Complimentele pe care partenerul tău ar vrea le audă, conform zodiei lui

Relațiile rămân puternice datorită iubirii, a devotamentului și a suportului reciproc dintre persoanele implicate. Desigur, un ,,te iubesc” constant nu strică.

Complimentele pe care partenerul tău ar vrea le audă, conform zodiei lui

Fiecare își arată devotamentul față de o persoană în diferite moduri. Se spune că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și este adevărat! Să îi arăți partenerului tău că îl iubeșți prin acțiunile tale poate avea un efect mai mare decât dacă doar îi spui asta. Cu toate acestea, cuvintele au o putere mai mare câteodată.

Citește în continuare cum poți să îți arăți afecțiunea față de iubitul tău, oferindu-i complimentele potrivite în funcție de zodia lui.

Berbec

Berbecul este independent și impulsiv. Iubește aventura și preferă situațiile în care el deține controlul. Spune-i partenerului tău cât de mult îi admiri spiritul liber, deoarece această trăsătură este un lucru care nu se va schimba la el.

Taur

Cea mai încăpățânată zodie, Taurul, nu va renunta până când o sarcină sau o situație nu se va rezolva în modul în care dorește el. Încearcă să fii răbdătoare cu partenerul tău atunci când se concentrează asupra unui lucru. Amintește-ți să îi spui cât de mult apreciezi faptul că nu renunță până când nu obține ce-și dorește, deoarece asta înseamnă că nu va renunta nici la dragostea ta.

Gemeni

Impulsiv, viclean, cu un spirit de aventură, partenerul din zodia Gemeni pune mereu ceva la cale. Fiind partenera lui, asta înseamnă că și tu îl vei însoți în tot felul de activități. Viața alături de această zodie nu va fi niciodată plictisitoare, așa că nu uita să îi spui asta constant.

Rac

Loial și grijuliu, Racul poate fi și puțin prea lipicios, chiar și cu tine. Ai răbdare și ia în considerare firea lui sensibilă. El face întotdeauna ceva pentru tine, indiferent că este vorba de o ocazie specială sau nu, așadar nu uita să îi mulțumești pentru eforturile lui. Pentru el, fericirea ta este și fericirea lui.

Leu

Leul poate fi vanitos, dar atunci când vine vorba de dragoste, el este loial și devotat. Ar putea muta munții dacă asta ar însemna că tu vei primi tot ceea ce îți doreșți. Pentru a-l face fericit, asigură-te că știe că îi ești loială, devotată și îl vei admira întotdeauna.

Fecioară

Analitic și practic, partenerul Fecioara încearcă să folosească logică atunci când iubește. Nu îl înțelege greșit – este una din cele mai loiale și de încredere zodii. Nu te-ar minți niciodată și nici nu ar face ceva ce te-ar putea răni, dacă a analizat asta înainte. Tot ce trebuie să faci este să îi spui că ai încredere în judecată lui și se va simți foarte mândru.

Balanță

Balanța este cea mai visătoare zodie și are o viziune idealistă asupra iubirii. El va încerca să creeze relația perfectă, deși este un lucru imposibil. Nu râde de el din această cauză. Încearcă să îi împărtășeșți acest idealism. În felul acesta amândoi vă veți apropia încercând să creați relația „perfectă”.

Scorpion

Deși Scorpionul este în general suspicios și gelos, el este un partener loial și pasional. Amintește-i mereu că îl iubeșți și îi ești loială, evitând că acesta să se îndoiască de relația voastră.

Săgetător

Săgetătorul este o bombă plină de energie care așteaptă să explodeze și din această cauză el poate deveni nepăsător, ceea ce duce la crearea unor probleme. Asigură-ți partenerul că nu trebuie să renunțe la energia lui, deoarece vei avea tu grijă de el. Îți va aprecia cu siguranță devotamentul.

Capricorn

Capricornul este foarte independent și neîncrezător, din această cauza fiind dificil pentru el să formeze o relație puternică. Find partenera lui, însemni foarte mult pentru el. Nu uită să îi spui cât de mult îl apreciezi și să îl feliciți atunci când are succes în ceea ce face.

Vărsător

Glumeț și inteligent, Vărsătorul are întotdeauna idei și gânduri noi și este întotdeauna încântat să le împartă cu tine. Încurajează-i această latură; îi va arată cât de mult îl susții, un lucru care înseamnă mult pentru el.

Pești

Cea mai sensibilă zodie. Partenerul Pești are nevoie de acordul tău pentru majoritatea lucrurilor pe care le face. Fiind iubita lui, asigură-l că îl iubeșți și îl susții în orice face, pune-i întrebări sau încearcă chiar să te implici în activitățile care îi fac plăcere. Îl va face foarte fericit.

Citește și:
Ce trăsături de personalitate vrei să aibă partenerul tău, conform zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie