Trenduri 2022: Pălării dama, coafuri și produse styling

Pentru că în sezonul 2022 au reapărut pălăriile de damă în colecțiile celor mai importante case de modă, trebuie sa subliniem câteva aspecte referitoare la noile modele de pălării, dar și unele produse styling esențiale pentru coafura potrivită.

Trenduri 2022: Pălării dama, coafuri și produse styling

Mai mult sau mai puțin, pălările de damă au fost mereu la modă dar, modelul, materialele și imprimeurile, au fost deseori adaptate fiecărui sezon.  Pălările nu sunt doar un accesoriu elegant dar, sunt și foarte utile când ne gândim că ne protejează capul de vânt și frig.

Există o multitudine de modele, tricotate, sport, pălării „de epocă', de plajă, etc. Este foarte important sa alegeți stilul potrivit pentru dvs, și culorile sau imprimeurile care vă avantajează. Anul acesta, alegerea unei pălării de damă la modă este practic nelimitată. Creatorii de modă s-au axat în 2022 în mod special pe culori și imprimeuri, predominând unele combinații de doua culori diferite, o culoare pală și una de contrast. Cu toate că sunt de preferat culorile pastelate și calme în combinație cu unele tonuri clasice, strălucitoare, pe vreme urâta și rea, amestecul a doua culori strălucitoare, arată deosebit de frumos. 

Pe lânga culori, casele de modă au prezentat și foarte multe imprimeuri diverse. De la unele miniaturi florale, pâna la forme geometrice sau forme naturale „animal print' , cum sunt cele din piele de șarpe, leopard, crocodil, etc. Poate este bine sa vă completați garderopa cu mai multe modele de pălării, în diverse combinații de culoare sau imprimeuri, pentru a avea mereu pălăria potrivită pentru mai multe ținute sau ocazii.

Facând referire la model, pe prima poziție în catalogul de modă al anului 2022, se află pălăriile tricotate. Stilul de pălărie „boneta', combinat cu particularitațile căciulii tricotate, este ideală pentru sezonul rece de anul acesta. Stilul retro și pălăriile de blana au revenit și ele pe podiumurile caselor de modă, bucurându-se de foarte multă admirație. 

Trendurile coafurilor potrivite pentru pălării sunt destul de obișnuite, clasice, nefiind prea sofisticate în ținutele casual sau în ținutele pentru diverse evenimente care nu necesită o eleganță de gală. În funcție de sezon sau de modelul pălăriei, au predominat coafurile relativ naturale și simple, cu părul lins lăsat pe spate, coafurile cu vârfurile ondulate sau buclele de diverse marimi, cunoscute de fiecare dintre noi.

De exemplu, pălările „bonetă', în afară de faptul că ne mențin ținuta elegantă și trendy, sunt, de asemenea, potrivite pentru orice coafură, indiferent de lungimea părului. Pentru a dobandi un aspect „chic', aveți nevoie doar de câteva produse styling esențiale, printre care amintesc: 

  • Un spray pentru volum Henna Care Venita. Greutatea pălărei o sa vă preseze părul destul de mult și pentru a evita asta, este esențial sa folosiți un astfel de spray pentru volum, mai ales că el conține o combinație unică de extracte de chihlimber, henna și fructe de goji. Totodată, folosind un astfel de spary, o sa aveți mai multe beneficii pentru ca facilitează descurcarea și coafarea părului fară senzația de incărcare, și în plus, adauga elasticitate și protejează impotriva electricitații, dar și a temperaturilor ridicate. 
  • Spray modelator cu Provitamina B5, de la Venita. 
  • Fixativ cu sclipici de la Venita, ideal pentru plusul de strălucire. 
  • Rimel de păr reactiv în lumina UV petru suvițe colorate, ideal în cazul în care ați optat pentru o ținută cu coafură naturală, pălăria clasică și culori pale.
  • Gelul de păr Mega Strong cu Keratina de la Venita este perfect pentru fixarea buclelor. Keratina hidratează intens părul și dacă folosiți o placă cu aer cald pentru onduleuri, este esențial sa mențineți părul hidratat pentru a-l proteja. Este un gel care se usucă foarte rapid, nu lipește firele și este foarte rezistent, astfel încât chiar și pe vreme rea coafura dumneavoastră iși va păstra aspectul îngrijit.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial