Cât de manipulatoare ești, în funcție de zodia ta

Se întâmplă adesea să te folosești de diferite metode pentru a obține ceea ce îți dorești? Știi să-ți folosești farmecul și abilitățile pentru a te juca cu mintea celorlalți? Mai pe scurt, cât de mult te pricepi să manipulezi.

Cât de manipulatoare ești, în funcție de zodia ta

În fond, manipularea nu este chiar atât de rea, ci doar te ajută să obții lucrurile pe care ți le dorești mult mai ușor. Află în urmatoarele rânduri cât de manipulatoare poți fi, în funcție de semnul tău zodiacal.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acest semn zodiacal este descrierea perfectă a încăpățânării. La fel ca și animalul care-l descrie, Berbecul se aruncă mereu cu capul înainte fără să stea să socotească fiecare detaliu în parte. Scopul lui este să câștige și să-și atingă țelurile indiferent de ceea ce trebuie să folosească. Manipularea este una din caracteristicile personalității sale, pentru că tot ceea ce își dorește este să nu clacheze.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Loial și întelept, Taurul nu se folosește de astfel de trucuri decât atunci când este sigur că alegerea celorlalți nu este cea mai potrivită. Acesta va folosi manipularea doar cu persoane influente și o va face doar pentru a obține un ajutor pentru cei aflați la ananghie. Acest semn ar putea fi numit un Robin Hood al zodiacului.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nativii acestei zodii sunt extrem de curioși și foarte manipulatori. Datorită temperamentului lor contradictoriu ei reușesc să te ducă de la o discuție la alta și astfel te vrăjesc până ajungi să fii de acord cu ceea ce zic. Astrologii sunt de părere că aceștia sunt manipulatorii numărul unu ai zodiacului.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Acest semn zodiacal este unul dintre cele mai sensibile. Iubitori, visători și intuitivi, aceștia ajung să manipuleze fără să-și dea seama. Folosesc mai degrabă șantajul emoțional, având ochii înlăcrimați atunci când observă că ceva nu le iese așa cum își doresc. Așa că nu te supăra pe ei dacă îți dai seama că se folosesc de tine, pentru că nu o vor face cu răutate.

LEU (23 iulie – 23 august)

Imaginea de sine este principalul lor atu! Nu au nevoie să manipuleze, căci aceștia au tendința să aibă în jurul lor doar persoane altruiste care să fie gata să le sară imediat în ajutor. Acest semn zodiacal reușește să se impună foarte ușor cu ajutorul personalității lor magnetice. Leii reușesc să preia controlul fără ca măcar să realizezi că acest lucru se întâmplă.

FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie)

Perfecțiune este numele lor mic și preferă să manipuleze decât să observe că lucrurile nu sunt făcute așa cum trebuie. Sunt persoane foarte agile care observă imediat când ceva nu este la locul lui. Când se află la rascruce se folosește de abilitățile sale pentru a caștiga lupta și pentru a îndrepta lucrurile pe făgașul dorit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie