Care sunt viciile tale, în funcție de zodia în care te-ai născut

Zodiacul este neutru din punct de vedere moral. Nu îți judecă obiceiurile, dar astrologia măsoară tiparele în care se încadrează acestea.

Care sunt viciile tale, în funcție de zodia în care te-ai născut

Alegerile pe care le faci consolidează aceste tipare de comportament. Iată care sunt cele mai comune vicii asociate fiecărei zodii.

BERBEC

Viciu: egoismul

Berbecii au tendința de a fi foarte centrați pe sine și văd uneori persoanele din viața lor ca mijloace care îi pot ajută să își atingă țelurile. Sunt foarte competitivi și aspiră să fie mereu pe primul loc, fapt ce îi determină să nu fie atenți la oamenii din viața lor. Asta poate duce la multe probleme și influențe negative.

TAUR

Viciu: încăpățânarea

Când un nativ Taur ia o decizie sau ajunge la o concluzie, cei din jur ar trebui să renunțe să o dispute. Persoanele de acest gen pun mare preț pe loialitate și angajament, fapt ce îi face inflexibili și ostili când vine vorba de a accepta sugestiile altora.

GEMENI

Viciu: duplicitari

Dacă ai o persoană foarte apropiată născută în această zodie, sigur ai observat că au tendința de a-i vorbi de rău pe cei din jur. Chiar dacă la prima vedere par a fi de încredere, au o fire duală și fiecare dintre ei are o parte ascunsă pe care nu o dezvăluie lumii.

RAC

Viciu: amăgitori

Când nativul Racul face o înțelegere, pare să țină de ea și să o respecte. Însă nu este legat de ea cu adevărat. Racii sunt genul de persoane ce împrumută ceva de la un prieten pentru ca apoi să se atașeze de obiectul respectiv și să nu ți-l înapoieze.

LEU

Viciu: narcisismul

Leului nu îi vine să creadă că cineva ar putea să îl critice. Oricine face asta primește eticheta de invidios sau gelos pe succesul lui. Cu toate acestea, nativul Leu insistă că este modest și crede și el asta. Nu vrei să fii în preajma lui atunci când i se pare că nu este tratat așa cum merită, sau și mai rău, este tratat la fel că ceilalți.

FECIOARĂ

Viciu: înșelatul

Când o Fecioara trișează la un joc de societate, interpretarea regulilor va fi pusă în discuție pentru a se justifica. Dacă și-a înșelat soția, va expune o serie de motive pentru care ce a făcut este perfect acceptabil și firesc. Fecioarele reprezintă cel mai probabil unul din motivele pentru care există contractele scrise.

BALANȚĂ

Viciu: lenea

Se apropie un deadline? Îți dai seama de asta pentru că abia acum nativul Balanță se apucă de treabă. Vrei să începi un proiect ce trebuie terminat până săptămâna viitoare? Dacă lucrezi cu o Balanță, ar fi mai sigur să îi spui că trebuie să fie gata mâine. Și aici vorbim de Balanțele care chiar sunt hotărâte să ducă ceva la capăt, restul încă se află acasă în fața televizorului.

SCORPION

Viciu: apetitul sexual ridicat

Poate că femeia Scorpion are o privire inocentă, însă în mintea ei își dezbracă fără rețineri partenerul și îl pune la treabă. Bărbații Scorpion sunt cei ce te invită fără rețineri în oraș, în dormitor sau pe bancheta din spate a mașinii.. totul în doar 20 minute.

SĂGETĂTOR

Viciu: nestatornicia

Dincolo de aparența lor fără cusur, Săgetătorul nu este niciodată satisfăcut și asta îl face să raționalizeze constant că are nevoie de altceva (sau altcineva) ca să fie totul perfect.

CAPRICORN

Viciu: însetați de ascensiunea socială și materialiști

Te numeri printre oamenii de succes? Un mod de a-ți da seama de asta – Capricornii sunt brusc interesați de tine și vor să-ți fie aproape. Capricornul este genul de persoană care vrea să urce constant din punct de vedere social sau material. El nu ține pasul cu ceilalți, ci se folosește de cunoștințele pe care le are pentru a înainta.

VĂRSĂTOR

Viciu: superficialitatea

Când Vărsătorii îți spun că te iubesc, ei cred asta. Însă definiția lor legată de iubire poate fi echivalentă cu cea a afecțiunii unui copil de 3 ani pentru ursulețul său de plus. Angajamentul pe care și-l ia un Vărsător este mereu verbal, dar rareori emoțional. Maniera lor detașată îi salvează adesea de la încurcături pentru că îi ajută să plece la primul semn de necaz.

PEȘTI

Vicii: drogurile și alcoolul

Peștele este un visător ce adoră să se conecteze la… alte realități. Atunci când acesta este tânăr, face asta printr-o imaginație bogată și o înțelegere profundă a modului în care funcționează lumea. Dar, dacă nu deprinde un pic de disciplină în adolescență, această legătură se realizează cu ajutorul substanțelor ce îl fac să atingă această lume a viselor la care tânjește atât de mult.

Citește și:
Cele 6 zodii care evită, cu orice preț, să facă greșeli

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie