Care este zodia de care te îndrăgostești profund, potrivit astrologiei

Sigur ți s-a întâmplat să te îndrăgostești profund de o persoană, și totuși să nu poți spune cu exactitate care este acea trăsătură a personalității lor care te-a atras. După cum probabil ai ghicit, astrologia îți răspunde curiozităților.

Care este zodia de care te îndrăgostești profund, potrivit astrologiei

În funcție de zodia pe care o ai, cauți anumite calități la un partener, fie că este vorba despre conversații profunde, înțelegere sau spontaneitate. Mai există și posibilitatea de a te îndrăgosti de oposul personalității tale, datorită echilibrului pe care îl cauți și îl simți alături de ei.

Deși nu vorbim despre o știință exactă, anumite aspecte s-ar putea potrivi perfect cu personalitatea ta și ce anume cauți la un partener. Iată care este zodia de care, de obicei, te îndrăgostești cel mai profund și alături de care ai avea parte de o relație perfectă:

Berbec – Leu

Din moment ce Berbecul este un semn de foc, de obicei se îndrăgostește cel mai tare de persoanele care radiază energie și carismă. Leul are răbdarea necesară de a lua lucrurile încet, dându-i șansa Berbecului de a se bucura de întregul proces.

Taur – Fecioară

Fiind un semn de pământ, Taurul se bucură de toate lucrurile senzuale și confortabile. Așa că are tendința de a se îndrăgosti iremediabil de Fecioară, un alt semn zodiacal căruia îi place să trăiască în liniște și pace. Taurul admiră stabilitatea Fecioarei, această pereche având o chimie puternică, datorită romantismului Fecioarei, care știe exact ce să spună pentru a crea acea conexiune intensă care îl impresionează pe Taur.

Gemeni – Vărsător

Oricine posedă abilitatea de a purta o conversație interesantă va câștiga inima zodiei Gemeni. Iar cel mai potrivit pentru această poziție este însuși Vărsătorul. La rândul lor, Gemenii se simt atrași de viziunea asupra vieții pe care o deține un Vărsător, cât și pentru libertatea pe care aceștia o au.

Rac – Scorpion

Scorpionul poate părea rece și distant, dar Racul reușește să vadă dincolo de aceste trăsături. Se bucură de misterul care îi învăluie, și de procesul prin care descoperă personalitatea Scorpionului. Datorită faptului că ambele zodii au nevoie de timp pentru a-și construi încrederea, această conexiune este una care poate începe încet, dar care se construiește și devine puternică în timp.

Leu – Berbec

Din moment ce Leul este un semn atât de sigur pe el, de obicei se îndrăgostește cel mai tare de persoanele care se potrivesc cu energia pe care Berbecii o emană. Berbecul este pasional și are curajul de a face primul pas. Leii se simt atrași de ei mai ales atunci când iau inițiativă. Amândoi se distrează împreună și sunt foarte dezinvolți.

Fecioară – Capricorn

Pentru o relație stabilă, Fecioara va căuta întotdeauna un Capricorn, care debordează de tenacitate și ambiție. În același timp, pentru că ambele sunt semne de pământ, sunt foarte senzuale și au o etică de lucru foarte puternică, respectându-se reciproc mai ales din acest punct de vedere.

Balanță – Gemeni

Balanța va avea întotdeauna o conexiune specială cu zodia Gemeni, datorită pasiunii pe care o au pentru conversație. Așa că întâlnirea perfectă pentru ei înseamnă lungi conversații interesante în care să-și expună propriile viziuni. Balanțele iubesc să călătorească și să experimenteze lucruri noi, iar Gemenii sunt foarte curioși, ceea ce îi aduce mai aproape și în această privință.

Scorpion – Taur

Scorpionul este foarte atras de Taur, a cărui personalitate ajută la menținerea unui echilibru pentru Scorpion. Ambele zodii sunt pasionale, iar în anumite situații au abordări diferite, un aspect pe care Scorpionul îl caută și îl apreciază. Taurii sunt stabili, iar Scorpionul gravitează în jurul unui astfel de partener.

Săgetător – Berbec

Săgetătorul este cel mai liber spirit al zodiacului și tinde să se îndrăgostească de Berbec pentru că, de cele mai multe ori, vede viața drept o aventură. Ambele zodii sunt optimiste, se pot inspira una pe cealaltă, sunt active și nu se plictisesc niciodată atunci când sunt împreună.

Capricorn – Rac

Chiar dacă sunt zodii opuse, Capricornul poate fi fermecat de Rac, datorită calităților care se regăsesc în personalitățile amândurora. Capricornul se concentrează deseori pe construirea unei reputații și a unei cariere de succes, iar Racul îl susține necondițioant. Racul balansează încăpățânarea Capricornului, iar alături de Rac, Capricornul se simte încurajat.

Vărsător – Balanță

Vărsătorul se bucură de conversații interesante și iubește curiozitatea și inteligența, iar alături de Balanță, formează un cuplu perfect. Alături de Balanță, Vărsătorul se poate bucura de libertatea caracteristică lui, un aspect foarte important pentru acesta.

Pești – Taur

Peștii iubesc stabilitatea pe care Taurii o oferă, iar la rândul lor, Taurii sunt fermecați de romantismul și pasiunile Peștilor, cum ar fi arta și evenimentele culturale. Cei doi se înțeleg foarte bine pentru că împart pasiuni comune și deseori, părerile lor coincid.

Citește și:
Ce înseamnă dragostea pentru tine, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie