Vestele pentru femei sunt perfecte pentru a fi purtate cu blugi! Verificați cum să le purtați!

Cu toate că sunt deosebit de confortabile și călduroase, vestele sunt adesea considerate articole vestimentare problematice.

Vestele pentru femei sunt perfecte pentru a fi purtate cu blugi! Verificați cum să le purtați!

Când punem mână pe o vestă, în ciuda faptului că deja simțim cât de călduroasă și plăcută este, ne întrebăm „cum ar trebui să port vesta asta?' sau „ce ar trebui să fac cu vesta asta să arăt bine cu ea?'.

În prezent, putem alege vesta ideală dintr-o selecție foarte amplă de veste, inclusiv veste lungi, midi și scurte, veste din lână sau cașmir, veste tricotate, din denim sau blană artificială sau veste din materiale impermeabeabile, matlasate, cu sau fără fermoar. Iată că, în ciuda disponibilității și a confortului lor, vestele prezintă acea provocare, și anume cum să le purtăm cu stil, dar fără să depunem cine știe ce eforturi. 

Vestele – grozave pentru trecerea la primăvară

Vestele sau blazerele fără mâneci reprezintă piesa perfectă de tranziție. Cu toții ne facem griji în privința ținutelor, mai ales când începem să ieșim din adâncurile iernii. Avem nevoie de piese vestimentare care să ne ajute în perioada de tranziție de la iarna grea la primăvara mai prietenoasă. Vesta este acel strat suplimentar care ne asigură confort termic, dar fără grosimea unui palton sau a unui blazer tipic, fiind așadar minunată pentru etapa intermediară de la iarnă la primăvară, iar pe Bolf.ro veți fi întâmpinate de o varietate de veste confortabile, călduroase și la modă. Există mai multe beneficii pe care le oferă purtarea unei veste. Oferă, într-adevăr, un plus de confort termic, dar nu la nivelul brațelor, ceea ce este minunat în zilele mai calde de primăvară, când chiar ne bucurăm de primele raze mai îndrăznețe. Apoi, oferă ținutelor același finisaj pe care îl oferă și o jachetă, iar dacă optăm pentru o vestă midi sau lungă, obținem și acel efect vizual de siluetă alungită. Desigur, trebuie adus în discuție și alt beneficiu, și anume vesta nu impune restricțiile pe care le impune un palton tipic sau o geacă, ceea ce înseamnă mai multă libertate de mișcare. 

7 modalități prin care se poate purta o vestă

Știm prea bine acele inconveniențe pe care le provoacă purtarea unei veste. Dacă purtăm o pereche de blugi nepotriviți la vestă, s-ar putea să ne simțim ca și cum am purta o uniformă. Dacă purtăm un top cu mânecă scurtă sub vestă, linia mânecii tricoului aproape că se suprapune cu linia vestei. Așadar, cum purtăm vesta?

În loc de bluza cu mânecă lungă, optați pentru un pulover tricotat și o pereche de blugi skinny. 

Sub vesta de blană sintetică, purtați o bluză din mătase. În partea de jos, puteți purta o pereche de blugi boyfriend sau pantaloni mai largi. 

Oferiți-i vestei lungi o nouă viață, purtând-o deasupra unui palton subțire. 

Pentru o ținută urbană îndrăzneață, purtați o vestă deasupra unei jachete din piele. 

Bucurați-vă de confort și stil, purtând o vestă midi deasupra unei rochii lungi tricotate. 

Pentru un aspect plin de stil și eleganță, purtați o vestă la blugi evazați și, numaidecât, accesorizați vesta cu o centură. 

O vestă în culoare cafenie este un accesoriu vestimentar ideal pe tot parcursul anului, în special în perioada de tranziție de la iarnă la primăvară. 

Cu atât de multe modele de veste disponibile și cu atât de multe modalități prin care putem purta o vestă, chiar nu mai trebuie să considerăm vesta ca fiind o piesă vestimentară problematică sau provocatoare. Îmbogățindu-vă garderoba cu o vestă, va fi ușor să realizați o multitudine de ținute diferite pe tot parcursul anului. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial