Rutina suedeză de frumusețe de la FOREO îți oferă o gamă de beneficii de neegalat

Rutina suedeză de frumusețe de la FOREO îți oferă o gamă de beneficii de neegalat

În 2023, FOREO sărbătorește cea de-a 10-a aniversare și lansează o abordare revoluționară a rutinei tradiționale de îngrijire a pielii – rutina de frumusețe suedeză, o nouă tendință ce se concentrează pe frumusețe naturală. Aceasta are la bază un număr minim de produse și se realizează în 3 pași și jumătate, aducând rezultate maxime. 

O metodă simplă, dar eficientă, care permite utilizatorilor să se pregătească în 7 minute, folosind produse alese cu atenție pentru a obține un aspect luminos și sănătos al pielii și zâmbetului. Dispozitivele care sunt parte din rutină sunt neinvazive și blânde cu zona de aplicare. Mai mult de atât, acestea dețin tehnologia FOREO care contribuie în a oferi un ten perfect, fără a petrece ore în șir în baie sau într-un salon cosmetic. 

Pasul 1 – o curățare a tenului timp de 1 minut cu dispozitivul LUNA 4. Acesta combină pulsațiile T-Sonic cu punctele de contact din silicon pentru a îndepărta impuritățile prinse adânc în pori. Este dovedit clinic că îndepărtează 99% din murdărie, ulei și reziduuri de machiaj și este de 35 de ori mai igienic decât pensulele cu peri de nailon. Eficiența acestuia crește în tandem cu LUNA Micro-Foam Cleanser 2.0, ce hrănește și protejează tenul împotriva radicalilor liberi.

Pasul 2 – un lifting facial de 2 minute cu BEAR 2, dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA cu sistem anti-șoc inclus. Acesta este cel mai puternic dispozitiv cu microcurent disponibil pe piață și singurul din lume care oferă 4 tipuri diferite de microcurent. Împreună cu masajul T-Sonic, conturul general al feței este îmbunătățit, iar semnele de îmbătrânire sunt reduse imediat. Este dovedit clinic că diminuează aspectul liniilor fine și crește nivelul de fermitate și elasticitate a pielii în doar 1 săptămână. Deoarece toate dispozitivele cu microcurent trebuie utilizate cu un ser conductiv, FOREO a dezvoltat unul special pentru BEAR 2 – SUPERCHARGED Serum 2.0.

Pasul 3 – o hidratare imediată și de lungă durată cu UFO 3. Acesta crește nivelul de umiditate a pielii cu 126% în doar 2 minute, păstrând efectul până la 6 ore. Dispozitivul dispune de termoterapie, crioterapie, terapie cu lumină LED și masaj T-Sonic. Funcționează cel mai bine folosit alături de măștile special concepute de FOREO.

Nu în ultimul rând, rutina este completă cu ISSA 3 – o periuță de dinți 4 în 1, fiind cel mai mare progres în îngrijire bucală din ultimii 70 de ani. Este prima periuță de dinți din silicon de calitate medicală din lume, cu peri PBT, fără să fie abrazivă pe gingii – astfel, sensibilitatea și liniile de retragere ale gingiilor sunt de domeniul trecutului. Partea din spate a capului de periere este proiectată cu creste concentrice pentru a curăța limba și obrajii, oferind o sănătate orală optimă. 

Dacă îți dorești ca această rutină suedeză de frumusețe să devină parte din viața ta, vizitează notino.ro și foreo.com și achiziționează dispozitivele FOREO chiar acum!


Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial