Cele 5 zodii care doresc mereu atenție

Fiecare zodie are anumite trăsături specifice, puncte tari și slabe, avantaje și dezavantaje pe care le diferențiază de celelalte zodii.

Cele 5 zodii care doresc mereu atenție

Multe dintre aceste calități sunt de admirat și demonstrează cât de puternică este fiecare zodie. În orice caz, fiecare zodie are și imperfecțiunile ei.

Una dintre calitățile care a devenit deja comună tuturor zodiilor este dorința de atenție.

Iar acum să fim serioși, fiecare dintre noi simte nevoia de atenție, iar în mod clar, nu este o crimă! Vrem doar sâ ne simțim apreciate și iubite de oamenii din jurul nostru. Însă, de la un anumit punct, acest lucru poate deveni… exagerat.

Iata care sunt zodiile care au nevoie de atenție în mod constant:

1. Leu

Leul este cunoscut pentru faptul că iubește să aibă parte de orice fel de atenție. Dominantă și încrezatoare, femeia Leu iubește să fie admirată. De fapt, prin tot ceea ce spune și face vrea să atragă atenția celor din jur. Leul tânjește după atenție atât de mult, încât nu pare să-i pese dacă aceasta este negativă. Atâta vreme cât oamenii au ochi doar pentru ea, este satisfacută. Este o plăcere să știe că oamenii vorbesc și se gândesc la ea.

Când vine vorba de relații, trebuie să fie tratată ca o regină. Dacă partenerul nu-i acordă atenție în mod constant, poți fi sigur că îi vei simți furia.

2. Berbec

Berbecii sunt destul de competitivi și trăiesc pentru orice fel de competiție în viata lor. Desigur, acest lucru presupune să fie in mod constant câștigători. Berbecii au nevoie de cineva să-i aștepte la linia de sosire. Femeia Berbec iubește să fie celebrată, cu toată puterea și admirația, merită acest lucru.

Barbecul este bun la a-și recunoaște propriul succes, dar dorește să aibă pe cineva alături care să îi recunoască acest lucru în mod constant. Acest tip de apreciere este mult mai placut pentru Berbeci decât orice alt tip de apreciere personală.

Nu mai este o surpriză faptul că Berbecii joacă rolul dominant în relație, iar de cele mai multe ori, este cea căreia îi pasă de persoana iubită. Dar dacă vrei să o mulțumești întreaga zi, răsfaț-o și complimenteaz-o pentru cât de minunată este.

3. Gemeni

Gemenii nu au neapărat aceeași nevoie de atenție după care Leii și Berbecii tănjesc, însă ei urmăresc un alt tip de atenție. Este destul de dificil să îndeplinească singură orice tip de sarcină, iar din acest motiv are nevoie să fie cineva cu ea tot timpul.

Gemenii au nevoia doar de prezența celor din jur. Iubește să știe că are pe cineva alături cu care să iasă sau să ducă la bun sfârșit anumite sarcini.

Când vine vorba de partenerul ei, nu are nevoie de cineva care să o răsfețe sau să îi spună cât de minunată este. Doar are nevoie de cineva cu care să stea îmbrățișată sau să vadă un film. Sunt lucruri simple care contează într-o relație pentru Gemeni.

4. Scorpion

Scorpionul este ușor diferit când vine vorba de atenție. Nu dorește atenție din partea celor din jur în mod intenționat, acest lucru se întâmplă pur și simplu.

Scorpionul este extrem de încântător și este greu să-i reziști, iar din acest motiv oamenii îi acordă atât de multă atenție. Sunt captivați de latura ei misterioasă și intrigați de prezența ei și imediat doresc să știe mai multe despre ea. Atunci când merge, poți fi sigur că toți ochii sunt asupra ei.

Este extrem de pasională în relația ei, iar într-o relație își dorește tot mai multă atenție. Iubește să aibă parte de atenția partenerului, iar cu siguranță va da înapoi aceeași atenție.

5. Săgetător

Poate fi o surpriză, dar Săgetătorii sunt dependenți de atenție. Nativii Săgetător comedianți în adevăratul sens al cuvântului și întotdeauna sunt pregătiți să facă show în fața prietenilor și familiei. Cea mai bună formă de atenție pentru femeia Săgetător este atunci când oamenii recunosc cât de încântătoare și amuzantă este.

Iubește să facă oamenii să râdă, iar râsul este singura modalitate prin care știe că face o treabă bună. Are nevoie de aceste aprecieri din partea celor din jur pentru a se simți încrezătoare și apreciată.

Atunci când vine vorba de relații, Săgetătorii nu au nevoie de atenție. Preferă o relație obișnuită și nu suportă atunci când partenerul ei este insistent.

Citește și:
5 semne ca ai o relatie cu un narcisist – si cum sa-l parasesti

Text: Iulia Brăslașu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie