Cum îți exprimi tristețea, în funcție de zodia ta

Lucrurile care ne întristează sunt diferite pentru fiecare persoană și zodie și, totodată, fiecare își exprimă în mod diferit supărarea.

Cum îți exprimi tristețea, în funcție de zodia ta

Două persoane se pot afla în aceeași situație, însă pot avea reacții complet diferite. Acest lucru este normal, deoarece fiecare are modul personal prin care trece peste probleme supărătoare sau momente triste.

Există moduri sănătoase pentru a trece peste tristețe și poate ai observat anumite asemănări în reacția unor persoane. Sunt cumva aceste persoane aceeași zodie? Citește în continuare cum reacționează fiecare zodie în momentele de tristețe:

Berbec

Berbecul este o zodie impulsivă, așadar te poți aștepta să aibă accese de furie în momentele în care este supărat. Nativul născut sub acest semn astral nu va folosi cuvinte prea plăcute și nici nu va ține cont de sentimentele tale, așa că gândește-te bine înainte să superi un Berbec.

Taur

Taurul nu are multă răbdare și se enervează foarte ușor. Atunci când este rănit, el se izolează și, din cauza încăpățânării, îi va fi foarte greu să fie el cel care face primul pas spre împăcare.

Gemeni

Gândirea analitică a Gemenilor îi va face să analizeze prea mult problemele și să le transforme în ceva mai grav decât sunt de fapt. Aceștia se retrag în propria lor minte și retrăiesc din nou momentele dificile.

Rac

Racul are mereu nevoie de ajutor și poate deveni foarte emotiv atunci când trebuie să facă față unor evenimente neplăcute. El se izolează din cauza insecurităților și nu gândește rațional. Poate avea probleme cu încrederea în cei din jur, ajungând să nu se mai atașeze de foarte multe persoane. Pentru el această reacție este un mecanism de apărare.

Leu

Dacă Leul este supărat, toată lumea știe acest lucru. El își exprimă furia și supărarea atunci când este confruntat. Dacă îi este rănit orgoliul, nativul Leu va fi trist, însă va ieși destul de repede din această stare.

Fecioară

Fecioara poate fi mai rece și îi poate ignora pe cei din jur atunci când este supărată. Dacă va fi forțată să facă ceva ce nu își dorește, aceasta se va enerva și va avea accese de furie, spunând și lucruri care te vor răni foarte tare. Totodată, persoanele născute în această zodie pot fi foarte capricioase.

Balanță

Balanțele nu permit să se vadă tristețea lor și închid în ele furia și tristețea. Acest lucru este foarte periculos, deoarece atunci când se vor deschide și își vor exprima cu adevărat sentimentele vor răni oamenii din jurul lor.

Scorpion

Scorpionul poate fi ostil și capricios atunci când este nervos. Când este foarte trist, acesta tinde să se izoleze. Deși pare foarte relaxat și nepăsător, el are sentimente și face totul cu pasiune.

Săgetător

Săgetătorul este predispus depresiei, având perioade în care se izolează complet. Cu toate acestea, reacționează așa doar atunci când este singur. În momentele în care este înconjurat de oameni, Săgetătorul este optimist și își ascunde foarte bine tristețea.

Capricorn

Capricornii sunt foarte vulnerabili și se gândesc prea mult la fiecare problemă. Se tem să lase oamenii prea aproape de ei și se folosesc de carieră pentru a se îndepărta de posibilele relații. Atunci când sunt triști, se izolează.

Vărsător

Vărsătorii sunt de obicei foarte fericiți, însă atunci când sunt răniți se detașează complet de situație. Nu știi niciodată când nativul născut sub acest semn astral este trist, deoarece nu își exprimă supărarea.

Pești

Peștii se concentrează foarte mult asupra problemelor care apar și au tendința de a retrăi fiecare moment neplăcut. Din această cauză înăuntrul lor există resentimente și teama de a merge mai departe. Fiind o zodie foarte empatică, aceștia preiau emoțiile persoanelor apropiate și sunt triști atunci când aceștia trec prin momente dificile.

Citește și:
Cele mai atrăgătoare zodii, care te vor cuceri cu frumusețea lor naturală

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie