Top 5 cele mai bune tablete marca Lenovo

Lenovo este unul dintre producătorii de top de dispozitive electronice, oferind o gamă largă de produse de calitate.

Top 5 cele mai bune tablete marca Lenovo

Printre acestea, se numără și tabletele, cu numeroase funcționalități similare cu ale unui laptop. Practic, ele reprezintă o variantă mai simplă și mai light' a acestora. Dacă dorești să îți achiziționezi o tabletă Lenovo, îți prezentăm câteva dintre cele mai bune modele pe care le poți alege.

1.Lenovo Smart Tab M10

Cu un display lat cu diagonala de 10.1 inch, și rezoluția de 1920 x 1200 pixeli, această tabletă de la Lenovo oferă o imagine clară și incredibil de detaliată, fiind instrumentul perfect pe care să te uiți la un film sau la o fotografie de familie. Pentru a asigura o experiență completă, tableta este dotată cu difuzoare duble frontale, asigurând o calitate audio ridicată.

Produsul funcționează cu un sistem de operare Android, iar durata medie de viață a bateriei este de 7 ore. Alte specificații includ memoria RAM de 3 GB, memoria internă de 32 GB și cele două camere foto, una frontală de 2 megapixeli și una poziționată pe spate, cu o capacitate de 5 megapixeli.

2.Lenovo Tab E7 TB-7104F

Dacă îți dorești o tabletă portabilă pe care să o poți lua cu tine oricând, atunci acest model este perfect pentru tine. Fiind foarte subțire și ușoară, o poți folosi oriunde, în special datorită autonomiei sale de 8 ore. Astfel, o poți folosi fără probleme atunci când ești în oraș.

Tableta dispune de 1 GB de memorie RAM și o memorie internă de 16 GB. De asemenea, are incluse opțiunile de Wi-fi și Bluetooth. Aceasta reprezintă una dintre cele mai bune alegeri dacă îți dorești un dispozitiv simplu, dar de calitate.

3.Lenovo Tab 4 8

O altă tabletă ușoară, dar cu specificații ceva mai avansate, Lenovo Tab 4 8 este perfectă pentru a te bucura oriunde de tehnologie de înaltă calitate. Aceasta cântărește doar 320 de grame și pune la dispoziție o diagonală de 8 inch, cu o rezoluție de 800 x 1280 pixeli. Astfel, deși este o variantă portabilă și ușor de transportat, va oferi o imagine HD.

Un alt avantaj clar al acestei tablete este durata de viață a bateriei. Aceasta poate dura chiar și până la 20 de ore, așadar o poți folosi fără probleme să vezi un film în timp ce ești în drum spre o destinație de vacanță. Totuși, durata de viață a bateriei poate varia în funcție de frecvența cu care vei folosi tableta.

4.Lenovo Tab P10

Cu un design modern realizat cu ajutorul sticlei rezistente, de înaltă calitate, această tabletă inovatoare este dispozitivul perfect pentru întreaga familie. Ecranul de 10 inch și difuzoarele integrate oferă o foarte bună calitate audio și video, iar memoria RAM de 4 GB asigură o performanță ridicată.

Tableta permite crearea mai multor conturi de utilizatori și, astfel, asigură o experiență personalizată fiecărei persoane care o folosește. Aceasta este potrivită chiar și pentru copii, ecranul sensibil asigurând protecția ochilor, iar comanda vocală fiind perfectă pentru o navigare ușoară.

5.Lenovo Tab4 8 Plus

Cu un alt design modern și minimalist, această tabletă este incredibil de ușor de transportat și de folosit. Ecranul Full HD de 8 inch asigură o înaltă calitate a imaginilor, datorită rezoluției de 1920 x 1080 pixeli. Deși este ușoară, sticla dublă și marginile metalice asigură o bună rezistență, iar touchscreen-ul sensibil și memoria RAM de 3 GB garantează o funcționare perfectă.

Tabletele Lenovo sunt dispozitive smart care pot fi folosite cu ușurință oriunde, asigurând un grad ridicat de performanță și o experiență audio și video de neegalat. În funcție de nevoile tale, poți alege de la tablete mici și ușor de transportat până la produse cu funcționalități multiple și design modern.

Sursa foto: shutterstok.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial