5 zodii care își doresc să primească atenție din partea celor din jur

În timp ce unele persoane preferă să rămână în zona de confort, altele fac eforturi considerabile pentru a le atrage atenția celorlalți.

5 zodii care își doresc să primească atenție din partea celor din jur

Pentru o persoană care tânjește după atenția celorlalți, nevoia de validare socială crește pe zi ce trece și poate face din asta un obiectiv de atins. 

Nu este rău să îți dorești să ai parte de atenție, însă trebuie să ai grijă și sub ce formă o primești. Cu siguranță nu vrei ca persoanele din anturajul tău să vorbească despre un moment inconfortabil din viața ta. Persoanele extrovertite vor încerca să le ajute și pe celelalte care preferă să nu iasă din zona de confort să aibă mai mult curaj. 

Iată care sunt zodiile care vor să fie în centrul atenției:

1. Berbec

Femeia Berbec are foarte mare încredere în ea. Este greu să nu o vezi atunci când intră într-o încăpere deoarece știe cum să atragă atenția. Nu vrea să primească validare din partea celorlalți, însă îi place să fie înconjurată de oameni. 

2. Gemeni

Femeia Gemeni se poate împrieteni cu oricine. Se adaptează foarte ușor la contexte sociale noi și îți poate îmbunătăți starea de spirit atunci când ai o zi mai proastă. Adoră să împărtășească din experiențele ei și consideră că persoanele din jur au ce învăța din ele.

3. Leu

Din această listă nu putea lipsi femeia Leu. Are o personalitate incredibilă, care poate cuceri pe oricine, chiar și de la prima întâlnire. Are tendința de a încerca prin toate mijloacele posibile să le atragă celorlalți atenția, așa că te poți aștepta și la situații mai puțin confortabile din partea ei. 

4. Scorpion

Femeia Scorpion încearcă să îi facă pe ceilalți să aibă o părere bună despre ea. Este sociabilă și, din momentul în care o cunoști, cu siguranță o vei ține minte toată viața deoarece știe cum să îți capteze atenția, fie prin simțul umorului sau chiar mister. 

5. Săgetător

Femeia Săgetător este plină de viață și știe să se înconjoare de persoane care vor să aibă parte de experiențe noi. Este extrovertită și poate vorbi deschis despre orice subiect și este recunoscută în cercul de prieteni pentru modul relaxat de a fi.

Citește și:
Cum să fii mai îndrăzneață, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie