Cum faci față unei despărțiri, în funcție de zodie

Astrele pot juca un rol important atunci când ne îndrăgostim și modul în care trecem printr-o relație. Însă semnele noastre zodiacale ne influențează și felul în care facem față unor despărțiri.

Cum faci față unei despărțiri, în funcție de zodie

Iată cum se comportă zodiile atunci când sunt într-o relație și, mai ales, atunci când se despart de persoana iubită.

BERBEC

Berbecii sunt persoane care se plictisesc ușor. Vor o relație în care să fie tot timpul „în priză”. Dacă ei cred că relația nu este deloc palpitantă, se vor descotorosi de ea și vor fugi.

Atunci când trec printr-o despărțire, nativii Berbec s-ar putea transforma într-o legumă sau ar putea face opusul, și anume să te dea cu totul uitării. Berbecii pot, de asemenea, să se închidă în ei, însă când te vei aștepta mai puțin își vor reintra în rol. Pe de altă parte, ei pot să pară de neatins și să se prefacă, dând impresia că nu te-au cunoscut niciodată.

TAUR

Taurul are câteva dificultăți în a depăși momentele dificile. Pe de altă parte, când relația s-a terminat din cauza lor, nu mai privesc înapoi. Este posibil să se simtă dărâmați atunci când se despart de cineva. Au emoții contradictorii, furie, depresie, durere și ură, dar cu toate acestea încă speră să se împace.

Se gândesc de obicei la timpurile bune și la cât de specială era persoana respectivă și este posibil să nu recunoască ce au greșit. Este posibil ca Taurii să aibă nevoie de ceva mai mult timp pentru a-și reveni însă, dacă ești un Taur, evită să urmărești contul de Facebook sau Instagram al fostului iubit.

GEMENI

Gemenii sunt persoane care îți pot da senzația că sunt fericiți în relație, deși nu sunt. Au o personalitate amuzantă, dar își pot ascunde neplăcerea în spatele unei fețe zâmbitoare. Pot să se detașeze imediat în cazul în care au impresia că relația nu mai are rost. Au întotdeauna un plan B în cazul în care o relație eșuează. Pe lângă asta, găsesc ușor o nouă preocupare sau se dedică mai mult carierei.

RAC

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt iubitoare și sensibile. Dacă un Rac simte că nu primește ceea ce i se cuvine, poate deveni excesiv de gelos sau îi poate răni pe cei de lângă el, devenind cicălitor și șantajist. Uneori au tendința să devină sufocanți iar, câteodată, când partenerul îi părăsește, au nevoie de ceva timp pentru a depăși neplăcutul moment.

LEU

Leii sunt foarte mândri de ei și pot să se poarte uneori ca niște dive. Bărbatul Leu are o părere foarte bună despre el atunci când vine vorba de relații. Există momente în care simt nevoia să le dovedească partenerilor că greșesc și simt nevoia să-i facă pe aceștia să-și ceară iertare.

Când sunt părăsiți, trăiesc cu impresia că persoana iubită se va întoarce la ei pentru că sunt prea importanți pentru ea. Pot avea momente în care au accese de furie. Leii au nevoie să învețe să trăiască alături de cineva și să învețe arta compromisului pentru a avea o relație fericită.

FECIOARĂ

Oamenii născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt cerebrali și practici. Ei vor să termine totul în cazul în care relația le aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Pe de alte parte, dacă s-a implicat profund în relație atunci va face orice este posibil ca să o păstreze. Pot fi foarte axați pe uniune și este posibil să nu știe cum să se desprindă. Acest aspect îi poate ajuta în menținerea unei familii.

Dacă un nativ Fecioară simte că o despărțire este inevitabilă, atunci va încerca să facă tot posibilul să o salveze, însă dacă nu va reuși va renunța complet. Partea urâtă a acestui lucru este că acesta se va închide în el și va avea dificultăți în a-și găsi pe altcineva.

BALANȚĂ

Balanțele sunt persoane care vor echilibru în viața lor. Ei văd relația ca pe un contract social și, dacă aceasta eșuează, vor fi răniți și rușinați. Vor ca partenerii lor să se reîndrăgostească de ei în cazul în care relația se răcește. Sunt înconjurați de o atmosferă frumoasă și aceasta poate deveni inconfortabilă dacă suferă o despărțire. Oamenii născuți în această zodie vor să găsească echilibrul imediat deci, dacă relația nu merge, vor caută pe altcineva care să îi iubească.

SCORPION

Sunt persoane pline de emoții. Iubesc profund și urăsc mult, mult mai profund. Au tendința să comploteze împotriva ex-ului atunci când sunt foarte răniți și supărați. Când iubesc foarte mult, judecata le poate fi întunecată de furie și violență. Pot fi foarte manipulatori. Urăsc să fie conduși de parteneri și întotdeauna urmăresc să conducă în relațiile lor. Au nevoie de un partener blând și iubitor care să le fie total devotat.

SĂGETĂTOR

Semnul zodiacal al Sagetatorului conferă oamenilor născuți sub acesta un spirit de foc. Tânjesc după dragoste și pasiune. Sunt spirite libere. Să aibă o singură relație poate fi dificil pentru ei. Ei găsesc poligamia ca pe ceva normal și acceptabil. Vor să aibă un cumul de energie în relațiile lor. Au tendința să-și dorească aventură și să înșele. Această tendință le poate oferi o mască ce să-i ajute să treacă ușor la o nouă relație atunci când alta se termină.

CAPRICORN

Capricorni sunt persoane individualiste care muncesc din greu atât în carieră, cât și în viața personală. Vor încerca din greu să mențină echilibrul între muncă, venituri și relații. Dacă partenerul unui Capricorn încearcă să-l părăsească, acesta va încerca să discute situația. Vor ca familia să rămână unită. Urăsc să se gândească la divorț sau la despărțire și cred că totul are o soluție. Sunt foarte loiali. Pe de altă parte, dacă relația devine otrăvitoare și partenerul înșală, Capricornul își poate construi o carapace care să lase în exterior jignirea partenerului.

VĂRSĂTOR

Oamenii născuți în acest semn zodiacal pot fi și devotați, dar și manipulatori în același timp. Pot fi iubitori și urăsc despărțirile. Pe de altă parte, dacă simt că relația îi rănește, vor face în așa fel ca partenerii lor să facă primul pas în despărțire. Consideră că violența este un lucru rău și că puterea cuvântului este cea mai bună. Dacă simt că în altă parte există un loc mai bun pentru ei atunci vor avea tendința să vadă dacă acel ceva este mult mai benefic.

PEȘTI

Peștii au nevoie să fie tot timpul cu cineva care să le răspundă nevoilor lor. Este posibil să alunece dintr-o relație în alta fără să aibă vreo mustrare de conștiință sau nici măcar să nu realizeze că sunt deja într-o relație. Au tendința să fie visători și să-și dorească multe lucruri pe care nu le pot avea de la un singur partener. Dacă se mențin într-o relație vor să aibă toate dorințele îndeplinite altfel vor avea impresia că le lipsește ceva și vor deveni depresivi.

Un alt lucru care se poate întâmpla dacă aleg monogamia este acela că își vor îndrepta atenția pe hobby-urile lor pentru a-și satisface necesitățile. Nativii Pești au tendința se implice profund în relație, dar în același timp le este foarte ușor să zboare la alta. După o despărțire este posibil să fie necesar ca partenerul să dispară complet din viața lor pentru ca Peștii să se poată mișca din nou.

Citește și:
Comportamentul zodiilor în momentele de tristețe

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie