Top 3 cărți de citit în această vară 

<strong>Top 3 cărți de citit în această vară </strong>

Vara este sezonul în care multe persoane se bucură de timp liber și reușesc să își facă timp pentru ele. Lectura în zilele de vară poate să devină un adevărat răsfăț dacă se aleg cărți bune și un cadru relaxant, cum ar fi în grădină, pe plajă sau în propria cameră. 

Nu puține sunt persoanele care își pun o carte în bagaj atunci când pleacă în călătorie. Deconectarea de la rețelele de socializare și pășirea într-un univers mai mult sau mai puțin fictiv poate fi momentul de respiro de care oricine are nevoie.  

În continuare, vor fi prezentate 3 recomandări de titluri pe care orice pasionat de lectură le poate citi vara aceasta și care sunt disponibile la Printre Cărți, anticariat de cărți vechi și noi, cu rafturi virtuale încărcate de zeci de mii de volume. 

1. Acolo unde femeile sunt regi, Christie Watson

Lectura acestei cărți vine la pachet cu un mix impresionant de sentimente. Iubirea maternă este surprinsă în diverse ipostaze, iar pe alocuri se creează un cadru fascinant prin descrierea și prezentarea Nigeriei. În această carte, se prezintă tabloul unei lumi pătate de conflicte stârnite din cauza diferențelor de religie, rasă și categorie socială, ceea ce o face să fie un roman desăvârșit; 

2. Toată lumina pe care nu o putem vedea, Anthony Doerr

Aceasta este o altă carte disponibilă în oferta PrintreCarti.ro și potrivită pentru zilele de vară. Romanul a fost tradus în peste 40 de limbi, iar povestea pe care o prezintă este presărată cu emoție și mister. Sunt aduse în prim plan două personaje care încearcă să depășească traumele îndurate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. O întâlnire de o zi între cei doi adolescenți are un impact mai mult decât semnificativ pentru destinele lor și pentru cel al generațiilor următoare; 

3. Tatuatorul de la Auschwitz, Heather Morris

Cu peste 3 milioane de exemplare vândute, această carte își va face rapid loc în inima oricărui cititor. Romanul surprinde o poveste incredibilă, care provoacă suspans și un amalgam de sentimente persoanei care o parcurge. Simbolul principal în jurul căruia se învârte sunt numerele tatuate pe brațul prizonierilor. Este o carte incredibilă pentru cei pasionați de istorie, de trecut și pentru cei care vor să afle mai multe despre una dintre cele mai mari tragedii ale omenirii, Holocaustul, direct de la un martor. 

De ce este vara momentul ideal pentru a începe o nouă carte?

În societatea modernă, rutina oamenilor este tot mai încărcată. Aceștia studiază, lucrează, petrec timp cu familia și mulți întâmpină dificultăți atunci când vor să petreacă timp singuri, făcând activitățile care le aduc liniște interioară. 

Vara constituie un prilej bun pentru noi începuturi, mai ales că rutina se mai eliberează pentru cei care au vacanță sau concediu. În timpul verii se pot citi orice fel de cărți: romane care aduc delectare (precum romane de dragoste), cărți pentru perfecționarea unor abilități sau dobândirea unora noi sau orice alte titluri aduc încântare.

Așadar, cărțile sunt un adevărat prieten al omului, iar acesta trebuie să își facă întotdeauna timp pentru micile plăceri, mai ales că lectura aduce beneficii pe mai multe planuri. Printre Cărți este anticariatul unde se pot găsi romane emblematice și orice categorie de cărți la prețuri accesibile, astfel că nu mai este necesar un buget mare pentru întregirea bibliotecii cu noi titluri. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial