Ce ascunde fiecare zodie

Toată lumea are secrete, iar zodiile ne pot ajuta și în acest caz să aflăm mai multe despre ce ar putea ascunde o persoană.

Ce ascunde fiecare zodie

Nu contează cât de deschisă și de transparentă ești. Probabil că și tu ai unele secrete. Cu toții avem. Și când vine vorba despre ce ascunde fiecare semn zodiacal, astrologia și horoscopul au mute de a face cu acest aspect. Fiecare zodie are unele secrete pe care le ascunde – în general de oameni, dar uneori de ei înșiși.

Care este lucrul care ne captivează în filme, la TV și în cărți? Personajele cu secrete, desigur. Urmărim povestea pentru a vedea ce ascund acestea. Cu toții iubim dezvăluirile, atâta timp cât nu sunt legate de viața noastră personală. Sunt multe motive de a ține ascunsă o informație: un anumit lucru te poate rușina, poate fi dureros pentru cineva, sau poate avea un efect de domino ce poate afecta multe persoane.

Secretele noastre tind să devină parte din noi, chiar dacă le ținem ascunse. Ne pot afecta comportamentul, modul de gândire și cum interacționăm cu alte persoane. Dar pe cât de multe feluri de secrete există, pe atât de multe sunt modurile în care putem să ne descurcăm cu ele.

Berbec

Ascunzi faptul că în trecut ai făcut niște alegeri teribile în legătură cu viața ta amoroasă. Îți place să lași impresia că ai toate lucrurile la locul lor și că tu ești persoana care încheie o relație, dar ai avut inima frântă de câteva ori – și nici măcar de către oameni care să fi meritat efortul. Ai multe regrete în ceea ce privește dragostea.

Taur

Ascunzi faptul că nu știi să îți spui nu atunci când vrei ceva, mai ales dacă este vorba de un produs de lux, precum mâncarea gourme sau așternuturile scumpe. Lipsa ta de disciplină are la bază faptul că ai sentimentul că meriți lucrurile respective.

Gemeni

Ascunzi în secret faptul că ești teribilă când vine vorba de bani și că ai făcut câteva greșeli îngrozitoare în trecut. Poți să te descurci pe plan financiar, dar baza este tot șubredă. Dacă cineva îți cere sfatul în probleme bănești, încearcă să schimbi subiectul.

Rac

Secretul tău este că nu treci peste – niciodată. Poate că ești bun în relații pe termen lung, dar încă îți urmărești ex-ul. Te gândești la ei tot timpul – la părțile bune, la părțile rele, ce ai greșit, cei ai fi putut să faci. Ești fericită în secret când au probleme în dragoste. Adevărul este că vei fi mereu acolo, fie că vor știi asta, fie că nu.

Leu

Secretele tale în general au legătură cu lucrurile pe care le-ai făcut în trecut pentru a scăpa de competiție. Îți place să fii centrul atenției și nu îți place atunci când acest lucru este amenințat. Poate că ai răspândit zvonuri sau ai făcut alte lucruri similare; consideri că ai făcut ce trebuia făcut și că, atâta timp cât nimeni nu a fost rănit, nu este o problemă în asta.

Fecioară

Ascunzi un întreg secret care iese la iveală doar când este provocat. Da, poate că ziua ești Clark Kent, dar noaptea ești o bestie. Îți place să experimentezi. Treci peste orice pentru a-ți atinge scopurile, chiar dacă în general ești o persoană foarte amabilă.

Balanță

Ai imaginea unei persoane oneste și transparente, dar secretele tale sunt nu doar că ai mințit în trecut, dar că ai și furat. Poate că nu ceva mare, dar poate fi vorba despre pixuri sau materiale de birou, obiecte mici de la magazine și, eventual ai uitat și de câteva taxe. Încerci să te convingi că nu e furt atâta timp cât nimeni nu a avut de suferit dar tot ești o hoață.

Scorpion

Secretul tău este că ai fost un bully și că nu îți pare rău de asta. Te-ai convins că acest lucru a fost doar o lecție pentru victimele sale și că uneori puțină intimidare este bună pentru oameni. Poate că nu ai abuzat fizic pe nimeni, dar ai fost un bully emoțional. Când cineva te rănește, te asiguri că plătesc pentru asta și că se simt mai rău decât te-ai simțit tu.

Săgetător

Îți place să te prefaci că nimic nu te deranjează dar, de fapt ești foarte geloasă. Nu te descurci bine atunci când oamenii nu îți oferă destulă atenție și, dacă ești tratată cu indiferență devii foarte supărată. Îți pasă foarte mult, indiferent de cât te-ai strădui.

Capricorn

Secretul tău este că ești mult mai emotivă decât lași să pară. Ești atât de sensibilă încât ai putea avea o cădere psihică în orice moment. Plângi la serviciu, plângi la film, plângi în duș. Toată lumea crede că deții controlul emoțiilor tale, dar acest lucru este pe departe de a fi adevărat. Nu ești un robot, deși uneori te prefaci a fi.

Vărsător

Secretul tău este că ai o memorie teribilă. Îți poți aminti lucruri legate de serviciu, dar uiți aniversările, zilele de naștere ale oamenilor sau evenimentele importante. Refuzi să fii sinceră cu tine despre această problemă, așa că în loc să rezolvi problema și să îți îmbunătățești memoria, doar te prefaci.

Pești

Secretul tău este că uneori îți plac oamenii foarte mult, și uneori vrei să fii singură. Internalizezi lucrurile mult mai mult decât suspectează oamenii și atunci când auzi lucruri crude sau nedrepte, vrei doar să te îndepărtezi de lume. Ai o imaginație bogată și te bucuri de lumea fericită din interiorul capului tău. Poate că te pierzi printre gânduri, dar poți să pari atentă la conversațiile din jurul tău, deși de fapt ai vrea doar ca toți ceilalți să tacă.

Citește și:
Cele mai puternice aspecte ale personalității tale, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie