ține pasul cu tine. De asemenea sexul este un capitol foarte important pentru tine și un mod de a te apropia și mai mult de un posibil partener.

Vărsător

Îți plac oamenii unici și inventivi așa cum ești și tu. Vrei să fii sigură că partenerul tău este bun la pat și că este la fel de dornic de aventură și spontan ca tine. Cu siguranță ai un test secret la care îți supui partenerul pentru a te asigura că îți poate oferi ceea ce îți dorești. Urăști monotonia și vei fi mereu o persoană atrasă de tot ceea ce este nou.

Pești

Nu ești o persoană ușor de sedus. Îți dorești să existe chimie între tine și un posibil partener și nu ești adepta stilului clasic de seducție. Apreciezi foarte mult o persoană care inspiră încredere și respect. Ești atras de o persoană care are aceleași gusturi muzicale ca tine.

Citește și:
Zodiile care iti vor oferi cele mai pasionale experiente sexuale

Text: Andreea Pacioras
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie