Secretul pentru un somn odihnitor și o postură corectă

De câte ori v-ați confruntat cu insomnii pe timp de noapte? Probabil nici nu mai țineți minte câte seri au devenit de-a dreptul obositoare, însă cu privire la motivul pentru care s-au întâmplat toate aceste lucruri v-ați pus întrebări?

Secretul pentru un somn odihnitor și o postură corectă

De câte ori v-ați confruntat cu insomnii pe timp de noapte? Probabil nici nu mai țineți minte câte seri au devenit de-a dreptul obositoare, însă cu privire la motivul pentru care s-au întâmplat toate aceste lucruri v-ați pus întrebări? Avem tendința de a da vina pe loc, lună plină, spațiu, temperatură, dar, de cele mai multe ori, un somn poate fi realmente odihnitor abia în momentul în care ne asigurăm că patul și pernele pe care le folosim sunt ceea ce avem nevoie, pentru a ne simți totalmente relaxați în momentul în care ne așezăm în pat, pentru a ne odihni.

Ce trebuie să știți despre pernele ortopedice? 

Dacă ați auzit recent detalii despre cât de eficiente sunt pernele ortopedice și vreți să achiziționați și dumneavoastră câteva, pentru a fi siguri că alegeți perna ortopedică potrivită este important să aveți la cunoștință care sunt principalele materiale pe care aceasta le are în compoziție, tocmai pentru a avea certitudinea că ați optat pentru un produs de calitate. În primul rând, una din cele mai întâlnite compoziții este chiar spuma cu memorie. Acest tip de pernă este recomandat în general persoanelor care dorm pe burtă sau celor care au un somn mai agitat și se mișcă foarte mult pe timpul nopții.

O alegere inspirată și economică

În al doilea rând, aducem în discuție și pernele ortopedice sintetice. În ceea ce privește realizarea lor, sunt utilizate diferite materiale, fiecare având propriile lor caracteristici și beneficii. Ceea ce putem spune cu certitudine despre aceste tipuri de perne este faptul că ele vin spre vânzare cu un raport bun preț-performanță, fiind și foarte moi la atingere. Acest tip de pernă este o alegere bună dacă dormi pe o parte sau pe spate.

Latexul, un material flexibil și ușor adaptabil diverselor forme 

În cele din urmă, pernele din latex sunt perfecte pentru cei care dorm mai mult pe partea laterală și se adaptează foarte bine formei capului. Dacă aveți o pernă din latex prin casă, în mod sigur vă veți bucura de un somn mult mai odihnitor în fiecare noapte. Așadar, puteți să uitați de nopțile obositoare, cele în care vă trezeați de cel puțin două-trei ori pe noapte. Spuma se adaptează foarte bine la diferitele poziții pe care le veți avea în timpul nopții, iar asta pentru că îmbunătățește circulația sângelui, diminuând simțitor presiunea asupra gâtului, umerilor și spatelui.

Care sunt criteriile principale pentru alegerea pernei ergonomice potrivite?

Dacă doriți să cumpărați o pernă ergonomică, trebuie să luați în considerare o serie de factori importanți, iar asta deoarece există multe modele pe piață și este esențial să optați chiar pentru un produs original, care să aibă efectele scontate. Prin urmare, este important să alegeți unul din modelele de care aveți nevoie, cum ar fi perna pentru șezut. Utilă, dar mai ales foarte comodă, aceasta este ideală pentru persoanele care petrec foarte mult timp la birou, stând jos mai multe ore la rând. Pentru a preveni orice fel de situații ce pot crea disconfort, este ideal să puteți găsi soluții fiabile, iar pernele pentru șezut de la Better Posture chiar v-ar putea ajuta în acest sens.

Doriți să comandați? 

Acum este atât de simplu să vă comandati produsele de care aveți nevoie pentru un somn de calitate sau pentru o postură corectă atunci când sunteți la serviciu. Așadar, dacă aveți nevoie de perne ortopedice de calitate, Better Posture vă pune la dispoziție o multitudine de modele, forme și dimensiuni, astfel încât să puteți alege exact ceea ce știți că aveți nevoie.

O postură corectă înseamnă un sistem osos sănătos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial