Textile direct de la producător, pentru un confort sporit, de la fabrica de lenjerii Coneltex 

Textilele au o mare contribuție asupra confortului nostru, mai ales atunci când vorbim despre paturi sau canapele.

Textile direct de la producător, pentru un confort sporit, de la fabrica de lenjerii Coneltex 

Textilele au o mare contribuție asupra confortului nostru, mai ales atunci când vorbim despre paturi sau canapele. Pilotele și pernele, alături de lenjeriile de pat sau de cuverturi ne ajută să ne relaxăm în unele dintre cele mai grele momente. Petrecem foarte mult timp în pat și este zona de odihnă atunci când nu ne simțim bine ori când ne dorim să avem parte de mai multă relaxare.

Alege textile direct de la producător pentru un confort sporit!

Poți opta către toate aceste tipuri de textile, la fabrica de lenjerii Coneltex. Producătorul dispune de o gamă largă de produse de acest fel, alături și de alte textile. Este vorba despre lenjeriile de pat, pilote, protecții saltea, seturi pentru pătuț, seturi de pilote, seturi de lenjerii cu pilote, fețe de masă și naproane, cuverturi matlasate, pufoase, pături sau măști faciale medicale. Compania activează încă din anul 1993, timp în care și-a încântat clienții cu unele dintre cele mai bune produse. 

Textilele produse în această fabrică sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, care pot fi piesa de rezistență într-un hotel sau într-o pensiune. De asemenea, se poate opta și în cazul restaurantelor pentru fețele de masă și naproane. Calitatea este totuși la preț de producător, iar în acest caz reprezintă o ofertă pe care nu o poți refuza. Vei putea comanda dintr-o gamă largă de produse, iar aici gasesti inclusiv perne pe care să le așezi de decor sau pentru dormit.

Lenjerii de pat din materiale diverse

Coneltex își concentrează atenția către toate produsele pe care le fabrică, iar pentru a le oferi clienților tot ceea ce este necesar, asigură multiple materiale dintre care aceștia pot alege. Direct de pe site poți comanda lenjerii de pat brodate, din bumbac creponat, creponat satinat, din damasc, finet, saten, ranforce sau sifon imprimat. 

Totodată, în cazul în care vrei să optezi pentru seturi complete pentru dormitorul tău, ai la dispoziție lenjerii finet formate din 6 piese. Acestea sunt ideale pentru paturile duble, înalte, care să asigure un confort optim atunci când vrei să te odihnești. Gama largă de lenjerii de pat din diverse materiale cuprinde mai multe modele și poți comanda inclusiv lenjerii de pat de 1 persoană.

Alături de lenjeriile de pat mai poți comanda și pilote de diferite tipuri. Acestea pot fi tip 4 anotimpuri, din bumbac creponat, bumbac neted, cocolino, din microfibră sau cu aloe vera. Pilotele sunt excelente ca și material atât pe perioada sezonului rece, cât și pe perioada sezonului cald. 

Seturi pentru camera copiilor

Coneltex prezintă o gamă largă de textile printre care se numără și seturile pentru pătuț. Acestea sunt potrivite atât pentru bebeluși, cât și pentru copiii puțin mai mari. Pe site sunt disponibile dimensiunile lor, iar în acest fel poți alege ceva optim pentru camera copilului.

Materialul este unul de calitate superioară, care oferă o protecție sporită pe timpul somnului, o relaxare ideală și un confort optim pe tot parcursul nopții.

Contact: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial