Cea mai mare greșeală pe care o faci după o despărțire, conform zodiei tale

Atunci când te despărți de partenerul tău, lumea pare să nu mai aibă niciun sens iar tu parcă nu te mai recunoști. Aceste momente sunt critice deoarece suntem predispuse la a face multe greșeli și a dezvolta comportamente nefirești, care fac mai mult rău decât bine.

Cea mai mare greșeală pe care o faci după o despărțire, conform zodiei tale

Află care este cea mai mare greșeală pe care o faci în timpul sau după o despărțire, în funcție de zodia ta.

Berbec

Imediat după o despărțire, femeia Berbec își caută alinarea în brațele altcuiva. Pentru tine este perfect normal să găsești un partener nou, fie și pentru scurtă durată, deoarece ești ferm convinsă că acest lucru te va ajuta să mergi mai departe. Din păcate, însă, acest lucru nu va face decât să îți îngreuneze progresul, întrucât te minți pe tine însăți.

Taur

Femeile Taur au întotdeauna grijă ca despărțirea să fie una cu scântei, lăsându-și fostul partener în multă suferință. Simți nevoia să ai ultimul cuvânt, iar pentru tine noțiunea de despărțire pe cale amiabilă nu există. Încearcă să te temperezi, pentru a nu exagera cu jignirile și cu daunele ulterioare.

Gemeni

Nativele Gemeni acceptă foarte greu pierderea pe care au suferit-o. Cel mai probabil, tu vei vrea să fii la curent cu noua cucerire a fostului tău, chiar dacă asta înseamnă să petreci ore în șir urmărindu-i activitatea pe rețele sociale sau agasându-i prietenii cu întrebări. Ai grijă, acest comportament îți va dăuna, în final, tot ție.

Rac

Femeia Rac este insistentă și nu se lasă până nu obține ce vrea, însă acesta nu este un lucru bun atunci când tocmai a ieșit dintr-o relație. Cel mai bine ar fi să nu îți stresezi partenerul cu sute de telefoane, chiar dacă simți că mai poți schimba ceva, pentru că nu faci nimic altceva decât să îl agasezi și să îl îndepărtezi și mai mult.

Leu

Obișnuită să domine în toate aspectele vieții sale, femeia Leu va continua și după despărțire să joace acest rol. Încearcă să nu îți mai deranjezi fostul partener cu certuri inutile și tardive, arătându-i cine e șefa și dorind să îl faci să sufere, și concentrează-te pe propria persoană. Vei fi mult mai împăcată cu tine însăți în acest fel.

Fecioară

Nativele Fecioară au, după despărțire, o încredere în sine scăzută. Te întrebi constant ce ai făcut pentru a strica relația, te convingi că ai pierdut bărbatul perfect și, mai presus de toate, pierzi nopțile învinovățindu-te de tot ce a mers prost între voi doi. Învață să accepți că sunt doi oameni într-o relație și, cu siguranță, nu a fost în întregime vina unuia singur.

Balanță

Spre deosebire de alte semne zodiacale, Balanțele nu ar putea fi mai nepăsătoare în urma unei despărțiri: odată ce relația s-a încheiat, tu consideri că… așa e viața. Este absolut perfect să vrei să îți continui viața și să fii din nou fericită, însă e păcat să renunți atât de ușor, fără măcar un ultim efort spre reconciliere.

Scorpion

Femeia Scorpion este pasională și devotată peste măsură: după o despărțire, aceste trăsături se pot traduce, însă, într-un comportament ciudat, obsesiv. Nu este OK să mergi la fostul iubit acasă, pe nepusă masă, sau să îi urmărești fiecare mișcare pe Facebook – din contră, este un comportament nociv ce îți va face cu siguranță mai mult rău decât bine.

Săgetător

Optimistă din fire, femeia Săgetător este convinsă că o împăcare este inevitabilă. Oricât de urâtă ar fi fost despărțirea și indiferent de motive, tu ești sigură că totul se va rezolva, mai devreme sau mai târziu. Nu mai pierde timpul sperând la acest lucru și acceptă realitatea – îți va fi mai ușor să depășești momentele de tristețe.

Capricorn

Cel mai probabil, după o despărțire, nativele Capricorn vor începe să își bârfească fostul iubit pe unde apucă: pe rețele sociale sau la întâlniri cu prietenii. Evită să ai un astfel de comportament, deoarece nimeni nu vrea să audă mereu cât de oribilă a fost relația vostră, deși tu ai rămas în ea timp de ani buni de zile. Mai bine treci peste și nu îți mai ocupa timpul și mintea cu fostul tău.

Vărsător

Femeia Vărsător preferă să sufere în liniște și singurătate. Ai grijă însă, să nu te izolezi complet de lumea din jurul tău și să apelezi la prietenii apropiați, în caz că ai nevoie de susținere. Lumea nu este atât de rea precum pare – găsește părțile pozitive și concentrează-te pe ele!

Pești

Precum Berbecii, femeile Pești își caută imediat o nouă dragoste. Tu ești sigură că ai trecut deja peste și te grăbești să arăți lumii întregi că ești din nou îndrăgostită. Ai grijă însă ca aceste sentimente să fie sincere, altfel riști să îți rănești, la un moment dat, noul partener.

Citește și
Cele 5 zodii care sunt realiste în orice situație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie