Cele mai atrăgătoare zodii din punct de vedere fizic – Nu poți să reziști în fața lor!

Fiecare semn zodiacal are o caracteristică atrăgătoare aparte. Ne dăm seama ușor când o persoană este atrasă de noi. Sau nu?

Cele mai atrăgătoare zodii din punct de vedere fizic - Nu poți să reziști în fața lor!

Dar noi ne dăm seama ce putere de atracție avem asupra sexului opus? Daca nu, astrele ne pot ajuta.

Berbec

Sprâncenele reprezintă punctul forte al nativilor Berbec, fiind una dintre cele mai atrăgătoare trăsături. Desigur, știi deja că tot ce are legătură cu tine este minunat, însă sprâncenele te ajută să ieși în evidență, să te remarci mult mai ușor. Nativii născuți în zodia Berbec devin atrăgători și prin energia lor pozitivă sau prin entuziasmul pe care-l arată. Nu ai cum să nu fii fericit lângă o persoană care gândește pozitiv, radiază de bună-dispoziție și are un umor debordant.

Taur

Buzele unui nativ din zodia Taur reprezintă una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului său. Taurii se află sub protecția Zeiței Iubirii – Venus – și sunt pricepuți la acest capitol. Sunt atrași de plăcerile tactile și gustative. Le place să fie atinși și să atingă, considerând că cea mai sensibilă parte a corpului este și cea mai atrăgătoare. Taurul deține titlul pentru nativul cu cele mai frumoase buze ale zodiacului.

Gemeni

Gemenii devin atrăgători datorită tenului lor mereu perfect și lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, nativii Gemeni sunt buni vorbitori și își pot face prieteni în orice colț al lumii. Însă, nu doar tenul îi ajută să fie atrăgători ci și faptul ca pun foarte mult accentul pe cunoștințe, jocuri de cuvinte și discuții stimulatoare.

Rac

Pentru nativii Rac, abdomenul este acea parte a corpului pe care pun accent. Ei se simt mereu constrânși de faptul că trebuie să fie în mare formă.

Leu

Leii atrag prin atitudine și încrederea în sine. Chiar dacă sunt plini de ei, lucrul acesta nu-i face să fie respingatori. Părul este cea mai bună caracteristică a corpului unui native din zodia Leu. Nu există nicio altă modalitate mai bună de a-ți arăta regalitatea decât prin părul bine aranjat, puternic și plin de viață.

Fecioară

Ea atrage prin bunele maniere, polițetea și educația de care dă dovadă. Același lucru caută și la persoana de lângă ea. Cert e că știe să se facă o prezență plăcută. O altă trăsătură prin care nativul din zodia Fecioarei devine și mai atrăgător este pielea sa mereu catifelată și îngrijită. Știi deja acest lucru pentru că lucrezi din greu pentru a-ți păstra pielea frumoasă și catifelată cu ajutorul produselor cosmetice performante.

Citește și:
Cele 3 calități care te fac unică, în funcție de zodia ta

Balanță

Balanțele atrag prin eleganța în vorbire și gesturi. Ele pun accent foarte mare pe fizicul ieșit din comun, deși nu prea au încredere în ele.

Scorpion

Sexualitatea fiind unul dintre palierele de bază ale existenței sale, ni se pare firesc ca Scorpionul să aibă adesea o frumusețe fizică fermecătoare, susținută de puterea lui interioară. Chiar și atunci când are defecte, nativul Scorpion tot are ceva atrăgător. Considerată una dintre cele mai atrăgătoare zodii, el știe să profite de avantajele fizice.

Săgetător

Săgetătorul pare distant și neatașat. Sentimentele și emoțiile nu sunt pentru el, de aceea este foarte greu să seduci un Săgetator. Totuși, această atitudine rece este considerată de multe persoane ca fiind atrăgătoare.

Capricorn

Capricornul cucerește și atrage prin tonul și vorbele lui. Lui îi place seriozitatea și prin asta cucerește, chiar dacă pe unii îi plictisește genul acesta de oameni. Capricornii sunt mai rezervați, nu te aștepta să îți mărturisească sentimentele pe care le trăiește.

Vărsător

Varsătorii devin atrăgători prin inventivitatea și originalitatea lor. Nu e numit degeaba Geniul Zodiacului'. Au încredere în ei, sunt puternici și le place să arate acest lucru. Pentru a menține interesul unui Vărsător, trebuie să îi împărtășești dorința de a încerca lucruri noi și de a fi într-o permanentă schimbare.

Pești

Peștii sunt tot timpul îngrijiți și aranjați. Ei atrag atenția prin șarmul și eleganța de care dau dovadă. Acestea sunt atributele de care nativul din zodia Pești se folosește pentru a deveni foarte plăcut în societate, lucru pe care și-l dorește. Are un temperament schimbător și este o fire extrem de sensibilă.

Citește și:
Cele 6 zodii care pun mereu iubirea pe primul plan

Text: Florina-Ioana Andreescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie