Cum să iubești fiecare zodie – Ce își doresc cel mai mult zodiile de la o relație amoroasă

Dacă ești implicată într-o relație de mai mult timp atunci știi cât este de dificil să păstrezi pasiunea din cuplu. Nu contează ce semn zodiacal este iubitul tău, toți au așteptări unice de la o relație.

Cum să iubești fiecare zodie – Ce își doresc cel mai mult zodiile de la o relație amoroasă

BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie)

Nativul Balanță adoră să fie lăudat, însă poate deveni foarte ușor extrem de dependent de tine. Încurajează-l să aibă prieteni și ocupații în afara relației voastre. Pentru a-i arăta nativului Balanță că îl iubești trebuie să îi demonstrezi practic și să îi exprimi acest lucru. Ai răbdare cu el, deoarece ii este foarte greu să ia unele decizii importante, cum ar fi să te ceară în căsătorie.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionul simte nevoia să te învăluie cu afecțiune ori de câte ori are ocazia. Nu îi răpi această bucurie, este ceea ce îl face o persoană unică. Pasiunea trebuie să vă caracterizeze relația și nu spune „nu” jocurilor sexy pe care Scorpionul le propune în dormitor. Acceptă-i momentele de gelozie, însă atrage-i atenția că ești o persoană puternică și independentă, care merită respect.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Fără subtilități și apropouri! Cu Săgetătorul trebuie să fii mereu directă, altfel s-ar putea să nu înțeleagă ceea ce vroiai să spui. Îi place aventura și din acest motiv rutina este principalul inamic al relației voastre. Nu încerca să forțezi un Săgetător să se căsătorească, dă-i libertate și va sta voluntar alături de tine.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Capricorul muncește foarte mult și vrea să fie respectat și să te respecte și pe tine pentru că faci același lucru. Angajamentele pe viață trebuie luate în serios însă trebuie să îl înveți pe Capricorn cum să se comporte în echipă, cunoscut fiind spiritul său aventurier.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul trebuie cucerit mai întâi la nivel intelectual. Alături de el vei avea parte de o viață activă, plină de surprize și „condimentată” cu mici certuri prietenești. Libertatea este vitală pentru Vărsător așa că încearcă să nu îi impui niciun fel de restricții. Spontaneitatea și exprimarea emoțiilor sunt acele lucruri care îl vor atrage și îl vor determina să simtă și el la fel.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul Pești are nevoie ca tu să îi înțelegi visele și fanteziile. Acceptă-i înclinarea către spiritualitate și lucrurile ieșite din comun și oferă-i oportunitatea de a fi cel care are cuvântul principal în această relație. În acest fel, îl vei împiedica să devină complet dependent de tine și să te sufoce cu afecțiunea și dragostea de care este capabil.

Citește și:
4 zodii care au cele mai mari șanse să divorțeze

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din astrologie