Cât de dispusă ești să te împaci cu fostul iubit, în funcție de zodia pe care o ai

Atunci când vă despărțiți, relația a luat sfârșit cu adevărat sau încă există o șansă de împăcare?

Cât de dispusă ești să te împaci cu fostul iubit, în funcție de zodia pe care o ai

Despărțirile sunt foarte dificile, cu toții știm asta. Când două persoane se plac, își dezvăluie unul altuia pasiuni, temeri, realizări, obiective. Există momente în care legătura le va fi pusă la încercare. Dacă sentimentele și dorința de a rămâne împreună pot învinge divergențele, vor merge mai departe. Dacă nu reușesc să treacă pentru conflicte, legătura se va rupe.

Atunci când nu putem uita persoana care ne-a fost partener un timp, este ușor să ne dorim să facem orice pentru a doua șansă și să avem încredere că am avut ce învăța din greșelile trecute. Citește mai jos care sunt șansele de a te întoarce sau nu la fostul iubit, potrivit zodiei tale.

Berbec

Cel mai probabil lucru care te va face să îi mai ceri o șansă fostului tău iubit este dacă acesta a început deja să cunoască pe altcineva. Vei lua acest lucru ca pe o provocare și vei încerca să o duci la capăt.

Taur

Ți-a luat mult timp să ajungi în punctul în care să te poți deschide complet în fața celuilalt, așa că despărțirea poate fi foarte dureroasă pentru tine. Nu vei fi pregătită să experimentezi din nou acest sentiment. Odată ce ți-a înșelat încrederea, nu există cale de întoarce; nu vei repeta greșeala.

Gemeni

Încă de la început, probabil că nu ai vrut să îți iei un angajament în această relație. Ți-a făcut un favor dacă s-a despărțit de tine, pentru că vei avea timp să explorezi toate acele opțiuni care ți se părea că lipsesc atunci când erați împreună. Vrei să rămâneți prieteni, însă partea sentimentală a relației nu mai există.

Rac

Șansele sunt foarte mari atunci când vine vorba să vă împăcați. Nu ai trecut niciodată peste sentimentele pentru el iar în tot acest timp te-ai rugat să realizeze că a făcut o mare greșeală. Ai nevoie de un stâlp de rezistență și îți place să fii într-o relație.

Leu

Ar trebui să te implore pentru o a doua șansă, în special dacă el este cel care a pus punct relației. Orgoliul tău este puternic și nu ai de gând să-l primești din nou în viața ta prea curând și fără efort. Crezi că cea mai bună soluție de a trece peste o relație este să găsești pe altcineva. Te vei asigura să postezi online toată distracția de care ai parte pentru a-l face pe fostul tău iubit să sufere.

Fecioară

Nu ești sigură dacă să-i acorzi sau nu o a doua șansă fostului tău iubit. Deja te gândești la relație ca la unul dintre eșecurile tale și ai prefera să nu repeți greșeala de a avea din nou încredere în el. Legătura dintre voi s-a rupt iar o împăcare ar face doar să-ți provoace frustrare.

Balanță

Ești dispusă să-l ierți dacă ideea de împăcare nu este prea stresantă sau complicată. Dacă fostul tău iubit s-a comportat urât, nu-l vei ierta niciodată și nu va mai exista o șansă. Îți place ca lucrurile să fie liniștite.

Scorpion

Dacă fostul tău iubit te-a înșelat sau te-a mințit, nu există șansă de împăcare. Însă, dacă lucrurile nu stau atât de rău și încă există chimie, atunci te gândești serios să vă împăcați. Pe lângă asta, el deja știe la ce să se aștepte iar acest lucru contează mult atunci când o persoană este atât de intensă și pasională cum ești tu.

Săgetător

Cu siguranță nu-i vei acorda o șansă. Îți place să mergi mai departe și să cunoști oameni noi. Te ghidezi după un cod moral, pe care el l-a încălcat. Singurătatea nu te îngrijorează; ești sigură că vei întâlni pe altcineva. Le dorești binele, dar nu te vei gândi prea mult la ceea ce ar fi putut să fie.

Capricorn

Ești dispusă să vă împăcați dacă celălalt lucrează la comportamentul lui și la relație. Vei avea nevoie să încetinești lucrurile și să te gândești dacă împăcarea este o idee bună. Va dura un timp până când vă veți simți din nou ca un cuplu.

Vărsător

Pentru tine nu există șansa împăcării. De ce ai repeta ceva care nu a mers în trecut? Este timpul să treci peste și să mergi înainte. Poate veți rămâne prieteni, însă deja l-ai uitat. Dacă totuși vă împăcați, probabil vor fi multe lacrimi și sentimente, iar tu nu ești pregătită pentru asta – nici acum, nici vreodată.

Pești

Ești dispusă să acorzi a doua șansă… chiar a treia și a patra, de asemenea. De fapt, îți dorești atât de mult să vă împăcați încât parcă ai avea amnezie și uiți de ce v-ați despărțit. Când îți vei recăpăta memoria, vei realiza ce anume nu a mers în relația voastră. Dacă te-a înșelat, te vei convinge că s-a schimbat; dacă nu erai fericită în relație, îți imaginezi cât de diferit va fi totul.

Citește și:
Cum poți evita să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie