Avantajele și dezavantajele căsătoriei, în funcție de zodia iubitului

Înainte să spui „da” este bine să știi care sunt avantajele și dezavantajele căsătoriei, în funcție de zodia iubitului tău.

Avantajele și dezavantajele căsătoriei, în funcție de zodia iubitului

Se vor alinia planetele pentru tine și iubitul tău și veți avea o căsnicie fericită? Citește în continuare care sunt avantajele și dezavantajele căsătoriei pentru fiecare zodie.

Berbec

Din fericire pentru tine, niciun moment nu va fi plictisitor alături de un Berbec, deoarece aceștia sunt amuzanți și iubesc într-un mod distractiv, așadar vă veți simți mereu bine.

Din păcate, acesta poate fi câteodată și egoist și autoritar, însă dacă veți comunica bine, nu veți avea probleme în relație.

Taur

Partea bună când vine vorba de o relație cu un Taur este loialitatea de care dă dovadă. Partenerul tău muncește foarte mult și vine acasă în fiecare seară, la aceeași oră, și te poți baza pe el oricând. Nu fi surprinsă dacă este atras câteodată de lucruri mai scumpe.

Pe de altă parte, Taurul se așteaptă ca și tu să fii la fel ca el, așadar nu apreciază spiritele libere. Acesta își dorește să fii devotată, iar lucrurile pot deveni puțin plictisitoare.

Gemeni

Iubitul tău are mereu ceva de spus, iar acest lucru poate fi atât un lucru pozitiv, cât și negativ. Purtați conversații interesante, este amuzant și inteligent, însă câteodată poate vorbi atât de mult, încât uită să te mai asculte și pe tine.

Totodată, îi place să experimenteze, iar angajamentele îl pot speria.

Rac

Oricine își dorește o persoană iubitoare și înțelegătoare, iar Racul este perfect. Îi place să te îmbrățișeze și de cele mai multe ori îți înțelege sentimentele. Din păcate, dispozitia lui poate fi schimbătoare și câteodată are așteptări prea mari de la tine, iar acest lucru te-ar putea deranja în viitor.

Leu

Nu există niciun moment plictisitor alături de un Leu! Acesta știe mereu să te binedispună, este dinamic și iubește petrecerile. Din păcate, el vrea să fie în centrul atenției, iar asta înseamnă că poate fi foarte vanitos.

Fecioară

Dacă ești o persoană organizată, mai ales când vine vorba de finanțe, bărbatul Fecioară este perfect pentru tine. Acesta este inteligent, organizat și preocupat de sănătatea sa.

Câteodată poate exagera în privința ordinii și este posibil să nu aibă o părere foarte bună despre sine.

Balanță

Bărbatul Balanță este sociabil, prezența sa este plăcută și poate fi romantic cu oricine. Asta înseamnă că se teme de angajamente și preferă libertatea. Pregătește-te ca partenerul tău să cucerească și alte femei datorită personalității sale, însă poți sta liniștită, acest lucru nu înseamnă că te va înșela.

Scorpion

Scorpionii sunt bărbați fideli, foarte pasionali și hotărâți. Deși pare bărbatul perfect, acesta pare că întotdeauna ascunde ceva, știind să păstreze foarte bine secretele.

Săgetător

Săgetătorul este întotdeauna în căutarea aventurii, dorind să călătorească permanent. Totodată, acesta este foarte inteligent, însă, din păcate, are tendința de a avea o atitudine de superioritate. Întotdeauna pare că știe totul și nu poți câștiga o ceartă în fața lui.

Capricorn

Capricornul este un bărbat foarte muncitor, determinat să aibă succes, iar acest lucru îl face perfect pentru a putea întreține o casă. Este totodată foarte loial, însă în același timp vrea să își păstreze independența.

Câteodată poate fi încăpățânat și se poate detașa emoțional ușor, așa că trebuie să ai grijă.

Vărsător

Vărsătorul are un suflet tânăr, caută întotdeauna să se distreze, îi plac lucrurile inovatoare și se gândește la aspectele speciale ale vieții.

Dezavantejele căsătoriei cu el? Acesta are o fire mai rebelă și nu te poți baza întotdeauna pe el.

Pești

Peștii sunt romantici pasionali și te ascultă întotdeauna cu atenție. Aceștia își deschid inima și sunt iubitori, însă își pot schimba dispoziția imediat. Nu știi niciodată ce te așteaptă în fiecare zi alături de el.

Citește și:
Cele 6 zodii predispuse să facă alegeri greșite în viață

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie