Ultimele descoperiri în anti-aging, sintetizate într-o formulă cosmetică românească

Fie că ai deja o rutină de îngrijire a tenului sau încă mai cauți produsele care ți se potrivesc, ingredientele și combinarea lor joacă un rol esențial în alegerea unui produs, pentru ca pielea să își mențină strălucirea și aspectul sănătos cât mai mult timp.

Ultimele descoperiri în anti-aging, sintetizate într-o formulă cosmetică românească

Piața cosmeticelor este într-o permanentă schimbare, așa că uneori poate părea dificil să iei o decizie și să știi ce ți se potrivește. Totuși, există două ingrediente care au revoluționat industria produselor de îngrijire și care nu ar trebui să îți lipsească din rutina zilnică antirid: Acidul Hialuronic și SOD-ul

Ambele ingrediente active se regăsesc acum în produsele din gama Gerovital H3 Evolution, relansată într-un nou design și cu noi formule de produs pentru a integra ultimele descoperiri din domeniul antiaging, încetinind astfel mecanismele de îmbătrânire a pielii. Sub conceptul „Conoaște-ți atuurile. Recunoaște evoluția', Gerovital și ambasadorul de brand, Catrinel Menghia, te susțin în evoluția ta ca femeie, încrezătoare în propriile puteri.

Acidul Hialuronic PrimalHyal Ultrafiller, ultima inovație pentru umplerea ridurilor fără ace

Acidul hialuronic este deja un cunoscut ingredient în lupta împotriva ridurilor, apreciat pentru proprietatea sa de a reține apa la suprafața tenului și, astfel, de a menține tenul hidratat, dar și pentru buna toleranță de către majoritatea tipurilor de ten. 

Varianta sa îmbunătățită, Acidul Hialuronic PrimalHyal Ultrafiller, regăsit în produsele din gama Gerovital H3 Evolution, a fost introdusă în industria cosmetică în 2020, în urma mai multor studii în domeniu. Acest ingredient este absorbit și mai adânc în straturile pielii, acționând din interior pentru umplerea și netezirea ridurilor, ca un filler fără ace. În plus, apără împotriva poluării și a razelor UV, susținând pielea împotriva îmbătrânirii fiziologice. Iar efectele sale hidratante sunt vizibile până la șase ore din momentul aplicării.  

SOD, „superenzima antiîmbătrânirii'

SOD-ul, cunoscut în cosmetică drept Superoxid Dismutază, este un antioxidant de origine naturală, ce acționează în completarea acidului hialuronic, pentru a ajuta pielea să se autoregenereze din interior spre exterior și a reduce petele pigmentare. Numit și „superenzima atinîmbătrânirii', SOD-ul este recunoscut pentru menținerea fermității pielii pe termen lung, prin protejarea moleculelor de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. 

SOD-ul reprezintă ingredinetul de bază al tuturor celor douăsprezece produse din gama Gerovital H3 Evolution, combinat cu alte ingrediente active, în funcție de destinația produselor.

Am selectat pentru tine trei produse must-have din această gamă:

  1. Fiolele cu Acid Hialuronic 5% se prezintă sub forma unui tratament pentru 10 zile, având efect puternic de hidratare, regenerare și de netezire a ridurilor. Conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal. Testele de laborator au demonstrat că reduce adâncimea ridurilor profunde cu până la 26%, iar nivelul de hidratare crește cu până la 67% dupǎ o oră de la prima aplicare.
  2. Tratamentul Corector Riduri Ochi, Buze, Frunte îmbunătățește instant microrelieful pielii. Îmbunătățirea tonusului pielii este asigurată de Sepilift şi Gatuline Expression. Sepiliftul conferă pielii hidratare de lungă durată, efecte antirid şi de tonifiere. Acidul hialuronic Ultrafiller are efect de umplere a ridurilor din interior. Superoxid Dismutaza, alături de Vitaminele A şi E, protejează fibrele de colagen și previne apariţia ridurilor. GP4G susţine procesele regenerative şi restructurante. 
  3. Cremă Lift Regenerantă de Noapte contribuie la reîntinerirea şi remodelarea conturului feței prin reducerea liniilor fine şi a ridurilor. Acidul hialuronic umple și netezește ridurile și ajută la declanșarea mecanismelor complexe de apărare a pielii împotriva îmbătrânirii fiziologice și a celei extrinseci. Este recomandată pentru îngrijirea pe timpul nopții a tenurilor uscate, deshidratate sau cu tendinţă de uscare.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial