SafetyOne – descoperiți echipamente de protecție și articole vestimentare pentru diverse domenii 

Desfășurarea activității în mediul industrial sau sanitar trebuie să fie conformă cu anumite standarde obligatorii.

SafetyOne - descoperiți echipamente de protecție și articole vestimentare pentru diverse domenii 

Desfășurarea activității în mediul industrial sau sanitar trebuie să fie conformă cu anumite standarde obligatorii. Printre normele generale de protecție a muncii se numără și prevederile față de echipamentul de protecție. În marea majoritate a domeniilor, echipamentul este absolut indispensabil. 

Protecția este primordială 

Frecvent se întâmplă incidente la locul de muncă dacă domeniul este unul cu risc ridicat de accidentare. Este de așteptat ca riscurile să îi fie prezentate angajatului încă din prima zi de muncă. Angajatorul este îndatorat cu achiziționarea și distribuirea de echipamente de protectie. Angajații, la rândul lor, trebuie să respecte normele și să se echipeze corespunzător atunci când își exercită activitatea. Vigilența nu este suficientă și este necesară purtarea unui echipament. 

SafetyOne este un magazin de nișă de unde puteți achiziționa diverse echipamente de protecție în funcție de riscurile la care sunt supuși angajații atunci când muncesc. Pentru cei care lucrează cu articole pirotehnice, cei care sunt expuși căldurii radiante, convective și de contact sunt disponibile articole vestimentare ignifuge. 

De asemenea, îmbrăcămintea reflectorizantă este indispensabilă în momentele în care activitatea umană se împletește cu activitatea mecanică. Pentru a fi ușor de reperat și în întuneric, optați pentru îmbrăcăminte cu vizibilitate înaltă de la SafetyOne. Aceasta este concepută în conformitate cu cerințele de siguranță internaționale.

Dacă ne uităm la detalii, articolele vestimentare din oferta SafetyOne sunt pe cât de eficiente, pe atât de practice. Dispun de buzunare distribuite inteligent și de agățători pentru chei sau cartele. Nu vor fi necesare alte accesorii în care să vă depozitați lucrurile necesare atunci când lucrați. 

SafetyOne vă pune la dispoziție o gamă largă de bocanci de protecție 

Încălțămintea este și ea importantă. Când sunteți în căutarea unor bocanci de protectie de înaltă calitate, știți că îi găsiți la SafetyOne. Varietatea de modele vă permite să alegeți întocmai perechea potrivită domeniului în care activați. 

Bocancii sunt creați în conformitate cu prevederile legale de siguranță. Sunt disponibile mai multe modele distribuite pe nivele de protecție diferite. Printre bocancii din oferta SafetyOne se numără cei cu talpă rezistentă la perforații, talpă cu crampoane pentru aderență crescută, cei realizați din materiale cu proprietăți antistatice care protejează de curentul electric. Pe lângă acestea, putem aminti faptul că marea majoritate a bocancilor dispun de bombeu pentru protecție a degetelor.

Articole vestimentare pentru diverse domenii 

Printre echipamentele de protecție, în gama de produse de la SafetyOne se numără și costume medicale, ținute business, articole pentru cei care lucrează în industria HoReCa sau industria alimentară. Acestea sunt realizate din materiale calitative, rezistente și, nu în ultimul rând, sunt confortabile. Totul pentru a vă putea exercita activitatea în condiții optime. 

Practice, funcționale și ușor de întreținut, produsele SafetyOne destinate diverselor domenii de activitate sunt alegerea potrivită atunci când sunteți în căutarea unor articole vestimentare conforme cu cerințele de la locul de muncă. 

Achiziționați cu încredere articole vestimentare, încălțăminte și alte accesorii de protecție de la SafetyOne. Calitatea acestora nu vă va dezamăgi! 

Date de contact: 

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial