Cele 4 zodii care nu își arată afecțiunea în public

Nu toate persoanele sunt deschise să își arate afecțiunea în public, iar zodiile de mai jos fac parte din această categorie.

Cele 4 zodii care nu își arată afecțiunea în public

Oamenii au păreri diferite în ceea ce privește manifestarea afecțiunii în public. Dacă unii consideră că astfel de gesturi sunt firești, alții preferă să fie mult mai rezervați.

Se pare că zodia ta îți poate influența modul în care te raportezi la dovezile de afecțiune în public. De la ținutul de mână, îmbrățișări, declarații de dragoste și până la săruturi pasionale, pe aceste semne zodiacale în mod cert nu le vei vedea făcând aceste gesturi. Iar asta nu are legătură cu faptul că nu ar avea sentimente față de partener, ci mai degrabă apreciază intimitatea și consideră că este mult mai bine să își țină relația de cuplu departe de ochii celorlalți.

Taur

În ciuda faptului că sunt foarte romantici, Taurii detestă gesturile de tandrețe în public. Sunt destul de rezervați când vine vorba de a-și arăta afecțiunea în fața altor persoane, exceptând cea cu care sunt într-o relație. Ei preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și vor fi puține ocaziile în care vei afla ce se întâmplă în relația lor de cuplu.

Leu

În cazul Leilor, ei sunt foarte precauți când vine vorba de imaginea lor și de modul în care oamenii îi percep, așa că este de așteptat să nu își arate dovezile de afecțiune în public. Sunt mereu în căutarea celei mai bune versiuni a lor și vor mereu să afle noi metode de a se dezvolta. Nu își vor risca imaginea pe care și-au construit-o, așa că ar trebui să discute cu partenerul de cuplu despre faptul că nu își manifestă dragostea în public.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fecioară

Atunci când Fecioarele sunt îndrăgostite, preferă să fie foarte discrete și s-ar putea să stabilească reguli stricte cu partenerul de cuplu în ceea ce privește gesturile de afecțiune în public. Acest lucru le conferă siguranță, dar le dovedește și nevoia de a avea mereu spațiul personal. Nu înseamnă că nu le pasă de persoana iubită, ci vor să își trăiască povestea de dragoste în privat. 

Vărsător

Vărsătorii sunt destul de timizi și tăcuți. Ei chiar detestă să își arate afecțiunea în public, iar asta poate deveni o problemă pentru persoana cu care sunt într-o relație. Evită cu orice preț situațiile în care se pot simți inconfortabil, iar cele în care și-ar manifesta iubirea ar fi unele dintre ele. Sunt de părere că astfel de momente ar trebui păstrate în intimitatea unui cuplu.

Citește și:
Ce sperie cel mai tare fiecare zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video