3 semne zodiacale care nu vor fi influențate de Mercur retrograd

Dacă unele semne zodiacale vor fi afectate de Mercur retrograd, altele pot răsufla ușurate pentru că nu vor resimți deloc efectele!

3 semne zodiacale care nu vor fi influențate de Mercur retrograd

După cum știm deja, Mercur va fi oficial retrograd începând cu data de 13 octombrie și timp de trei săptămâni vor urma momente de confuzie în viața mai multor zodii. Însă, mai sunt și câteva semne zodiacale care nu vor resimți această perioadă și vor avea de câștigat. 

Chiar dacă se poate simți o încărcătură emoțională destul de mare pentru toate zodiile, unele o vor putea gestiona mai ușor. Iată care sunt zodiile mai puțin afectate de Mercur retrograd:

Rac

Racii au traversat o vară plină de momente care i-au pus la grea încercare, așa că, pentru ei, va urma o perioadă de relaxare de care ar trebui să se bucure din plin. Este posibil să le fie dificil acum să se îndrăgostească, însă, dacă au răbdare, vor găsi persoana care să le ofere stabilitatea de care au nevoie. Relațiile pe care le încep în această perioadă vor fi de lungă durată. Însă, trebuie să aibă grijă la felul în care comunică pentru că pot lăsa loc de interpretări greșite și pot declanșa situații pe care nu le pot gestiona. De asemenea, nu strică dacă își impun anumite limite emoționale pentru a nu fi dezamăgiți.

Săgetător

La prima vedere, această perioadă le va provoca Săgetătorilor o stare de oboseală, însă asta se va datora volumului de muncă pe care l-au depus în ultima vreme. Dar, nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că vor veni momente în care au ocazia să se bucure mai mult timp de persoana iubită. Dacă se îndrăgostesc de cineva, vor fi nevoiți să fie foarte sinceri și siguri de alegerea lor pentru că e posibil să aibă anumite răni și frustrări nerezolvate din relațiile anterioare. Îi ajută foarte mult dacă discută cu un prieten în care au încredere despre sentimentele lor.

Pești

Peștilor le este destul de greu să se acomodeze unui program, însă Mercur retrograd va veni în ajutorul lor. Vor avea ocazia să își revizuiască aspectele din viața personală, dar și profesională și vor renunța la acele proiecte care nu îi fac fericiți. Nu trebuie să le fie teamă să iasă din zona de confort pentru că vor întâlni oportunități pe care nu le pot refuza. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să se îndepărteze de identitatea lor, ci să se asigure că își păstrează convingerile și valorile în care cred.

Citește și:
3 zodii care vor fi afectate de Mercur retrograd

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie