Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Atunci când te gândești la foștii iubiți, nu găsești inițial aproape nimic în comun, nu? Unul a fost chirurg, altul profesor de teatru, iar altul găsea cele mai îngrozitoare restaurante – nimic la fel, nu? Cu toate acestea trebuie să existe un lucru care ne atrage la toți bărbații.

Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Pentru a afla care este legătura, citește în continuare tipul de bărbat pe care îl preferă fiecare zodie.

Berbec

De obicei ieși cu bărbați fermecători, care îți acordă atenție. Câteodată, din păcate, aceștia vor mai mult timp și energie decât ești tu dispusă să oferi. Îi poți spune partenerului tău că ai nevoie de spațiu sau îi poți da block, este alegerea ta.

Taur

Ești mereu atrasă de bărbații pasionali, hotărâți, deoarece admiri persoanele care au un punct de vedere puternic. Pe de altă parte, tu nu renunți la propriile idei, așadar nu va ieși nimic bun dacă sunteți amândoi la fel de încăpățânați.

Gemeni

Ești ca un carusel uman, așadar îți plac bărbații carismatici, aventuroși. Dacă întâlnești un tip căruia îi place să își asume riscuri și să facă tot felul de lucruri nebunești, atunci vei fi cucerită cu siguranță. Bărbații din jurul tău trebuie să țină pasul cu tine, altfel vei trece rapid peste relație, fără regrete.

Rac

Pentru că ești o persoană emoțională, preferi bărbații carismatici, care îți pot oferi o stabilitate emoțională. Preferi să-ți petreci serile acasă, nu în club și din această cauză este foarte posibil să te îndrăgostești de vreun coleg de muncă. Îl vezi mereu, ai încredere în el și știi că va fi mereu lângă tine.

Leu

Iubești persoanele inteligente și creative care te inspiră prin unicitatea și determinarea lor. Ești un lider înnăscut și îți place să fii în centrul atenției. Din această cauză pentru tine barul este un fel de covor roșu pentru a cunoaște bărbați noi. Totodată, tu consideri că oamenii nu ar trebui să te judece pentru că mergi la evenimente neinvitată.

Fecioară

Pentru tine principalele alegeri sunt artiștii sau persoanele emotive care se pot bucura de susținerea și îngrijirea ta. Câteodată acest lucru poate fi dăunător pentru tine, deoarece poți da peste un tip care te iubește doar pentru că ai grijă de el, dar nu oferă nimic în schimb. Dacă se întâmplă asta, nu uita că este ok să îl părăsești și să găsești pe cineva care îți poate oferi iubire, complimente, atenție și orice îți dorești tu, deoarece meriți.

Balanță

Energie, încredere și un spirit întreprinzător sunt principalele lucruri care te atrag la o persoană. Cu toate acestea, spiritul tău energic te poate extenua, așa că apreciezi bărbații curajoși care te urmează, ușurându-ți ție munca.

Scorpion

Îți plac partenerii răbdători, care vor fi de partea ta pentru o perioadă îndelungată de timp. Ție îți place foarte mult să dăruiești, dar recunoaște, ți-ai dori să primești și tu la fel de multă afecțiune și atenție. Atunci când găsești pe cineva, care știe cum să se poarte cu tine și cu schimbările tale de comportament, nu-l lăsa să-ți scape.

Săgetător

Tu îți dorești parteneri inteligenți, open minded, care vor să meargă cu tine în orice aventură. Având în vedere că tu ești întruchiparea unei vacanțe agitate, bărbații curajoși, care fac față oricărei situații, sunt cei care îți vor cuceri inima.

Capricorn

Având în vedere că tu lucrezi aproape tot timpul, iubești partenerii sensibili, loiali și afectuoși care te vor face să te simți apreciată și sprijinită. În programul tău nu există timp pentru bărbații care nu sunt siguri de sentimentele lor. Ești prea ocupată cu alte lucruri, cum ar fi savuratul unor bomboane de ciocolată în timp ce te uiți la serialul preferat.

Vărsător

Felul tău visător de a fi explică atracția ta pentru artiști, bărbați curajoși care știu cine sunt. Un tip care are un punct de vedere original și nu-l compromite pentru nimic te face să te simți în siguranță.

Pești

Ție îți plac bărbații inteligenți, care pot fi de ajutor și îți pot sprijini ideile. În schimb, acești bărbați vor avea parte de cea mai romantică parteneră pe care au avut-o până acum. Fiecare zi petrecută cu tine este ca și cum ați fi în The Notebook, fără momentele triste, desigur.

Citește și:
Cele 6 zodii predispuse să facă alegeri greșite în viață

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie