VELANTE Officiale lansează o colecție statement de articole impunătoare din piele exotică

<strong>VELANTE Officiale lansează o colecție statement de articole impunătoare din piele exotică</strong>

La scurt timp după ce a cucerit piața huselor de telefon, schimbând concepția asupra acestora și transformându-le din accesorii de protecție în adevărate repere de stil, VELANTE Officiale își extinde gama de articole din piele exotică, aducând în atenția iubitorilor de lux piese atemporale.

Produsul în focus este geanta BELMONT, disponibilă în patru variante de culoare și două tipuri de materiale: piele de crocodil și struț în nuanțe de fuchsia, roșu strălucitor, negru sau verde militar – două materiale rare și prețioase, adevărate etaloane ale rafinamentului în realizarea accesoriilor de lux. Întrucât VELANTE Officiale pune accent nu doar pe calitatea produselor ci și pe unicitatea acestora, oferă posibilitatea personalizării fiecărui item cu nume, inițiale sau semn zodiacal, pe tag-ul unde este poziționat logo-ul brand-ului, creat din aur de 14K, alb sau galben, la alegere.

Fiecare geantă poate fi accesorizată cu ușurință cu ajutorul curelelor AVANGARDE și REVERSO, din piele naturală de crocodil sau saffiano, disponibilă atât într-o variantă mai subțire, de 30 mm, cât și în varianta mai lată, de 35 mm. În plus, cureaua REVERSO îmbină desgin-ul sofisticat cu nevoia de funcționalitate, astfel că poate fi transformată pe loc datorită celor două fețe în nuanțe diferite.

Pentru cei curajoși și extravaganți, VELANTE a lansat jacheta VESPER, o iterație a celebrului stil biker, cu inserții metalice inspirate din tematica rock și logo impunător pe spate, disponibilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

Piesele din această colecție transcend dress code-urile și ocaziile, reprezentând o adevărată declarație de modă.

Toate articolele sunt disponibile pe velanteofficiale.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial