Cea mai enervantă caracteristică a personalității partenerului tău, în funcție de zodia pe care o are

Auzim destul de des că, atunci când avem o relație, ar trebui să ne acceptăm partenerul exact așa cum este, chiar dacă există anumite lucruri în comportamentul său care ne deranjează.

Cea mai enervantă caracteristică a personalității partenerului tău, în funcție de zodia pe care o are

Câteodată, cea mai enervantă caracteristică a personalității partenerului tău devine o parte din ceea ce sunt, iar în aceste situații, ai nevoie de multă răbdare și muncă pentru a putea produce o schimbare. Astrologia ne spune care este acea trăsătură de caracter enervantă pe care partenerul tău o are, în funcție de zodia lui:

Berbec – Nerăbdare

Dacă ai o relație cu un Berbec, probabil ai observat că nu îi place să fie grăbit. Berbecul, primul semn al zodiacului, este binecuvântat cu multă energie. Este capabil să fie gata pentru orice situație în scurt timp și așteptă acest lucru și din partea celorlalți, ceea ce, de multe ori, îi accentuează nerăbdarea. Așa că, dacă îți place să te pregătești în pace fără să te grăbești atunci când trebuie să ieși la întâlnire cu un Berbec, te vei regăsi de multe ori în situația de a fi întrebată: Ești gata? Mai durează? Din fericire, Berbecul este dispus să asculte, deci dacă îl vei anunța de întârziere, va reuși să fie răbdător.

Taur – Încăpățânare

Taurii pot fi foarte încăpățânați. Vor ca cei din jur să le urmeze indicațiile și rareori acceptă să facă ceea ce spune altcineva. Într-o relație, acest lucru poate fi foarte dificil de gestionat. Dacă ești o persoană pasionată de aventură și de lucruri noi, poate fi greu să-ți convingi partenerul să fie pe aceeași lungime de undă cu tine, iar asta poate duce la conflicte serioase. Atât timp cât îl informezi și oferi toate detaliile necesare, experții spun că ai șanse să-l convingi să accepte noi experiențe.

Gemeni – Lăsatul baltă

Gemenii sunt reprezentați de două persoane, deoarece una singură nu este suficientă pentru multitudinea de lucruri pe care vor să le realizeze. Astfel, partenerul tău în zodia Gemeni s-ar putea angaja în mai multe activități decât i-ar permite timpul câteodată, și ar putea uita de planurile pe care le-ați făcut împreună. Aceștia trăiesc momentul la maximum și nu se ancorează în trecut, dar nici în viitor. Deși această atitudine poate provoca conflicte, experții spun că ar trebui să încercați să acceptați faptul că Gemenii trebuie să facă tot ceea ce-și propun.

Rac – Schimbarea stărilor

Fiecare dintre noi avem propriile sentimente și emoții cu care ne confruntăm zilnic, dar atunci când partenerul nostru este în zodia Rac, totul devine puțin copleșitor. Stările unui Rac se schimbă atât de des precum luna își schimbă fazele, chiar mai mult de atât. Pot pleca de la râsete puternice la nervozitate și lacrimi în aceeași oră. De aceea, poate fi dificil să le faci față, mai ales atunci când nu ai avut chiar cea mai bună zi. Pentru a face ca lucrurile să meargă între tine și Rac, ar trebui să îl susții și să înțelegi prin ceea ce trec.

Leu – Vanitate

Nu este nimic în neregulă cu stima de sine, ba chiar o încurajăm, însă Leul pare să uite că mai există și o altă persoană în ecuație. Condus de Soare, Leul tânjește după atenția celor din jur. Acest lucru te poate face să te simți puțin invizibilă în comparație cu partenerul tău mândru. Experții sugerează să nu-l faci pe Leu să-și ceară iertare pentru încredere lor debordantă. Adresându-i câteva complimente îl vei menține alături, iar atunci când simte că este apreciat, își arată toate calitățile.

Fecioară – Critică

Nimănui nu-i face plăcere să fie constant subiectul unor critici, dar ca partener al unei Fecioare, ai putea observa că acest lucru se întâmplă des. Fecioarele nu se pot abține să nu observe toate detaliile pe care ceilalți le trec cu vederea. Dacă începi să simți că tot ceea ce faci este sub examinarea atentă a partenerului, poate duce, în mod evident, la tensiuni și posibile argumente. Comunicarea este cheia tuturor neînțelegerilor, așa că asigură-te că știe cum te simți și discutați despre ceea ce puteți face în acest sens.

Balanță – Nehotărâre

De câte ori ai ieșit cu partenerul tău la masă și a stat chiar și 15 minute cu meniul în față, fără să fie sigur de ceea ce vrea să comande? Dacă acest comportament se regăsește și în alte aspecte ale vieții lor, probabil că ai o relație cu o Balanță. Una dintre cele mai indecise zodii, Balanțele acționează în acest fel, deoarece le pasă foarte mult de lucruri și persoane. Atunci când iau o decizie, vor să se asigure că este corectă pentru toți ceilalți implicați.

Scorpion – Discreție

Păstrarea secretelor într-o relație poate fi dificilă, iar câteodată chiar dăunătoare. Natura discretă a Scorpionului poate fi foarte enervantă, mai ales că le face plăcere să păstreze secrete. Faptul că își ține secretele pentru sine te poate face să crezi că se întâmplă ceva suspect, dar în realitate, Scorpionul este o persoană ghidată de emoții și are nevoie de mai mult timp pentru a se deschide în fața celorlalți. Dacă această discreție intervine între voi și creează probleme, ar trebui să purtați o discuție serioasă.

Săgetător – Neîndemânare

Trebuie să recunoaștem că cea mai enervantă caracteristică a personalității Săgetătorului nu este chiar atât de rea. Dar putem înțelege dacă ești enervată de acest aspect atunci când ești cu adevărat stresată și presată de timp, și îți rogi partenerul să preia o responsabilitate, însă mai mult te încurcă. Asigură-te că îi precizezi partenerului că este important ceea ce trebuie să facă și să acorde foarte multă atenție atribuției respective.

Capricorn – Responsabilitate extremă

Nu este nimic în neregulă cu a fi o persoană responsabilă și muncitoare, căreia îi pasă de succesul ei. Dar dacă ești cu un Capricorn, poate fi greu să-i scoți din responsabilitățile de serviciu. Chiar și relaxarea poate părea muncă pentru Capricorn, din moment ce fiecare activitate este îndelung analizată și plănuită înainte să se întâmple. Acest lucru poate fi frustrant dacă ai avut o săptămână grea și ai nevoie de puțin timp liber, iar partenerul tău vrea să-și petreacă weekend-ul răspunzând la e-mail-uri.

Vărsător – Detașare emoțională

Nimeni nu este în căutarea partenerului care vrea să petreacă timp non-stop unul lângă celălalt, însă opusul poate fi la fel de frustrant. Vărsătorul are tendința de a se detașa emoțional, ceea ce este destul de iritant pentru zodiile pasionale, care au nevoie constantă de dovezi de iubire. Adresând problema și spunându-le că ai nevoie de mai multă asigurare în departamentul sentimental este un prim pas pe care îl poți face ca partenerul să conștientizeze că este prea detașat.

Pești – Dezinteres

Condusă de Neptun, planeta viselor, printre altele, zodia Pești preferă deseori să trăiască în propria lume. În acest fel, Peștii cooperează cu modurile vieții și comportamentul celor din jur. Dar dacă te regăsești constant în situația de a aștepta mesaje de la partener sau observi că se gândește la altceva atunci când discuți cu el, este foarte ușor să devii agitată. Amintindu-i partenerului că atunci când sunteți împreună ai aprecia să îți acorde atenție îl vei trezi o clipă din visare și va fi mai conștient de ceea ce se întâmplă în jur.

Citește și:
4 zodii care iau lucrurile mult prea în serios

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie