Cât de superstițioasă ești, în funcție de zodia ta

Pisica neagră, vineri 13, marți trei ceasuri rele, o scară pe sub care trebuie să treci?!? Toate acestea sunt semne care au o semnificație negativă pentru unele persoane.

Cât de superstițioasă ești, în funcție de zodia ta

Află cât de superstițioasă ești, de fapt, în funcție de zodie și cât de importante sunt aceste semne pentru tine.

BERBEC

Cu toate că afirmi că nu crezi în lucrurile acestea banale, când ești obligată de împrejurări să ajungi târziu la serviciu deja gândul îți zboară că asta este un semn rău. Nu dai vina pe ploaie sau pe trafic, ci pentru tine faptul că nu-ți poți respecta programul te duce cu gândul la ghinion. Ești genul de persoană care, dacă e nevoită să se întoarcă din drum, preferă mai degrabă să trăiască în ziua respectivă fără obiectul uitat, indiferent de consecințe. Dar stai liniștită, nu ești deloc superstițioasă!

TAUR

„Mi-a ieșit cu gol în cale!” Este de ajuns să ți se întâmple asta de două ori pentru că apoi crezi că asta îți va aduce ghinion pentru restul zilei sau chiar a săptămânii! Chiar dacă va fi vorba doar de faptul că ți s-a terminat laptele (pentru că nu ai mai fost la magazin de două săptămâni), tot găleata goală care ți-a apărut în cale a făcut acest lucru să se întâmple.

GEMENI

O zi proastă la locul de muncă, un rezervor gol la finalul zilei, cheile casei uitate la birou, cu siguranță toate aceste lucruri ți s-au întâmplat pentru că ai ieșit din casă cu piciorul stâng. Ai fost stângace toată ziua și nu te-ai gândit că aceste lucruri ți se întâmplă din neatenție, ci mai degrabă pentru că ți-ai amintit că aseară ai vărsat solnița pe masă. Nativul din această zodie preferă mai degrabă să-și găsească scuze prin intermediul semnelor decât să-și asume reponsabilitatea unui eșec.

RAC

Ai plecat către o conferință și ți-ai uitat stiloul norocos pe birou?!? Pentru nativul acestei zodii, acest lucru este un semn rău. Racul este superstițios și întotdeauna se va feri de pisica neagră în cazul în care aceasta îi va ieși în cale. Crede în obiecte norocoase și își păstrează suveniruri din fiecare aventură în care s-a simțit absolut minunat, obiecte pe care le va lua cu el și în următoarea excursie.

LEU

Nu există superstiții, dar există premoniții! Poate că nu te sperie pisica neagră, dar este de ajuns să visezi o mare agitată și ești convinsă că vei avea o zi extraordinar de grea. După un coșmar, de cele mai multe ori, ai prefera să rămâi ascunsă sub pătură pentru că nu știi ce-ți poate oferi ziua. Un alt semn rău pentru tine este și ideea de a nu fi observată! Dacă ți se întâmplă asta, vei sta cu gândul la ce ai visat azi-noapte pentru a descoperi un indiciu cu privire la ceea ce ai pățit!

FECIOARĂ

Nu te sperie nici măcar să vizitezi o pădure noapte și să întâlnești Ielele! Ești concentrată asupra realității și pentru tine lucrurile palpabile sunt cele credibile, în rest toate celelalte sunt doar povești! Cu toate acestea, chiar dacă nu ești superstițioasă, există însă și un lucru care te sperie și acela este dezordinea! Ai totul programat și atunci când cineva îți răpește, pe neprevăzut, câteva minute, deja tot programul tău a fost dat peste cap și problemele încep să se abată asupra ta!

BALANȚĂ

Aparent, atunci când auzi că ai de făcut un lucru important într-o zi de marți, nu arăți că acest lucru te sperie, însă în mintea ta se învârt tot felul de scuze pentru a nu fi obligată să faci asta fix în acea zi! Crezi cu adevărat că destinul îți poate fi influențat de ziua respectivă și de numărul 13. Eviți să te așezi pe un scaun cu numărul 13 și nici nu faci rezervări la mese cu acest număr. Ai grijă când zbori cu avionul, dacă ai fost repartizată pe locul cu numărul 13, pentru că nu se știe ce se poate întâmpla!

SCORPION

„Bada-Bim Bada-Bum te transform în broască acum!” Această simplă propoziție va trezi în mintea ta conotații magice și deja te vei gândi cum să o rupi la fugă. Poate că a fost spusă în glumă, dar pe treaba asta nu se fac glume! Ești foarte superstițioasă și te temi să ieși din casă atunci când tocmai ai realizat că este vineri 13. Nativii acestei zodii sunt cei mai superstițioși oameni și ei respectă cu strictețe ritualurile pentru îndepărtarea ghinionului.

SĂGETĂTOR

Nu știi cum să faci astfel încât să nu rănești pe nimeni, nu pentru că ești prea drăguță, ci pentru că-ți dorești să ajungi în Rai. Renunți să faci lucruri care îți plac și care îți satisfac nevoile de teama că, mai târziu, vei avea ghinion pentru că te-ai purtat așa. Nu-ți uiți niciodată talismanul norocos pentru că, dacă ai face asta, ai fi convinsă că în ziua respectivă te-ai umple de datorii și nu vei reuși să faci niciun lucru cum trebuie!

CAPRICORN

Pisica neagră îți este cel mai bun prieten și ziua cea mai norocoasă este cea de vineri 13. Consideri că, dacă crezi în superstiții, atunci acestea vor ajunge să-ți conducă viața. Pentru tine, armonia universului este mai importantă decât balivernele despre ghinion, așa că nu te temi să scapi sarea pe masă sau să dai cu împrumut bani într-o zi de luni, căci știi că sarea se adună, iar bani îi vei vedea înapoi pentru că știi să alegi persoanele pe care ești dispusă să le ajuți.

VĂRSĂTOR

În afară de oameni și animale, altceva nu mai există! Nu crezi în superstiții, dar atunci când se stinge lumina parcă simți tot felul de mișcări prin cameră, mai ales dacă ești conștientă că ai rămas singură în casă în noaptea asta! Ai tendința să-ți porți lenjeria pe dos pentru că așa vei fi ferită de farmece și astfel nu vei păți nimic rău! Nu recunoști însă aceste lucruri de teama că vei atrage asupra ta lucrurile de care te temi. Când citești asta, ești singură în casă? Parcă totuși e cineva în spatele tău, nu?

PEȘTI

Superstițiile nu sunt chiar punctul tău forte, dar totuși norii care au acoperit soarele fix când ai părăsit casa prevestesc ceva rău. Pentru tine nu contează foarte mult aceste reguli nescrise, transmise din generație în generație, dar încerci să înțelegi toate semnele care îți apar în cale în fiecare zi. Te concentrezi asupra lor și încerci să le găsești sensul și modul în care acestea ți-au schimbat ziua! Deci, astăzi ți-a ieșit vreo pisică neagră în cale?

Citește și:
4 zodii neiertătoare, care se vor răzbuna dacă le-ai greșit

Foto:PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie