„Vinul tău din via ta”: Pinot Noir Rozé 2021 de la Crama „1000 de Chipuri” / De ce să cumperi doar o sticlă, când poţi avea tot butaşul?

Acest articol nu vrea să vă convingă să cumpăraţi vin. „Vinul tău din via ta” este un proiect care vrea să refacă legătura noastră cu pământul, cu via şi cu vinul făcut cu pasiune.

„Vinul tău din via ta”: Pinot Noir Rozé 2021 de la Crama „1000 de Chipuri” / De ce să cumperi doar o sticlă, când poţi avea tot butaşul?

Dacă vinul de azi îţi va face cu ochiul, poţi avea mult mai mult decât o sticlă: ai ocazia să achiziţionezi chiar butaşul de vie din care este obţinut vinul.

La ce ne putem aştepta, dacă deschidem o sticlă de Pinot Noir Rozé 2021 de la Crama „1000 de Chipuri'?

Avem de-a face cu un rozé rasat, din Pinot Noir 100%, cu o splendidă culoare roz deschis şi arome de trandafiri de dulceaţă. Vinul are un corp suplu şi onctuos, dominat de fructe roşii proaspete şi ierburi mediteraneene condimentate. Un rozé care anticipează bucuria vacanţei, căldura soarelui de vară şi mesele cu salate exotice, peşte la grătar şi fructe de mare. Gustul vinului este intens, cu note de cireşe de mai, căpşuni şi aluzii de rodie. Este, în egală măsură, un vin de gastronomie, dar şi un vin de băut pe terasă, sau la plajă.

De ce să cumperi doar o sticlă, când poţi avea tot butaşul?

Precum am promis la început, nu vreau să vă îndemn să cumpăraţi acest vin! În ziua de azi, să cumperi o sticlă de vin, chiar nu e foarte complicat. Însă, dacă vrei să achiziţionezi butaşul din care provine vinul, împreună cu multe alte avantaje, ei bine, asta nu e la îndemâna oricui…

Cum poţi achiziţiona butaşul tău şi ce conţine „pachetul'?

  • Oricine are posibilitatea de a achiziţiona un butaş de vie, pe o perioadă de un an (sau chiar mai mult). Butaşul va fi marcat cu o etichetă personalizată purtând numele proprietarului.
  • La fiecare butaş primeşti 6 sticle de vin din soiul respectiv, cu o etichetă personalizată de tine.
  • Ai de ales între 5 soiuri albe (Fetească Alba, Tămâioasă Românească, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Chardonnay), 5 soiuri roşii (Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Shiraz) şi un roze (din Pinot Noir).
  • Vinul va fi produs din recolta anului curent, prin urmare, va fi gata începând cu lună martie (pentru vinul alb şi roze), sau din luna august (pentru vinul roşu).
  • La fiecare butaş primeşti şi o degustare pentru 2 persoane, la Crama „1000 de Chipuri' din Urlaţi, sau în winebarurile noastre din Bucureşti.
  • Proprietarii de butaşi primesc o reducere de 20% la cazare, în timpul săptămânii, în pensiunea noastră situată chiar la Crama „1000 de Chipuri' din Urlaţi.

E bine de ştiut că butaşul poate fi achiziţionat şi oferit cadou, prin intermediul unui voucher. Achiziţia butaşilor se face direct pe site-ul cramei „1000 de Chipuri', iar detaliile se stabilesc telefonic, împreună cu un consultant.

Cat costă achiziţionarea unui butaş?

  • Începând din 2021, preţul unui butaş este de 270 de lei/an.
  • Contractul poate fi prelungit şi în anii următori.
  • Cei care au cumpărat în 2020 un butaş, pot să-l prelungească la preţul preferenţial de 240 lei/an.

Primeşti doar 6 sticle de vin, sau mai sunt şi alte avantaje?

Dacă eşti pasionat de vinificaţie, eşti invitat să participi la tot procesul, de la lucrările în vie şi până la crearea vinului şi la îmbutelierea lui. Vei avea acces la degustări „en primeur' şi la „zile deschise', organizate periodic. Dacă achiziţionezi de la 2 butaşi în sus, un specialist de la Crama „1000 de Chipuri' te va asista şi poţi dobândi, astfel, experienţă directă şi know-how.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial