Cele mai infidele 6 zodii

Unele semne zodiacale au personalități care pur și simplu nu se potrivesc cu termenul de fidelitate.

Cele mai infidele 6 zodii

Dacă, în căutarea partenerului ideal, ai întâlnit reprezentanții acestor zodii atunci ar trebui să ai mare grijă.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nativul Berbec este independent și impulsiv și acționează de multe ori fără a se gândi la consecințele acțiunilor lui. Îi place aventura, iar acest lucru se traduce prin numeroși parteneri amoroși și numeroase infidelități.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt îndrăzneți și curioși. Le plac situațiile incitante, chiar și să se afle în pericol. De asemenea, nu se dau în lături de la jocuri, fie că sunt erotice sau pur și simplu pun pe jar inimile celor din jur. Se plictisesc repede de un partener atunci când relația începe să devină monotonă, iar sexul o rutină.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leul este un perfecționist și mereu în căutarea partenerului perfect. Din păcate, puține relații sunt perfecte. Atunci când Leul descoperă că partenerul lui nu poate sau nu mai vrea să țină pasul din punct de vedere sexual și intelectual, el va merge mai departe fără să se uite înapoi. Regele junglei se mândrește de obicei cu numeroși iubiți și multe relații.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii sunt cele mai puternice semne zodiacale și adoră și caută să obțină cât mai multă putere. Îți va fi foarte greu să cunoști cu adevărat un nativ Scorpion deoarece își ascunde cu mare abilitate sentimentele. O relație cu un Scorpion poate fi dificilă deoarece acesta crede că numai el are dreptate și nu este dispus să ierte nimic. În clipa in care vei începe să îi faci reproșuri, Scorpionul va căuta relaxarea alături de altcineva, chiar dacă nu va pune capăt relației cu tine.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Săgetătorul este un spirit liber care detestă regulile ceea ce implică și restricțiile inerente care apar într-o relație monogamă. Acest semn zodiacal adoră să exploreze – orice domeniu – ceea ce include numeroase aventuri în zona relațiilor și sexului.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Cel mai sensibil semn zodiacal, Peștii duc mereu bătălii cu emoțiile lor interioare. Peștii trăiesc în propria lor lume și le este dificil să ducă la bun sfârșit sarcinile din lumea reală, ceea ce include și atribuțiile care le revin într-o relație. Se simt dezamăgiți atunci când partenerul sau relația nu se ridică la nivelul fanteziilor lor și sunt tentați să caute în altă parte până când își vor găsi jumătatea perfectă.

Citește și:
Cele 5 zodii care doresc mereu atenție

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie