Cum se comportă un bărbat când este îndrăgostit, în funcție de zodia lui

Fiecare om are o personalitate diferită care îi dictează cum să se comporte în momentele de fericire sau în cele de tristețe.

Cum se comportă un bărbat când este îndrăgostit, în funcție de zodia lui

Este destul de dificil să identifici ce înseamnă cu adevărat comportamentul unei persoane, în special atunci când este într-o relație aflată la început. Și ce poate fi mai greu decât să te atașezi de o persoană care nu are aceleași sentimente? Cu ajutorul zodiilor poți identifica mai ușor ce înseamnă anumite gesturi și cum se comportă un bărbat când este foarte îndrăgostit.

Berbec

Nativii Berbec adoră să aibă controlul în special atunci când sunt într-o relație, însă sunt și timizi. Pentru a-ți arăta exact ceea ce simte te va copleși cu declarații de dragoste, flori și cadouri. Există și moduri mai puțin tradiționale în care își demonstrează afecțiunea precum un picnic spontan sau o vacanță neanunțată în locul pe care ți-ai dorit cel mai mult să îl vizitezi.

Taur

Este unul dintre cele mai puternice semne ale zodiacului însă nativii acestei zodii sunt excesiv de misterioși atunci când vine vorba de sentimentele lor. Va dura ceva până vei reuși să înțelegi că tot ceea ce face este în numele dragostei, dar printre semnele care îți indică exact ce simte se numără timpul de calitate pe care îl petrece în compania ta, felul în care te copleșește cu atenție și faptul că nu are ochi decât pentru tine.

Gemeni

Partenerul tău este născut în această zodie și te „asaltează” zilnic cu sms-uri, email-uri sau telefoane? Chiar dacă acest gen de comunicare nu pare deloc romantic, pentru nativii Gemeni comunicarea este cel mai sexy mod în care îți arată cât de mult te apreciază. Prin urmare nu ar trebui să te mire dacă cele mai multe discuții pe care le are cu prietenii și familia te au ca subiect, Gemenii adorând să se laude cu femeia care le stă alături.

Rac

Pentru nativii Rac dragostea vine la pachet cu căsătoria și o familie mai numeroasă. Te invită la cinema la o comedie romantică? Pare prins de acțiune și fericit atunci când la finalul filmului protagoniștii se căsătoresc? Acest lucru se datorează faptului că deja își imaginează cum va arăta viitorul vostru și cât de fericit ar fi să formați o familie. Iar dacă te prezintă familiei, prietenilor și colegilor de muncă, acest lucru nu poate însemna decât o puternică declarație de dragoste.

Leu

Nativii Leu nu își ascund deloc sentimentele. Atunci când nu te copleșește cu cadouri costisitoare, îți va lăuda fiecare gest și succes pe care îl ai. Dacă observi că devine și mai afectuos cu tine, acesta este modul lui în care încearcă să îți transmită ceea ce simte cu adevărat. Nu ar trebui să te surprindă dacă va recurge la gesturi extravagante atunci când își propune să te ceară în căsătorie.

Fecioară

Probabil nu ți-ai imaginat niciodată că o persoană îndrăgostită poate fi atât de critică la adresa ta, însă așa se comportă nativii Fecioară. Nu spunem că nu te va susține în realizarea visurilor tale, însă va fi un pic critic la adresa oricărei acțiuni pe care o întreprinzi. Nu lua criticile lui prea în serios, acest tip de comportament face parte din personalitatea lui. Nu poți afla exact ce simte un nativ Fecioară, așa că în acest caz trebuie să ai încredere în intuiția ta.

Balanță

Atunci când este îndrăgostit, nativul Balanță își va aminti de fiecare ocazie importantă din viața voastră și va alege un cadou spectaculos cu care te va cuceri sau, din contră, va alege un cadou mai personal. Romantismul este una dintre cele mai cuceritoare calități ale nativului Balanță așa că nu îți va fi greu să îți dai seama exact ceea ce gândește despre tine.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt misterioși atunci când sunt îndrăgostiți și pentru a prelungi acest mister vor încerca să te facă să crezi că, din contră, nu au sentimente pentru tine. Atunci când sunt convinși că tu ești persoana potrivită pentru ei, intensitatea sentimentelor lor crește și vei deveni singura persoană care contează pentru ei. Din păcate, acest lucru poate veni la pachet și cu o doză serioasă de gelozie.

Săgetător

Este de apreciat faptul că atunci când nativul Săgetător este îndrăgostit el se implică total în acea relație. Problema este că bărbații din această zodie adoră să fie mereu îndrăgostiți. Au nevoie constantă de atenție și se plictisesc destul de repede. Atâta timp cât vor fi fascinați de personalitatea ta, vei putea să fii sigură de sentimentele pe care le au pentru tine.

Capricorn

Despre nativii Capricorn se știe că nu le place să fie evazivi atunci când vine vorba de sentimentele lor. Îți vor spune direct dacă te iubesc și cât de mult însemni pentru ei și vor fi dispuși să facă orice pentru a te cuceri. Vor încerca să te convingă de faptul că niciodată nu vei fi mai fericită decât atunci când ești alături de ei.

Vărsător

Nativii Vărsător nu sunt deloc previzibili și nici ușor de înțeles. O să fie nevoie să apelezi la toate trucurile psihologice pe care le cunoști pentru a putea identifica exact ce simte pentru tine. Un mic indiciu îți poate fi oferit de felul în care îți împărtășește emoțiile. Râde la glumele tale? Pare fascinat de lucrurile pe care le povestești? Ei bine, toate acestea sunt un semn al sentimentelor puternice pe care ți le poartă.

Pești

Cea mai intensă experiență romantică o vei trăi alături de nativii Pești. Adoră să iubească și sunt dispuși să sacrifice orice pentru a fi alături de persoana iubită. Poate vei avea uneori senzația că ești copleșită de dragostea lor și acest lucru se datorează faptului că nativii Pești sunt excesiv de romantici și de implicați sentimental într-o relație.

Citește și:
Cele mai fericite 4 zodii, care își păstrează o atitudine pozitivă orice li s-ar întâmpla

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie