Styling-ul din serialul Arcane, inspirat din jocul League of Legends

Poate vă întrebați ce au în comun Sting, Imagine Dragons, Bones UK, rapper-ul Pusha T & violonistul Ray Chen - toți au lucrat la coloana sonoră a celui mai așteptat serial de animație, Arcane, care s-a lansat ieri, 7 noiembrie, pe Netflix.

Styling-ul din serialul Arcane, inspirat din jocul League of Legends

Au trecut vremurile în care suspinam, așteptând cu sufletul la gură finalul poveștii dintre Sandy Bell și Mark, amuzându-ne de faptul că Sandy Bell era îmbrăcată mereu la fel, cu diferența că iarna purta și un fular. Or, așa cum fredonam în copilărie acea melodie obsedantă de pe coloana sonoră a iubitului anime, tot așa vom ajunge acum să cântăm Enemy, care dă și titlul albumului din Arcane.

De la ținutele romantice care au defilat în Sandy Bell, am ajuns la cele care descriu o estetică dark, complexă, totuși atât de neoromantică – un fel de potpuriu vizual ce pare imaginat cu ajutorul unor elemente disparate, dar unde există, totuși, un numitor comun. Bref, un fel de joc video în care apar și dispar fragmente amintind de realitatea stilistică a momentelor pe care le trăim – un cocteil delicios în care au fost amestecate mai multe ingrediente ce trimit cu gândul la Alexander McQueen, Rick Owens sau Antonio Marras.

Așadar, Netflix și Riot Games au adus franciza League of Legends pe micile ecrane cu seria animată Arcane. Seria va fi disponibilă și pe Tencent Video în China și este primul serial realizat de Riot Games. Inspirată din universul League of Legends, seria Arcane este produsă de Riot Games, în partaneriat cu studioul de animație Fortiche Productions.

Arcane spune povestea conflictului dintre orașul bogat Piltover și mahalalele orașului subteran Zaun. Cunoscut în Runeterra drept orașul progresului', multe dintre cele mai strălucite minți locuiesc în Piltover. Însă creația tehnologiei hextech care îi va permite unui om să controleze energia magică va amenința acest echilibru între cele două orașe. În timp ce Arcane deține poveștile campionilor din League of Legends, seria este de sine stătătoare având o lume complexă cu povestiri surprinzătoare, pline de decizii morale și animații uluitoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial