Chibzuită sau cheltuitoare? Cum îți administrezi banii, în funcție de zodia ta

Îți place să faci economii sau preferi să cheltuiești fiecare ban pe care îl câștigi?

Chibzuită sau cheltuitoare? Cum îți administrezi banii, în funcție de zodia ta

Iată cum îți influențează zodia felul în care îți administrezi banii.

BERBEC

Motto-ul Berbecului atunci când vine vorba de bani este „cum vin, așa se și duc”. Pe acest semn zodiacal nu-l caracterizează banii, ci îi place să fie cel mai bun în toate. Are idei geniale de afaceri, monitorizează totul foarte bine, însă nu este niciodată în stare să ducă lucrurile, de unul singur, la bun sfârșit. La fel ca și motto-ul lui, Berbecului îi place să se simtă bine atunci când are bani și va deveni avar doar în momentul în care își va dori foarte mult să obțină un lucru anume.

TAUR

Semn de pământ, Taurul atrage banii ca un magnet. Muncitor și foarte îndrăgostit de ceea ce face, acest semn zodiacal va avea mereu noroc când vine vorba de partea financiară. Îi place să ajute și este foarte atent cu cei din familie și, de cele mai multe ori, de aceea își dă și silința în ceea ce face, pentru că dorește să-i mulțumească pe toți, atât în plan financiar, cât și sentimental.

GEMENI

Datorită caracterului său dual, nativul acestei zodii va încerca să scoată bani din orice lucru. Are abilități deosebite atunci când vine vorba de vânzări și nu doar atât! În carieră, reușesc să se facă remarcați foarte ușor, pentru că atrag atenția superiorilor cu ajutorul caracteristicilor oratorice.

RAC

Datorită sensibilității crescute pentru cei dragi, Racul va căuta să economisească mulți bani pentru a oferi familiei tot ceea ce are nevoie. Își dau silința în tot ceea ce fac pentru că sunt motivați de dorința de creștere a profitului. Nu vei vedea niciodată un Rac împărțind bani în stânga și-n dreapta, pentru că el are mare nevoie de stabilitate financiară.

LEU

Opulența este cuvântul cel mai îndrăgit când vine vorba de corelația dintre acest nativ și bani. Își măresc rapid câștigurile, însă tot la fel de rapid le și risipesc. Pentru a-și „hrăni” nevoia de frumos, Leul are nevoie de tot ceea ce e mai scump, iar pentru a-și păstra imaginea și strălucirea are nevoie de lucruri cât mai costisitoare și cât mai noi.

FECIOARĂ

Nativul acestei zodii își organizează cheltuielile în așa fel încât își îndeplinește și dorințele și reușește să și economisească. Pentru ei, banii nu reprezintă un obiectiv, ci mai degrabă ceva de care au nevoie pentru a putea supraviețui. La fel ca și în celelalte planuri ale vieții, Fecioarele au nevoie de ordine și disciplină atunci când vine vorba de economii.

BALANȚĂ

Atunci când vine vorba de câștig, Balanțele întotdeauna au nevoie de un coechipier. În general sunt persoane econome, dar acest lucru se schimbă atunci când în față le apare un magazin vestimentar sau de decorațiuni. Pentru aceștia, banii nu sunt foarte importanți, ci îi sunt mai degrabă necesari pentru a-și satisface anumite dorințe.

SCORPION

Nativul acestei zodii corelează banii cu puterea. Pentru acesta banii depășesc simpla conotație de necesitate. Cu toate că excelează adesea în plan financiar, nu uită că banii pot fi pierduți foarte ușor! Scorpionii nu sunt prea economi, dar nu se tem de acest lucru pentru că reușesc foarte ușor să-și refacă economiile atunci când sunt pe minus.

SĂGETĂTOR

În general, Săgetătorul nu cheltuiește prea mult și este destul de chibzuit în viața de zi cu zi. Există însă și un loc în care aceștia se pierd în vise și au tendința să cheltuiască, și anume atunci când călătoresc. Săgetătorul iubește să călătorească și nu vede partea financiară ca pe un impediment. Nu se tem că vor rămâne fără bani, pentru că știu că sunt destul de competenți încât să poată face bani ușor.

CAPRICORN

Când vine vorba de partea financiară, Capricornii preferă mai degrabă să facă investiții decât să cheltuiască pentru plăcerile inimii lor. Sunt axați pe succes și sunt hotărâți să-și facă economii destul de consistente pentru a fi bine pregătiți atunci când vine vorba de implicarea într-o afacere profitabilă. Sunt foarte pricepuți la calcule și nu fac gesturi nechibzuite pentru a obține ceea ce își doresc.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul își iubește libertatea și gadget-urile și de aceea banii sunt importanți pentru ei. Odată ce rămân fără bani, își poți lua „adio” de la noile tehnologii, de la distracție și de la plimbări. Din acest motiv, Vărsătorul este întotdeauna atent la investițiile sale și la contul său bancar. Atunci când banii încep să se risipească devine agitat și știe că este timpul să se implice în noi activități pentru a face profit.

PEȘTI

Pentru acest semn zodiacal, banii nu reprezintă nimic. Când vine vorba de partea financiară, Peștii sunt confuzi și nu știu exact ce vor. Au nevoie de ei pentru a-i putea ajuta pe alții, dar în același timp nu au nevoie de ei pentru că își doresc mai mult să aibă noroc în dragoste. Datorită firii visătoare a acestora, Peștii nu pun accent pe partea materială, ei vor doar să fie iubiți!

Citește și:
De ce ești nemulțumită în viață, potrivit zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie