Cele 4 zodii care se îndrăgostesc mai ușor decât altele

Când vine vorba despre dragoste, unii dintre noi au nevoie de puțin mai multă convingere decât alții. Dar sunt și cei care se bucură să plonjeze direct în romantism. Dacă această situație sună cunoscut pentru tine, ar putea fi datorită zodiilor.

Cele 4 zodii care se îndrăgostesc mai ușor decât altele

Întreaga idee este romantismul. Un ținut de mână, plimbări, buchete de flori, sărutări pe frunte, poezii. Este atât de frumos să te simți îndrăgostită, așa că e de înțeles că unele semne zodiacale se vor hrăni ușor cu sentimentul îndrăgostirii.

Acestea sunt cele 4 semne zodiacale care se îndrăgostesc ușor – sau cel puțin mai ușor decât celelalte. Dacă stelele de pe cer sunt corecte, în funcție de data nașterii tale, tu ai putea fi mai înclinată să îți trăiești iubirea exact ca în povești.

Balanță

Cu ascendent în planeta Venus, nu e de mirare că nativul Balanță nu pierde timp atunci când vine vorba să spună cuvinte mari. Nativul Balanță își poate declara iubirea chiar mai devreme de a treia întalnire. Ar putea dura dragostea lor, Dar este prea devreme?

O Balanță trăiește cu impresia că, dacă iubește pe cineva, va primi la rândul său aceeași iubire. Balanța este născută să fie romantică, își va găsi rapid un partener, chiar dacă ei nu formează cuplul perfect. Nativul Balanță vrea doar să fie în echilibru cu celălalt partener, ceea ce nu este un lucru îngrozitor.

Pești

Peștii din zodiac au înțeles că mai există și alți pești în mare, însă doar ei vor să-l prindă pe cel unic! Potrivit astrologiei, aceștia sunt conduși de Neptun, care guvernează fantezia. Folderul cu imagini cu nunți de pe Pinterest (deoarece sigur ai unul, să fim serioși) este plin cu modele de inele de logodnă și opțiuni de invitații.

Dacă faptul că te îndrăgostești prea repede a devenit o problemă, astrologii își dau niște sfaturi: un Pește înțelept învață să dea un pas înapoi și să analizeze realitatea, înainte de a lua decizii mari. Gândește lucurile în profunzime – sentimentele tale, persoana, nu cum va arăta exact nunta ta – înainte să sari într-o mare de sentimente.

Gemeni

Fluturașul social al zodiacului întâlnește o grămadă de oameni. Și una dintre calitățile Gemenilor este flirtul. Da, poate vorbi mult. Și, dacă partenerul poate conversa la fel, consideră că este fascinat de Gemeni.

Cu toate că este greu să ții un nativ Gemeni într-o relație – pentru că dacă ei sunt plictisiți, vor căuta pe altcineva care să ii distreze – nu este imposibil. Când nativul Gemeni este prins într-o conversație fierbinte și intensă, el ar putea să audă repede clopote de nuntă. Așa că, dacă vorbești pe limba lui, el se va îndrăgosti mai repede decât ai putea spune: Da'.

Rac

Un nativ Rac va fi fericit să sară de la „bună' la îmbrățisări pline de iubire sub o pătură pentru tot restul vieții sale. Părtinitor al confortului și sensibil până la maximum, Racul caută o relație de durată.

Dacă sentimentele sunt adevărate, însemnând că are substanță emoțională, scânteile se pot transforma pe deplin în iubire – și repede. Nu are niciun interes pentru o aventură trecătoare. Doar relațiile serioase contează pentru Rac.

Citește și:
5 zodii în care se nasc romanticii incurabili

Text: Andreea Burghelea
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie